Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?

Metalen deuren

van GewoonGers

Met de industriële deuren van GewoonGers willen we je ruimte geven. Letterlijk en figuurlijk. Een deur deelt namelijk je interieur op, zodat er nieuwe ruimtes ontstaan. En door het gebruik van glas behoud je lichtinval én verlies je de volgende ruimte niet uit het oog. De metalen binnendeuren van GewoonGers worden áltijd op maat gemaakt, voor een vaste prijs. En de montage? Die zit inbegrepen bij de prijs. Je hebt voor een metalen deur de keuze uit verschillende type deuren, designs en indelingen. Welke deur je ook kiest: het wordt een ware blikvanger voor het interieur!

gewoongers opdekdeuren vtwonen interieur

Metalen deur op maat van GewoonGers

Ben je op zoek naar een metalen deur? Een metalen deur geeft je kamer ruimte. Het deelt namelijk je interieur op, zodat er nieuwe ruimtes ontstaan. Én je behoudt maximale lichtinval. Een deur of wand van GewoonGers wordt áltijd op maat gemaakt en bij je gemonteerd, voor een vaste prijs. Geen gekke kosten achteraf dus. We hebben de keuze uit een aantal voorgeselecteerde metalen deuren. En heb je een eigen idee? Dan kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Welke wand je ook kiest: het wordt een ware blikvanger voor je interieur.

Verschillende type binnendeuren

Er zijn verschillende binnendeuren van metaal. Welke je wilt of nodig hebt, ligt aan je smaak én aan je situatie.

Deuren voor in het kozijn:

Deuren voor een afgewerkte sparing:

  • Een taatsdeur is een deur die aan de onder- en bovenkant scharniert. Hij valt niet in een kozijn, maar in een afgewerkte sparing. Je kunt ‘m daarom ook aan beide kanten openen. Wat een taatsdeur precies is, lees je in het artikel wat is een taatsdeur. Ben je overtuigd? Dan gaat het zó in zijn werk.

  • Een schuifdeur is een deur die je niet draait, maar schuift. Hij wordt bij GewoonGers altijd gemonteerd met rails en softclose. Wat de voordelen van een schuifdeur zijn en waar je zo’n deur kunt plaatsen, lees je in het artikel wat is een schuifdeur.

  • Een opdekdeur met kozijn kan jouw bestaande kozijn vervangen óf kan in een afgewerkte sparing geplaatst worden. Lees in het blog plafondhoog kozijn met deur meer over de opdekdeur met kozijn of bekijk alle deuren met kozijn.

Roomdivider: wil je een ruimte afscheiden? Dit kan door middel van een pui of ensuite deuren. Kies tussen panelen en verschillende type deuren.

Heb je een kozijn dat je niet mooi meer vindt? Wij kunnen jouw metalen kozijn gemakkelijk vervangen door een opdekdeur met kozijn van GewoonGers! Heb je een kozijn met bovenlicht (raam aan de bovenkant)? Dan kan jouw deur met kozijn helemaal tot aan het plafond!

Denk je over een metalen deur in het wit? Lees dan eens het blog witte stalen deur of bekijk alle witte deuren. Even vergelijken met de zwarte deur? Bekijk hier alle zwarte deuren.

schuifdeur voor de trap gewoongers
witte stalen deur Gewoon Gers
gouden stalen deuren kopen zonder kijken gewoon gers
zwarte taatsdeuren vtwonen gewoongers
stalen deur hout kozijn gewoongers
zwarte deur met glas vtwonen
Ontwerp 'm zelf

Wist je dat

Je in onze webshop jouw favoriete deur zelf kunt samenstellen? Ontwerp helemaal naar wens? Dan nodig je GewoonGers direct op locatie uit voor een gratis inmeet- en adviesafspraak. We kijken dan samen hoe jouw wensen kunnen worden gerealiseerd!

Begin meteen

Alles op maat voor een vaste prijs

Een foto van onze fantastische mensen in de fabriek in Vlaardingen

Waarom GewoonGers?

Nou hierom! Onze maatwerk producten worden gemaakt voor vaste prijzen. Lekker transparant. Geen kleine lettertjes, geen addertjes onder het gras of een spook achter de deur. Dat vinden wij niet gers.

Onze werkwijze

Gratis advies en inmeetservice

Nodig GewoonGers vrijblijvend thuis uit voor advies op maat. Geen zorgen: je zit nergens aan vast!

Ruime kleurkeuze

Voor zowel onze deuren, wanden als akoestische panelen bieden we verschillende kleuren aan, passend bij iedere woonstijl.

Verschillende glassoorten

Meer licht in de woonkamer of juist 100% privacy op het toilet? Ontdek onze glassoorten en creëer het mooiste effect met jouw GewoonGers-product.

Bekend van tv

Je kunt ons kennen van vtwonen Weer verliefd op je huis en Kopen Zonder Kijken.

Levering en montage binnen 2 maanden

Vanuit onze eigen fabriek leveren wij door heel Nederland en altijd binnen twee maanden op een dag naar jouw keuze.

vtwonen grijze stalen deur met glas gewoongers
Gerse kleuren

Kies uit verschillende gers gekleurde metalen deuren

De standaard kleuren die we gebruiken in de webshop is antraciet (RAL 7021) en zwart (RAL 9005) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies in de webshop uit 12 gerse RAL-kleuren, kies je favoriete glassoort en deurbeslag uit én ontwerp jouw deur.

Begin meteen

Veel gestelde vragen over metalen deuren