Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?

Adviesvideo's GewoonGers

GewoonGers geeft advies

Bekijk de video's over verschillende onderwerpen, of neem contact met ons op!

Taatsdeuren

zwarte taatsdeuren vtwonen gewoongers

Wat is een taatsdeur?

Een taatsdeur valt niet in een kozijn, maar in een afgewerkte opening. De taatsdeur scharniert in vloer en plafond. Bekijk deze video voor alle informatie over de taatsdeur!

Wat is een stelprofiel bij een taatsdeur?

Stelprofielen: waarschijnlijk ken je deze oplossing nog niet. GewoonGers heeft dit speciaal bedacht voor het toepassen van taatsdeuren. Zo sluit de deur o.a. ook mooi aan tegen een wand die niet helemaal recht staat.

Onzichtbaar taatsdeur systeem

Een taatsdeur kun je aan beide kanten openen: super handig! Een taatsdeur systeem zorgt ervoor dat je taatsdeur netjes en zachtjes achter je sluit. Hoewel het taatsdeur systeem hartstikke fijn in gebruik is, wil je het liever niet zien. Daarom heeft GewoonGers een oplossing gevonden

Opdekdeuren en stompe deuren

blauwe stalen deur gewoon gers vtwonen

Wat is een opdekdeur?

Als je een kozijn om je deur heen hebt zitten, dan heb je een stompe deur of opdekdeur. Bekijk hier wat een opdekdeur is.

Wat is het verschil tussen een opdekdeur en een stompe deur?

Als je een kozijn of frame om je deur hebt zitten, dan heb je een stompe deur of opdekdeur. Wil je weten welk type deur jij hebt?

Hoe wordt een deur voor in je kozijn gemonteerd?

Benieuwd hoe de deur bij jou gemonteerd wordt? Bekijk deze video eens. Weet je meteen waar je aan toe bent. Binnen een handomdraai heb jij namelijk een gerse blikvanger in huis.

U vorm deurgreep voor opdekdeur

Onze opdekdeuren kun je kiezen met U vorm handgreep. Je klikt de deur dan open en dicht door middel van een magneet. De U vorm handgreep geeft je het gevoel van een taatsdeur. Een ideale keuze als je al een taatsdeur hebt en er een opdekdeur in dezelfde stijl bij wilt. Óf wanneer je de handgreep gewoon heel gers vindt, natuurlijk.

Stalen kozijn verven

GewoonGers deuren voor het bestaande kozijn zijn ideaal. Zonder verbouwen een compleet andere uitstraling thuis. Maar… wat doe je met je kozijn? Verven kan een hele mooie oplossing zijn!

Stalen deuren voor badkamer en WC

Niet alleen deuren met doorzichtig glas, maar ook deuren met matglas in verschillende kleuren óf aluminium beplating behoren tot de mogelijkheden van GewoonGers. Zo zijn de deuren óók geschikt voor badkamer of toilet.

Schuifdeuren

vtwonen gewoongers schuifwand

Wat is softclose?

Bij GewoonGers is softclose standaard inbegrepen bij schuifdeuren en taatsdeuren. Andere deuren hebben geen softclose. Wat het inhoudt leggen we je hier precies uit.

Schuifdeur kan helemaal open

De schuifdeuren van GewoonGers hebben een handige, platte deurgreep. Hierdoor kan de schuifdeur helemaal opengezet worden en heb je maximale doorloop. Als je de U vormige handgreep mooi vindt, kunnen we deze ook plaatsen. Let er wel op dat je deur dan niet volledig open kan.

Algemeen

GewoonGers inmeten advies montage stalen deuren

Bestelproces online

Jij kiest je deur uit, wij doen de rest. Dát is het bestelproces van GewoonGers. Kies je favoriete deur uit in de webshop en maak direct een inmeetafspraak. Wij komen je deur bij je inmeten én monteren. Bekijk hier het gehele bestelproces wanneer je online je deur kiest.

Bestelproces showroom

Jij kiest je deur uit, wij doen de rest. Dát is het bestelproces van GewoonGers. Kies je favoriete deur uit in onze showroom en maak direct een inmeetafspraak. Wij komen je deur bij je inmeten én monteren. Bekijk hier het gehele bestelproces wanneer je bij ons in de showroom je deur kiest.

Hoe verloopt een inmeetafspraak?

Hoe verloopt zo'n inmeetafspraak met GewoonGers? Bekijk deze video, zo weet je meteen waar je aan toe bent. Jij kiest je deur uit, op de webshop óf in de showroom in Vlaardingen, Rotterdam. Daarna komen wij je bestelling vrijblijvend bij je inmeten. Als je bestelling af is, komen wij 't bij je monteren. Dat alles voor een vaste prijs. Geen onverwachte kosten achteraf én jij hoeft geen moeite te doen! Jij kiest je deur uit, wij doen de rest.

Alles op maat voor een vaste prijs

Wist je dat alle deuren op maat gemaakt worden voor jouw situatie? Of je nu een deur voor in je kozijn wilt, een schuifdeur, taatsdeur of roomdivider. We komen eerst bij je inmeten. Je deur wordt in onze werkplaats op maat gemaakt en daarna bij jou gemonteerd. Dit alles voor een vaste prijs. Jij kiest je deur uit, wij doen de rest.

Het effect van rookglas

De glazen deuren van GewoonGers zijn op allerlei manieren samen te stellen. Hier laten we je zien wat het effect kan zijn van rookglas, een donkerdere glassoort die tóch heel transparant is.

Advies bij tocht of geluid

De deuren van GewoonGers zijn niet alleen heel mooi, maar ook praktisch. Welke deuren kun je het beste kiezen als je tocht of geluid wilt reduceren en welke deuren juist niet? We vertellen het je graag!

Hoe maak ik mijn stalen deur of wand schoon?

Er zijn verschillende manieren om jouw stalen deur of wand gemakkelijk schoon te houden. Bekijk deze video voor alle tips.