Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?

Terugbelafspraak

Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw interieur. Zijn de wensen duidelijk? Dan nemen we gelijk de afmetingen op. Als je dan wilt overgaan tot de aankoop, kunnen we meteen voor je aan de slag. Geen zorgen: je zit nergens aan vast!

vtwonen deuren rookglas gewoongers

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan ben je altijd op de hoogte van alles Gers. Zoals de nieuwste producten, inspiratie en meer!

Ga zelf aan de slag!

Ontwerp je eigen wand of deur.

In onze webshop kun je zelf je eigen wand of deur ontwerpen. Logisch ook, want geen interieur is hetzelfde. Alle deuren in de webshop worden per bestelling op maat gemaakt voor een vaste prijs. Dat is wel zo duidelijk

Bekijk alle deuren
gouden taatsdeur vtwonen gewoongers

Wil je gewoon even overleggen?

Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met GewoonGers. Dat kan per e-mail, telefonisch, via WhatsApp of persoonlijk tijdens ene bezoek aan onze showroom. Hier kun je meteen alle producten bekijken en uitproberen. Wil je langskomen? Je kunt GewoonGers bezoeken in Vlaardingen en Amsterdam.

Bekijk onze producten

In onze webshop vind je zowel deuren en wanden van aluminium en glas als akoestische panelen.
Staat hier niet tussen wat je zoekt? Geen probleem, wij houden wel van een uitdaging. Laat ons je wensen weten en wij zorgen voor een passende, vrijblijvende offerte.

Team Gers

Waarom GewoonGers?

Allereerst maken wij gewoon héle gerse blikvangers voor jouw interieur. Met onze ruim 18 jaar ervaring kun je wel stellen dat we veel uitdagende projecten hebben uitgevoerd.

Nieuwsgierig? Kom gezellig een 'bakkie doen', vinden we gezellig en dan vertellen we je er alles over.

Onze werkwijze

Uit eigen fabriek in Vlaardingen

Wij maken alles zelf. Nieuwsgierig? Bezoek onze showroom in Vlaardingen en neem meteen een kijkje in de fabriek. Vinden we gezellig!

Ongekende kwaliteit

Met onze geavanceerde productiemethoden en automatisering zorgen we voor een stabiele productie. Zo kunnen we de kwaliteit garanderen die we beloven.

Perfecte service tot in de puntjes

Het is jouw bestelling, dus jij staat centraal. Wil je hier meer over weten? Lees ervaringen van andere klanten op Trustpilot of op onze eigen website.

Bekend van tv

Je kunt ons kennen van vtwonen Weer verliefd op je huis en Kopen Zonder Kijken.

Niet tevreden? Geld terug.

We bieden een 30-dagen-geld-terug-garantie, dat geldt ook voor maatwerk producten. Want we zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Deuren, wanden en akoestische panelen

Deuren met of zonder kozijn, taatsdeuren, schuifdeuren, deur-wandcombinaties en akoestische panelen.