Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?

Stalen scharnierdeuren

van GewoonGers

Bij GewoonGers zijn er verschillende soorten scharnierdeuren voor verschillende toepassingen. Hieronder vertellen we je graag in het kort welke soorten er zijn en wat dan precies het verschil is. Al deze binnendeuren hebben een kozijn nodig. Heb je liever een deur zonder kozijn zoals een aluminium taatsdeur of een aluminium schuifdeur? Kijk dan even verder op de website, want ook deze deuren maken we speciaal op maat voor een vaste prijs.

Stalen scharnierdeuren van GewoonGers

Scharnierdeur voor jouw eigen kozijn

Vanaf €1.249,- inclusief inmeten en montage | Kies uit één van de voorgeselecteerde modellen of stel je eigen ontwerp samen

Ontwerp 'm zelf
vtwonen deuren rookglas gewoongers

Scharnierdeur met kozijn

Vanaf €2.249,- inclusief inmeten en montage | Kies uit één van de voorgeselecteerde modellen of stel je eigen ontwerp samen

Ontwerp 'm zelf
GewoonGers aluminium deur met glas kopen zonder kijken

Wand met openslaande deur(en)

Vanaf €6.546,- inclusief inmeten en montage | Kies uit één van de voorgeselecteerde modellen of stel je eigen ontwerp samen

Ontwerp 'm zelf
openslaande binnendeuren GewoonGers
vtwonen gewoongers binnendeuren met glas

Openslaande stalen binnendeuren

Scharnierdeuren van GewoonGers zijn er in verschillende soorten. Er is keuze uit maatwerk deuren met geheel nieuw kozijn tot plafond en deuren op maat voor je eigen kozijn zodat je niet hoeft te verbouwen. Deuren met geheel nieuw kozijn zijn eventueel ook te combineren met vaste wand onderdelen. Op deze pagina lichten we de verschillende deursoorten en combinaties aan je toe.

Afmetingen stalen scharnierdeuren

Je scharnierdeur wordt áltijd op maat gemaakt door GewoonGers. Er zijn natuurlijk afmetingen waarbij rekening moet worden gehouden. Afhankelijk van de maten kan er soms een andere oplossing geboden worden. Dit heeft vaak te maken met de productie of installatie van deuren, maar ook kwaliteit en stabiliteit van de producten.

Deuren voor bestaand kozijn:

  • Minimale breedte: 70 centimeter

  • Maximale breedte: 115 centimeter

  • Minimale hoogte: 170 centimeter

  • Maximale hoogte: 300 centimeter (alles hoger heeft een meerprijs)

Deuren inclusief nieuw kozijn:

  • Minimale breedte: 40 centimeter

  • Maximale breedte: 115 centimeter

  • Minimale hoogte: 170 centimeter

  • Maximale hoogte: 275 centimeter

Heb je thuis andere maten nodig of kun je online niet vinden wat je zoekt? Deel je wensen dan met ons door middel van een offerteaanvraag. Wij maken dan vrijblijvend een passende aanbieding voor je op.

Echte blikvangers

voor jouw interieur

Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw interieur. Zijn de wensen duidelijk? Dan nemen we gelijk de afmetingen op. Als je dan wilt overgaan tot de aankoop, kunnen we meteen voor je aan de slag. Geen zorgen: je zit nergens aan vast!

kozijn zwart schilderen gewoon gers
stalen deur gewoongers houten kozijn
bruine stalen deur vtwonen gewoon gers
vtwonen grijze stalen deur met glas gewoongers

Stalen scharnierdeur op maat

Een stalen wand voor binnen maakt GewoonGers van aluminium. Waarom? Aluminium is lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om aluminium deuren toe te passen in het interieur, in tegendeel tot stalen deuren. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw stalen deur met glas in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt. 

schuifdeur werkkamer gewoongers
Ontwerp 'm zelf

Wist je dat

Je in onze webshop jouw favoriete deur zelf kunt samenstellen? Ontwerp helemaal naar wens? Dan nodig je GewoonGers direct op locatie uit voor een gratis inmeet- en adviesafspraak. We kijken dan samen hoe jouw wensen kunnen worden gerealiseerd!

Begin meteen

Scharnierdeur in bestaand kozijn

Wil je een nieuwe uitstraling thuis zonder te hoeven verbouwen? Dan is deze oplossing ideaal. De deur van GewoonGers wordt in dat geval speciaal op maat gemaakt voor jouw eigen kozijn. Dit kan zowel voor stompe kozijnen als voor opdekkozijnen.

Opdek- of stompe scharnierdeur met kozijn

Op zoek naar een compleet nieuwe deur met maatwerk kozijn? Dan is één van deze exemplaren misschien iets voor jou. De deuren worden inclusief kozijn op maat gemaakt voor jouw deuropeningen en kunnen eventueel tot het plafond!

Scharnierdeur(en) met glaswand

Toch meer op zoek naar een roomdivider? Dan kun je openslaande binnendeuren combineren met vaste wanden. Je kunt zelf de verhoudingen bepalen en kiezen tussen een enkele- of dubbele scharnierdeur.

Alle deuren en wanden op maat voor een vaste prijs

Een foto van onze fantastische mensen in de fabriek in Vlaardingen

Waarom GewoonGers?

Allereerst maken wij gewoon héle gerse blikvangers voor jouw interieur. Met onze ruim 18 jaar ervaring kun je wel stellen dat we veel uitdagende projecten hebben uitgevoerd.

Nieuwsgierig? Kom gezellig een 'bakkie doen', vinden we gezellig en dan vertellen we je er alles over.

Onze werkwijze

Uit eigen fabriek in Vlaardingen

Wij maken alles zelf. Nieuwsgierig? Bezoek onze showroom in Vlaardingen en neem meteen een kijkje in de fabriek. Vinden we gezellig!

Gratis advies en inmeetservice

Nodig GewoonGers vrijblijvend thuis uit voor advies op maat. Geen zorgen: je zit nergens aan vast!

Op maat gemaakt voor een vaste prijs

Iedere woning of werkplek is anders. Daarom past een maatwerk oplossing altijd het beste en jij weet vooraf altijd wat het gaat kosten.

Levering en montage binnen 2 maanden

Vanuit onze eigen fabriek leveren wij door heel Nederland en altijd binnen twee maanden op een dag naar jouw keuze.

Altijd inclusief professionele montage

Onze eigen monteurs zorgen dat jouw bestelling vakkundig en snel wordt gemonteerd. Wist je dat ze zelfs nog even stofzuigen na afloop?

Specifieke wensen? Ontwerp het zelf!

Wij maken wat jouw brein bedenkt, dus heb je speciale wensen? Deel je ontwerp met ons. Wij houden wel van een uitdaging!

gers deur kopen zonder kijken interieur
Gerse kleuren

Kies uit verschillende gers gekleurde stalen scharnierdeuren

De standaard kleuren die we gebruiken in de webshop is antraciet (RAL 7021) en zwart (RAL 9005) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies in de webshop uit 12 gerse RAL-kleuren, kies je favoriete glassoort en deurbeslag uit én ontwerp jouw deur.

Begin meteen

Veel gestelde vragen over stalen scharnierdeuren