Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?

Keuzehulp

Wij helpen je graag op weg met het maken van de juiste keuze. In maximaal 5 vragen weet jij welke deur of wand het meest geschikt is voor jouw huis. Wel zo makkelijk.

werk kamer inrichten VT wonen Gewoon Gers

Kom je er niet uit?

Zie je door de deuren het bos niet meer, dan helpen wij je graag met keuzes maken. Maak een belafspraak en wij bellen jou terug op een door jou gekozen moment om al je wensen te bespreken.

Maak een terugbel afspraak
kleurrijk wonen gewoon gers stalen deur matglas gekleurde deur

Zelf ontwerpen?

Zie jij je droomdeur of -wand al helemaal voor je? Ga dan zelf aan de slag in onze webshop. Maak een gratis inmeetafspraak aan huis. Onze specialisten geven je dan advies waar nodig en laten je alle kleuren en glassoorten zien. Helemaal vrijblijvend, dus je zit nog nergens aan vast.

Ontwerp 'm zelf
GewoonGers Amsterdam Gewoon Gers Vlaardingen showroom koffie coffee

Liever persoonlijk advies?

Natuurlijk kunnen we ook samen door je wensen heen lopen. Maak dan even een belafspraak of kom langs in onze showroom. Gerse koffie inbegrepen.

Team Gers

Waarom kiezen voor GewoonGers?

Allereerst maken wij gewoon héle gerse blikvangers voor jouw interieur. Met onze ruim 18 jaar ervaring kun je wel stellen dat we veel uitdagende projecten hebben uitgevoerd.

Nieuwsgierig? Kom gezellig een 'bakkie doen', vinden we gezellig en dan vertellen we je er alles over.

Onze werkwijze

Uit eigen fabriek in Vlaardingen

Wij maken alles zelf. Nieuwsgierig? Bezoek onze showroom in Vlaardingen en neem meteen een kijkje in de fabriek. Vinden we gezellig!

Altijd inclusief professionele montage

Onze eigen monteurs zorgen dat jouw bestelling vakkundig en snel wordt gemonteerd. Wist je dat ze zelfs nog even stofzuigen na afloop?

Ongekende kwaliteit

Met onze geavanceerde productiemethoden en automatisering zorgen we voor een stabiele productie. Zo kunnen we de kwaliteit garanderen die we beloven.

Perfecte service tot in de puntjes

Het is jouw bestelling, dus jij staat centraal. Wil je hier meer over weten? Lees ervaringen van andere klanten op Trustpilot of op onze eigen website.

Niet tevreden? Geld terug.

We bieden een 30-dagen-geld-terug-garantie, dat geldt ook voor maatwerk producten. Want we zijn pas tevreden als jij dat ook bent.