Stalen deuren met kozijn

van GewoonGers

Op zoek naar een stalen deur met kozijn? De opdekdeuren met kozijn worden áltijd op maat gemaakt voor jouw situatie. Heb je bijvoorbeeld een metalen kozijn dat je niet mooi meer vindt, heb je een sparing waar je een deur in wilt óf heb je een kozijn met bovenlicht dat je graag wilt vervangen? GewoonGers kan deze deuren vervangen door een opdekdeur met kozijn. Zonder te verbouwen of je vloer of plafond hoeven te repareren, heb je een stalen scharnierdeur tot aan het plafond! Kom gerust eens langs bij GewoonGers Amsterdam of bij GewoonGers Vlaardingen, want daar kun je de deuren zelf uitproberen. Maak online je afspraak voor gericht advies óf loop gewoon even gezellig binnen.

Stel jouw stalen deur samen in de webshop

Stalen deur met rookglas tot plafond GewoonGers nieuwe binnendeur

Stalen deur met kozijn op maat

Een stalen opdekdeur met kozijn voor binnen maakt GewoonGers van aluminium. Waarom? Aluminium is lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om zo’n glazen binnendeur toe te passen in het interieur. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw stalen deur met kozijn in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt.

Maak een belafspraak en wij bellen je terug voor persoonlijk advies

Wat zijn de voordelen van een stalen deur met kozijn?

 • Geen verbouwing nodig: het kozijn van GewoonGers past precies op de plek van je oude kozijn.
 • Een stalen deur met kozijn deelt je ruimte op, zonder licht te verliezen.
 • Je hebt de keuze uit verschillende glassoorten. Hiermee kun je eventueel met je stalen deur meer privacy creëren.
Opdekdeur met kozijn rookglas en rook matglas GewoonGers

Kies uit verschillende gerse gekleurde deuren

De standaard kleuren die we gebruiken in de webshop is antraciet (RAL 7021) en zwart (RAL 9005) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies in de webshop uit 12 gerse RAL-kleuren, kies je favoriete glassoort en deurbeslag uit én ontwerp eventueel je eigen glasindeling.

GewoonGers deur roestbruin

FAQ

 • Veelgestelde vragen (en antwoorden) over stalen deuren met kozijn

  • Hebben jullie ook deuren inclusief kozijn?

   Ja! We hebben een kozijn met opdekdeur in ons assortiment. Deze kan eventueel helemaal tot aan je plafond! Wil je hier meer over weten? Lees dan alles over het plafondhoge kozijn met deur.

  • Ik wil een deur tot het plafond, kan dat?

   Dit kan! Het is alleen mogelijk wanneer je een sparing tot aan het plafond hebt óf het oude kozijn wordt verwijderd. Standaard kozijnen zijn namelijk vaak voorzien van een bovenraampje en dorpel. De dorpel bovenin heeft de functie om het kozijn bovenin op de juiste afstand te houden. Wanneer je deze verwijdert, zal het kozijn instabiel worden en dus niet meer geschikt zijn om een deur in te plaatsen. Wij kunnen je kozijn met bovenraampje vervangen voor een deur met kozijn! Je vindt deze deur terug in de webshop (of lees meer over de opdekdeur met kozijn). Als je al een sparing hebt tot aan het plafond, kun je ook kiezen uit een taatsdeur, schuifdeur en deur met kozijn.

  • Wat is het voordeel van een deur met een nieuw kozijn?

   Als je al een kozijn hebt, dat je niet mooi meer vindt, dan kunnen wij dat kozijn vervangen met een GewoonGers kozijn. Het voordeel hiervan is dat je jouw vloer en wand niet of minimaal repareert. Het nieuwe kozijn wordt namelijk óver het beschadigde deel van de muur en vloer geplaatst. Nadat GewoonGers bij je is geweest, zal je misschien alleen nog de muur af moeten werken. Dit ligt eraan hoe jouw huidige kozijn geplaatst is en of er nog extra beschadigingen ontstaan bij het verwijderen ervan. Is dit niet het geval, heb je zonder verbouwing een gerse blikvanger!

  • Wat is het verschil tussen een opdekdeur en stompe deur?

   Hoewel beide deuren in een kozijn geplaatst worden, zit er een verschil tussen stompe deuren en opdekdeuren. Een stompe deur valt volledig ín het kozijn. De zijkanten van een stompe deur zijn vlak, zodat de stompe deur geheel in het kozijn kan vallen. Je ziet de naden tussen de deur en het kozijn zitten als de stompe deur in gesloten stand staat. Een opdekdeur valt óver het kozijn heen, waardoor de naden tussen deur en kozijn in gesloten stand niet zichtbaar zijn. Een opdekdeur heeft dus eigenlijk een ‘rand’ die over het kozijn heen valt. Lees meer over het verschil tussen een opdekdeur en stompe deur.