Stalen deuren met kozijn

van GewoonGers

Stalen deur met kozijn van GewoonGers

Op zoek naar een stalen deur met kozijn? De opdekdeuren met kozijn worden áltijd op maat gemaakt voor jouw situatie. Heb je bijvoorbeeld een metalen kozijn dat je niet mooi meer vindt, heb je een sparing waar je een deur in wilt óf heb je een kozijn met bovenlicht dat je graag wilt vervangen? GewoonGers kan deze deuren vervangen door een opdekdeur met kozijn. Zonder te verbouwen of je vloer of plafond hoeven te repareren, heb je een stalen scharnierdeur tot aan het plafond!

Stalen deur met rookglas tot plafond GewoonGers
Kopen zonder kijken seizoen 5 afl 2 GewoonGers stalen opdekdeur goud

Vrijblijvende inmeetafspraak

Ál onze producten worden op maat gemaakt. Via onze webshop kies je alvast jouw favoriete stalen deur met kozijn. Vervolgens komen wij ‘m vrijblijvend voor je inmeten én kijken we of jouw sparing of kozijn geschikt is om te verwijderen.

Kopen zonder Kijken seizoen 4 GewoonGers zwarte stalen deuren plafond

Deur met kozijn tot aan het plafond

Zonder te verbouwen of je vloer of plafond hoeven te repareren, heb je een gerse scharnierdeur tot aan het plafond! Hoe dat in zijn werk gaat, zie je hier.

Meer dan 10 gerse kleuren

De standaard kleuren die we gebruiken in de webshop is antraciet (RAL 7021) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies in de webshop uit meer dan 10 gerse RAL-kleuren, kies je favoriete glassoort en deurbeslag uit én ontwerp eventueel je eigen glasindeling.

GewoonGers gekleurde stalen deur stompe deur mahonie
VTWonen GewoonGers opdekdeur Zwart stalen deur
 • Gemaakt in eigen fabriek

  Van ontwerp tot productie, alles vindt plaats op één locatie. Ook voor vragen en opmerkingen heb je dus een vast aanspreekpunt. Dat is wel zo gemakkelijk.
 • Altijd op maat gemaakt

  Iedere woning is anders. Daarom worden álle producten van GewoonGers op maat gemaakt. Wij komen de deur bij je opmeten. Hoef jij niks voor te doen.
 • Licht in gewicht

  GewoonGers werkt uitsluitend met aluminium. Lekker licht in gewicht én duurzaam. Ook is ons product demontabel: wij kunnen dus op vrijwel iedere locatie leveren.

Meer informatie over de stalen deur met kozijn

Ben je benieuwd naar de specificaties van een stalen deur met kozijn? Of wil je meer inspiratiefoto’s zien? Lees dan eens ons adviesartikel over het plafondhoge kozijn met opdekdeur.

VTWonen GewoonGers wit stalen deur
GewoonGers stalen opdekdeur met rookglas

Stalen deur met kozijn op maat

Een stalen opdekdeur met kozijn voor binnen maakt GewoonGers van aluminium. Waarom? Aluminium is lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om zo’n glazen binnendeur toe te passen in het interieur. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw stalen deur met kozijn in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt.

VTWonen Zwart stalen deur Opdekdeur met kozijn GewoonGers

GewoonGers is er voor ieder interieur

Dat komt omdat we alle producten per bestelling op maat maken. Ook bieden we ruime mogelijkheden met betrekking tot ontwerp en afwerking. Wil je een greep zien uit de projecten die we al uitgevoerd hebben?

FAQ

 • Veelgestelde vragen (en antwoorden) over stalen deuren met kozijn

  • Hebben jullie ook deuren inclusief kozijn?

   Ja! We hebben een kozijn met opdekdeur in ons assortiment. Deze kan eventueel helemaal tot aan je plafond! Wil je hier meer over weten? Lees dan alles over het plafondhoge kozijn met deur.

  • Ik wil een deur tot het plafond, kan dat?

   Dit kan! Het is alleen mogelijk wanneer je een sparing tot aan het plafond hebt óf het oude kozijn wordt verwijderd. Standaard kozijnen zijn namelijk vaak voorzien van een bovenraampje en dorpel. De dorpel bovenin heeft de functie om het kozijn bovenin op de juiste afstand te houden. Wanneer je deze verwijdert, zal het kozijn instabiel worden en dus niet meer geschikt zijn om een deur in te plaatsen. Wij kunnen je kozijn met bovenraampje vervangen voor een deur met kozijn! Je vindt deze deur terug in de webshop (of lees meer over de opdekdeur met kozijn). Als je al een sparing hebt tot aan het plafond, kun je ook kiezen uit een taatsdeur, schuifdeur en deur met kozijn.

  • Wat is het voordeel van een deur met een nieuw kozijn?

   Als je al een kozijn hebt, dat je niet mooi meer vindt, dan kunnen wij dat kozijn vervangen met een GewoonGers kozijn. Het voordeel hiervan is dat je jouw vloer en wand niet of minimaal repareert. Het nieuwe kozijn wordt namelijk óver het beschadigde deel van de muur en vloer geplaatst. Nadat GewoonGers bij je is geweest, zal je misschien alleen nog de muur af moeten werken. Dit ligt eraan hoe jouw huidige kozijn geplaatst is en of er nog extra beschadigingen ontstaan bij het verwijderen ervan. Is dit niet het geval, heb je zonder verbouwing een gerse blikvanger!