Een witte, stalen deur in huis

Bij een verbouwing – klein of groot – zien mensen vaak de deur over het hoofd. Jammer, want je deur kan een enorme impact hebben op de sfeer in huis! Hou je van deuren met een stalen look en heb of wil je een fris en licht interieur? Dan is een witte, stalen deur misschien wel wat voor jou. Het voordeel van een witte, stalen deur en meer, vind je hier.

Dubbele witte taatsdeur van GewoonGers

Een witte of zwarte deur?

Hoewel je de robuustheid van het staal behoudt, geeft de witte deur een zachte en frisse uitstraling. Wat je mooier vindt, ligt aan je smaak en aan je inrichting. Wil je een stoere, industriële deur die écht uit je interieur springt? Dan is een zwarte deur wel wat voor jou. Heb je een licht, fris interieur en wil je dat je deuren meegaan in die stijl? Kies dan voor een stalen deur in het wit.

Het voordeel van een witte, stalen deur

Waarom zou je een stalen deur in plaats van een standaard witte binnendeur kiezen? Ten eerste laat een stalen deur met glas meer licht door. En wie wil er nou niet meer licht in huis? Daarnaast creëer je met een glazen, witte deur meer ruimte, omdat je 2 kamers bij elkaar betrekt. Wil je overal in huis dezelfde deuren? Een stalen deur kun je ook met matglas of aluminium beplating nemen. Zo gebruik je ‘m ook als badkamer- of wc-deur. Als laatste is een witte deur weer eens wat anders dan een standaard deur: het is een echte blikvanger voor je interieur!

opdekdeur stompe deur kaap eenvoud helder

Stalen deur zonder te verbouwen

De witte, stalen deur van GewoonGers is binnen een handomdraai geplaatst. Omdat GewoonGers met aluminium als materiaal werkt, kunnen de deuren gewoon in het bestaande kozijn geplaatst worden. Aluminium is licht in gewicht en duurzaam. Je deuren gaan daardoor soepel open en dicht én gaan lang mee. Voor de kleur wit wordt RAL 9010 gebruikt: een veelvoorkomende kleur in huizen en op kozijnen. 

Bekijk een greep uit onze witte deuren

Wist je dat...

Onze taatsdeuren ook in het wit verkrijgbaar zijn? Kies je favoriete ontwerp uit in de webshop en selecteer de witte uitvoering bij Extra opties.

Waarom een GewoonGers deur?

  • Perfect op maat gemaakt

    Iedere woning is anders. Daarom worden álle producten van GewoonGers per bestelling helemaal op maat gemaakt. Altijd. Dat is wel zo speciaal.
  • Alles gebeurt onder één dak

    Van schets tot afwerking: het hele productieproces vindt plaats in onze eigen werkplaats. Zo waarborgen we de kwaliteit die we beloven en heb je altijd één aanspreekpunt.
  • Inclusief inmeten en monteren

    Het inmeten én de montage is altijd bij de prijs inbegrepen. Je hoeft dus geen rekening te houden met extra kosten achteraf. Wij leveren door heel Nederland voor een vast tarief.