Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?

Sample sale: 50% korting

Extra deuren toegevoegd aan onze jaarlijkse sample sale. Ben jij of ken jij iemand die een beetje handig is? Scoor dan deze kant-en-klare deuren tegen 50% korting. Bezorging is inbegrepen.

Bekijk inmeetinstructies
vtwonen grijze stalen deur met glas gewoongers

Huiswerk vooraf:

Het is belangrijk vooraf jouw deurkozijn of deuropening in te meten. Alleen zo weet je of de aangeboden deuren geschikt zijn voor jouw woning. Vanaf donderdag 28 maart zullen alle sale modellen op de website worden getoond. Lees verderop op deze pagina ook eerst de spelregels goed door zodat je weet hoe de sample sale in zijn werk gaat.

Zo werkt het bestellen:

De aanschaf van een sample sale deur kan uitsluitend online. Kies de deur die aansluit op jouw wensen, controleer de afmetingen en plaats hem in je winkelwagen. Je wordt doorverwezen naar onze bestelomgeving. Vul hier je gegevens in en doe een (aan)betaling. Je kunt direct je bezorgafspraak plannen. Twee dagen voor levering (ook in het weekend), rond de klok van 18.00 uur krijg je van ons een tijdvak van 2 uur waarin je de chauffeur kunt verwachten.

Spelregels sample sale 2024

 • In de sample sale van GewoonGers worden uitsluitend de volgende producten aangeboden: schuifdeur, taatsdeur, opdekdeur voor in het bestaande kozijn en wandpaneel.

 • Het product dat je koopt binnen de sample sale is niet nieuw. Ondanks dat we onze deuren volgens de NEN-normen controleren, kunnen er gebruikssporen zichtbaar zijn. Daarom worden de deuren aangeboden tegen 50% korting. Bij iedere deur staat vermeld waar je rekening mee moet houden voordat je overgaat tot de aankoop. Staat er niets in de omschrijving, dan kun je ervan uitgaan dat de deur geen zichtbare gebruikssporen heeft.

 • Onderdelen van deuren waar schade aanwezig is, zoals krassen, worden vervangen in de fabriek voordat de deur te koop aangeboden wordt.

 • Deuren in de sample sale worden niet vooraf ingemeten en worden niet gemonteerd. Deze extra diensten zijn niet extra bij te bestellen.

 • Bezorgkosten zijn inbegrepen. Je bestelling wordt aan huis en tot over de eerste drempel van het opgegeven (woon)adres geleverd. In het geval van een portiekwoning is dit de portiekdeur.

 • De levering van je bestelling dient uiterlijk binnen 2 maanden na betaling te geschieden. Sample sale deuren mogen niet langer in onze fabriek vastgehouden worden.

 • Het reserveren van één of meerdere deur(en) is mogelijk door een (aan)betaling te doen. Het restant betaal je direct bij levering. Hiervoor krijg je een iDeal betaallink per mail doorgestuurd.

 • Het aanpassen van de maatvoering, scharnierposities, profielkleur, glassoort of draairichting van sample sale deuren is niet mogelijk.

 • Sample sale deuren zijn uitsluitend online verkrijgbaar.

 • Voor het bezorgen van je bestelling kun je zelf een datum kiezen in ons online plansysteem. Twee dagen van tevoren (ook in het weekend), rond de klok van 18.00 uur krijg je van ons een tijdvak van 2 uur waarin je de chauffeur kunt verwachten.

 • Het annuleren van de bestelling is mogelijk. Bij een annulering, minimaal 24 uur vooraf, storten wij het bedrag binnen enkele werkdagen terug op je rekening. Bij annulering op de dag van levering houden wij 10% van de orderwaarde in.

 • Sample sale deuren mogen niet retour. Bekijk onze inmeetinstructies vooraf en let goed op welke deur je aanschaft.

witte stalen deur met glas vtwonen
Ontwerp 'm zelf

Staat jouw maat deur of wand er niet tussen?

Is deze sample sale deur niet het juiste formaat of heb je een voorkeur voor een ander model, een andere kleur of ander glas? Laat dan een binnendeur op maat maken! Bestellen kan gemakkelijk online en wij komen vrijblijvend de maten opnemen.

Naar de webshop

Veel gestelde vragen over GewoonGers