Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?

Bestellen: zo werkt het

Wil jij een deur, wand of akoestisch paneel bestellen? Da’s zo gepiept. Op deze pagina leggen we je uit hoe dat werkt in slechts 4 stappen.

GewoonGers showroom Woonmall Villa ArenA Amsterdam stalen deuren wanden akoestische panelen

In 4 stappen jouw deur of wand

bestelproces gewoongers online

1. Kies een type deur of wand

Kies jouw product op onze website, via een offerte of in onze showroom. Je hebt de keuze uit opdekdeuren, stompe deuren, taats- en schuifdeuren en wanden. Ook specificaties, zoals glassoorten en sloten, kies je hier.

Knoop doorgehakt? Dan plannen we vrijblijvend een inmeetafspraak met je in.

gewoongers aluminium deuren gratis inmeten inmeetservice

2. Gratis inmeetafspraak

We komen bij je langs om jouw wensen door te nemen en de ruimte op te meten. Tijdens deze afspraak kun je je bestelling nog aanpassen of annuleren. Ben je helemaal enthousiast? Top, dan is je bestelling compleet! Tijdens of na de inmeetafspraak plan je een datum in voor de montage van je bestelling en doe je een (aan)betaling via een betaallink (10% of het volledige bedrag). Je kunt kiezen uit betalen met iDeal of met SprayPay gespreid betalen in termijnen.

Enthousiast na het inmeten? Dan kun je overgaan tot de bestelling!

Eigen fabriek Vlaardingen GewoonGers

3. Voetjes omhoog!

Dan is het wachten geblazen, terwijl wij jouw deur of wand helemaal op maat maken. Want zodra je een (aan)betaling hebt gedaan en een montage-afspraak is ingepland, start onze productie.

De productie van jouw bestelling duurt maximaal 2 maanden.

werken bij GewoonGers

4. Montage door onze specialisten

Het is zover: we komen je deur of wand plaatsen! Heb je er bij stap 2 voor gekozen om 10% aan te betalen? Dan betaal je op deze dag het resterende bedrag via de betaallink die je krijgt per mail.

Geniet van je gloednieuwe gerse deur!

Maatwerk deuren en wanden bestellen vanuit huis

Maatwerk deuren en wanden bestellen in de showroom

In 4 stappen jouw akoestisch paneel

kleurstalen gewoon gers akupanel akoestisch paneel wandpaneel lattenwand

1. Bestel je kleurstalen

Soms is het lastig om de juiste kleur online te vinden. Daarom kun je kleurstalen bestellen en thuis even uittesten, voordat je de panelen op groot formaat koopt.

Wel zo handig.

paneel vilt akoestische demping akoestische wandpaneel GewoonGers

2. Bestel de akoestische panelen

De juiste kleur gevonden? Mooi. Dan kun je de panelen nu écht gaan bestellen in onze webshop. Kies het gewenste aantal (maak bijvoorbeeld gebruik van onze rekentool), reken af en plan je ophaal- of thuisbezorgafspraak.

akoestische panelen op maat maken GewoonGers

3. Doe het lekker zelf!

Zodra de panelen binnen zijn, kan je zelf aan de slag. Geen handige Harry? Geen zorgen, de panelen maak je super makkelijk op maat.

Natuurlijk kun je ook gebruikmaken van onze montageservice.

keuken ontwerp woon inspiratie VT wonen Gewoon Gers akupanel lattenwand wandpanelen huiskamer

4. Geniet van het resultaat!

Als een echte doe-het-zelver mag je nu gaan genieten van het resultaat. En er een beetje over opscheppen mag. Deel je creatie dus gerust op social media en tag @GewoonGers.

Da’s gegarandeerd complimenten vangen.

Heb je nog vragen?

Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met GewoonGers. Dat kan per e-mail, telefonisch óf stel je vraag tijdens een bezoek aan een van onze showrooms. Alle deuren en glassoorten zijn te zien in onze showroom in Vlaardingen en Amsterdam. Wil je langskomen? Dan ben je 7 dagen per week van harte welkom. Actuele openingstijden zijn te vinden op onze contactpagina. Ook kun je via deze weg eenvoudig een afspraak inplannen voor in de showroom.

Waarom kiezen voor GewoonGers?

Allereerst maken wij gewoon héle gerse blikvangers voor jouw interieur. Met onze ruim 18 jaar ervaring kun je wel stellen dat we veel uitdagende projecten hebben uitgevoerd.

Nieuwsgierig? Kom gezellig een 'bakkie doen', vinden we gezellig en dan vertellen we je er alles over.

Kom naar onze showrooms

Uit eigen fabriek in Vlaardingen

Wij maken alles zelf. Nieuwsgierig? Bezoek onze showroom in Vlaardingen en neem meteen een kijkje in de fabriek. Vinden we gezellig!

Perfecte service tot in de puntjes

Het is jouw bestelling, dus jij staat centraal. Wil je hier meer over weten? Lees ervaringen van andere klanten op Trustpilot of op onze eigen website.

Ongekende kwaliteit

Met onze geavanceerde productiemethoden en automatisering zorgen we voor een stabiele productie. Zo kunnen we de kwaliteit garanderen die we beloven.

Niet tevreden? Geld terug.

We bieden een 30-dagen-geld-terug-garantie, dat geldt ook voor maatwerk producten. Want we zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Bekend van tv

Je kunt ons kennen van vtwonen Weer verliefd op je huis en Kopen Zonder Kijken.

Onze producten

In onze webshop vind je deuren en wanden van aluminium en glas. Zelfs voor onze maatwerk producten werken we met vaste prijzen. Staat hier niet tussen wat je zoekt? Geen probleem, wij houden wel van een uitdaging. Laat ons je wensen weten en wij zorgen voor een passende, vrijblijvende offerte.

Veelgestelde vragen over ons bestelproces