Plafondhoge deuren

Opdekdeur met kozijn tot aan het plafond

Heb je een kozijn dat je niet mooi meer vindt, heb je een sparing waar je een deur in wilt óf heb je een kozijn met bovenlicht dat je graag wilt vervangen? In de webshop én de showroom vind je het plafondhoge kozijn met opdekdeur! Deze deur zorgt voor veel ruimtelijkheid en licht. Zonder te verbouwen of je vloer of plafond hoeven te repareren, heb je een gerse scharnierdeur tot aan het plafond. Lees snel verder voor meer informatie over deze deur.

Ontwerp jouw deur met kozijn in de webshop

Zwart stalen opdekdeur met kozijn GewoonGers Gers deur

Deur met kozijn tot aan het plafond

Zonder te verbouwen of je vloer of plafond hoeven te repareren, heb je een gerse scharnierdeur tot aan het plafond! Hoe dat in zijn werk gaat, zie je hier.

opdekdeur met kozijn tot plafond rookglas
vtwonen s13 deur met kozijn GewoonGers
vtwonen s13 deur met kozijn GewoonGers

Specificaties van het plafondhoge deur met kozijn

 • Prijs: bekijk onze webshop voor de actuele prijzen.
 • Waar kan de deur geplaatst worden? In plaats van een al bestaand kozijn of in een afgewerkte sparing.
 • Afmetingen deur met kozijn: maximaal 115 x 275 centimeter.
 • Wij kunnen komen inmeten als je oude kozijn er nog in zit. Deze hoef je dus niet te verwijderen voordat wij langskomen.
 • Het is vooraf lastig te beoordelen hoe een kozijn door een derde partij is bevestigd in de deuropening. GewoonGers kan daarom niet verantwoordelijk worden gehouden voor de eventuele schade die kan ontstaan bij het verwijderen van het kozijn. Reparaties op het gebied van vloerafwerking, stukwerk, etc. dienen te worden uitgevoerd door derden, nadat het op maat gemaakte kozijn door GewoonGers is geplaatst.
Zwart stalen opdekdeur met kozijn GewoonGers Gers deur

Zónder te verbouwen een deur tot aan het plafond

Als je een taatsdeur of schuifdeur in plaats van je kozijn wilt, zal je meestal je vloer moeten herstellen. Als je namelijk je oude kozijn eruit laat halen, mist er een stukje vloer! Als je voor het plafondhoge kozijn kiest, wordt ons kozijn precies over het ontbrekende stuk vloer gelegd. Een gerse blikvanger tot aan het plafond, zónder te verbouwen!

verwijderen opdekkozijn gewoongers

Heb je al een afgewerkte sparing?

Dan kun je, naast de opdekdeur met kozijn, óók kiezen voor een taatsdeur of schuifdeur tot aan het plafond.

vtwonen s13 deur met kozijn GewoonGers
Kozijn met stalen opdekdeur GewoonGers

Waarom een plafondhoge deur met kozijn van GewoonGers?

 • Perfect op maat gemaakt

  Iedere woning is anders. Daarom worden álle blikvangers van GewoonGers per bestelling helemaal op maat gemaakt. Scheelt jou weer een verbouwing.
 • Inclusief inmeten en monteren

  Je deur wordt op maat gemaakt voor jouw situatie. Wij komen de deur áltijd bij je inmeten én monteren. Deze service zit bij de prijs van de deur inbegrepen.
 • Makkelijk in gebruik

  Een grote, opvallende deur, zónder het zware gewicht. We maken gebruik van aluminium, waardoor onze deuren licht én duurzaam zijn. En vrijwel overal geplaatst kunnen worden.
Stalen opdekdeur GewoonGers
vtwonen s13 deur met kozijn GewoonGers

Ga je voor de deurklink?

De deurklink geeft je deur een robuust imago! De klink wordt gecoat in dezelfde kleur als de profielen.

Of de U vorm deurgreep?

Meer glas en minder profiel, daardoor lijkt de ruimte nóg groter. De deur sluit middels een magneet.

VTWonen Zwart stalen deur Opdekdeur met kozijn GewoonGers

Wist je dat...

Je de U vorm handgreep aan bijna alle deuren in de webshop kunt toevoegen? Zo creëer je nóg meer eenheid in huis wanneer je verschillende GewoonGers deuren hebt. Kies bij de opties in de webshop voor U-vorm deurgreep.

FAQ

 • Ik wil een deur tot het plafond, kan dat?

  Dit kan! Het is alleen mogelijk wanneer je een sparing tot aan het plafond hebt óf het oude kozijn wordt verwijderd. Standaard kozijnen zijn namelijk vaak voorzien van een bovenraampje en dorpel. De dorpel bovenin heeft de functie om het kozijn bovenin op de juiste afstand te houden. Wanneer je deze verwijdert, zal het kozijn instabiel worden en dus niet meer geschikt zijn om een deur in te plaatsen. Wij kunnen je kozijn met bovenraampje vervangen voor een deur met kozijn! Je vindt deze deur terug in de webshop (of lees meer over de opdekdeur met kozijn). Als je al een sparing hebt tot aan het plafond, kun je ook kiezen uit een taatsdeur, schuifdeur en deur met kozijn.

 • Kan mijn stalen schuifdeur tot het plafond?

  Ja, dat kan! GewoonGers maakt schuifdeuren helemaal op maat voor jouw situatie. Dus hij kan ook tot het plafond, ook al is je sparing lager. De rails wordt dan gewoon aan het plafond bevestigd.

 • Ik heb een bovenlicht. Wat zijn de opties?

  Kies je ervoor om je stalen kozijn met bovenlicht te verwijderen, dan heb je meerdere keuzes. Ten eerste kan je het bestaande kozijn vervangen door een nieuw kozijn, zonder bovenlicht. Wist je dat GewoonGers dit voor je kan doen, zonder beschadigingen aan vloer en muur? Daarnaast kan je jouw stalen kozijn met bovenlicht verwijderen en de muur af (laten) stuken. Je hebt daarna ook de keuze om een taatsdeur of schuifdeur te plaatsen. Lees meer over het verwijderen van een bovenlicht.