Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?

Voorstelrondje

Een Rotterdamse naam voor een product met Rotterdamse roots. Dát is GewoonGers. Gers is trouwens geen persoon. Dit woord gebruiken we in Rotterdam wanneer we iets erg mooi, tof, gaaf of fraai vinden.

GewoonGers stalen deuren wanden akoestische panelen showroom fabriek Vlaardingen Rotterdam
Team Gers
Kom een kijkje nemen in de fabriek

Uit eigen fabriek in Vlaardingen

De hele productie van GewoonGers vindt plaats in Vlaardingen. Pal naast ons kantoor en onze showroom. Dat is niet alleen praktisch (3 keer rollen en je staat in de fabriek). Het heeft ook als voordeel dat we de kwaliteit die we beloven kunnen waarborgen. En dat we elk product op de afgesproken datum kunnen opleveren. Wat er ook gebeurt.

Kom langs
detail handgreep gers deur

Duurzaam en demontabel

Voor onze deuren en wanden gebruiken we aluminium, in plaats van staal. Dit doen we om 3 redenen: aluminium is hoogwaardig materiaal met krasbestendige afwerking, gaat langer mee (want: roest niet) én is demontabel. Geen gedoe dus met transport of smalle trappenhuizen.

Bekijk onze producten

GewoonGers door de jaren heen

GewoonGers bestaat al sinds 2016. Lees hier meer over het ontstaan, onze geschiedenis en gerse mijlpalen van de afgelopen jaren.

Wij zijn GewoonGers geschiedenis

2005: ESD Systeemwanden

ESD Systeemwanden wordt opgericht in Rhoon. Wat dit met GewoonGers te maken heeft? Nou, de ideeën en ervaringen die bij ESD Systeemwanden zijn ontstaan, zijn een aantal jaar later toegepast in een compleet nieuw product: GewoonGers! Lees hieronder meer.

Wij zijn GewoonGers geschiedenis

2016: De 'geboorte' van GewoonGers

Ruim 11 jaar later wordt een nieuw type systeemwand ontwikkeld. Wij noemen dit GewoonGers. De GewoonGers wanden worden toegevoegd als extra product aan het assortiment van ESD Systeemwanden. Al gauw blijken de producten zó populair dat GewoonGers uitgroeit tot een compleet eigen bedrijf waarbij de particuliere markt steeds verder wordt verkend met zelfs een eigen showroom in Rotterdam, Katendrecht.

Wij zijn GewoonGers geschiedenis

2017: Fabriek, kantoor en showroom worden één

Eind 2017 verhuist de showroom van GewoonGers terug naar het oorspronkelijke pand in Vlaardingen waar ook fabriek en kantoor zich bevinden. Een uniek aspect want onze showroombezoekers kijken direct de fabriek in waar álle bestellingen gemaakt worden!

Wij zijn GewoonGers geschiedenis

2018: Een nieuw product én een webshop

In 2018 lanceert GewoonGers een nieuw product: de metalen deur voor het bestaande kozijn. Veel mensen moeten namelijk werken met de kozijnen die ze al hebben. Dit product biedt de perfecte oplossing voor mensen die een nieuw interieur willen maar niet kunnen verbouwen. Dit alles wordt samengevoegd in een webshop met vaste prijzen!

Wij zijn GewoonGers geschiedenis

2019: Lancering efficiëntere productielijn

Met de komst van de webshop, komen de bestellingen vanuit het hele land binnen. Om de beloofde levertijden te kunnen garanderen én meer bestellingen aan te kunnen, wordt de productielijn uitgebreid en efficiënter ingedeeld.

Wij zijn GewoonGers geschiedenis

2020: Komst eigen glassnijmachine

Met de komst van een eigen glassnijmachine is GewoonGers niet meer afhankelijk van levertijden van verschillende glasleveranciers. Zo worden levertijden korter en kunnen we sneller handelen bij wijzigingen in bestellingen. 100% tevredenheidsgarantie is het motto!

Wij zijn GewoonGers geschiedenis

2021: Hoera! GewoonGers 5 jaar!

Op 1 april 2021 viert GewoonGers haar vijfde verjaardag groots met één en al gezelligheid in de showroom en een open dag in de fabriek. Dit doen we overigens ieder jaar, houd onze social media kanalen in de gaten!

Wij zijn GewoonGers geschiedenis

2022: GewoonGers in Amsterdam

In oktober 2022 opent GewoonGers een extra showroom in woonmall Villa ArenA, Amsterdam. Deze showroom heeft een oppervlakte van ruim 500m² vol wooninspiratie en is 7 dagen per week geopend!

Maak een afspraak

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze producten! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.
Als je een foto hebt van de plek waar je een GewoonGers product wilt, kun je deze hier uploaden.

Heb je nog vragen?

Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met GewoonGers. Dat kan per e-mail, telefonisch óf stel je vraag tijdens een bezoek aan een van onze showrooms. Alle deuren en glassoorten zijn te zien in onze showroom in Vlaardingen en Amsterdam. Wil je langskomen? Dan ben je 7 dagen per week van harte welkom. Actuele openingstijden zijn te vinden op onze contactpagina. Ook kun je via deze weg eenvoudig een afspraak inplannen voor in de showroom.