Stalen ensuite deuren

van GewoonGers

Afmetingen stalen ensuite deuren

Jouw ensuite deuren (staal) worden áltijd op maat gemaakt door GewoonGers. Let bij onze voorgeselecteerde modellen op de volgende afmetingen. Deze afmetingen gelden voor een enkele deur of wand:

 • Breedte: minimaal 20 centimeter en maximaal 110 centimeter
 • Hoogte: minimaal 200 centimeter en maximaal 300 centimeter

Val je buiten deze afmetingen? Vraag dan een offerte aan voor een gerichte prijsindicatie van een stalen ensuite deur.

Ensuite deuren, staal, bestel je bij GewoonGers

Ben je op zoek naar een stalen ensuite deur? Een ensuite deur geeft je kamer ruimte. Het deelt namelijk je interieur op, zodat er nieuwe ruimtes ontstaan. Én je behoudt maximale lichtinval. Met een ensuite deur wordt vaak een (dubbele) schuifdeur bedoeld. Het voordeel van deze deur is dat hij geen ruimte inneemt bij de draai. Heb je die ruimte wel en ben je op zoek naar een alternatief? Kijk dan eens bij de taatsdeuren. Een ensuite van GewoonGers wordt áltijd op maat gemaakt en bij je gemonteerd, voor een vaste prijs. Geen gekke kosten achteraf dus. We hebben de keuze uit een aantal voorgeselecteerde puien en scheidingswanden. En heb je een eigen idee? Dan kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Welke ensuite je ook kiest: het wordt een ware blikvanger voor je interieur.

Ensuites in eigen ontwerp

Heb je een eigen idee? Jíj bent de ontwerper in dit verhaal!

 • Alles onder één dak

  Van ontwerp tot productie, alles vindt plaats op één locatie. Ook voor vragen en opmerkingen heb je dus één vast aanspreekpunt. Dat is wel zo gemakkelijk.
 • Perfect op maat gemaakt

  Iedere woning is anders. Daarom worden alle producten van GewoonGers per bestelling helemaal op maat gemaakt. Dat is wel zo speciaal.
 • Licht in gewicht

  GewoonGers werkt uitsluitend met aluminium. Lekker licht in gewicht, dus. Ook is ons product demontabel, wij kunnen dus op vrijwel iedere locatie leveren.
Dubbele schuifdeur 2x paneel GewoonGers
Dubbele schuifdeur 2x paneel GewoonGers

Meer dan 100 gerse kleuren

De standaardkleuren die we gebruiken in de webshop zijn antraciet (RAL 7021) en wit (RAL 9010) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies uit meer dan 100 gerse RAL-kleuren én verschillende afwerkingen.

Wat zijn de voordelen van stalen ensuite deuren?

 • Stalen ensuite deuren delen je ruimte op, zonder licht te verliezen.
 • Je kunt je ensuite deur (staal) helemaal zelf indelen: wil je een dubbele schuifdeur, dubbele taatsdeur of wil je een deur in combinatie met een wand? De keuze is aan jou.
 • Je hebt de keuze uit verschillende glassoorten. Hiermee creëer je 100% lichtdoorval óf meer privacy.
 • Met een stalen ensuite deur creëer je gemakkelijk extra kamers in huis.

Stalen ensuite deuren op maat

Stalen ensuite deuren maakt GewoonGers van aluminium. Waarom? Aluminium is lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om aluminium ensuites toe te passen in het interieur, in tegendeel tot stalen puien. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw stalen ensuite deur in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt. 

Hoekwand voor de trap GewoonGers

GewoonGers is er voor ieder interieur

Wij maken elke ensuite deur per bestelling op maat, voor een vaste prijs. Ook bieden we ruime mogelijkheden met betrekking tot ontwerp en afwerking. Wil je een greep zien uit de projecten die we al uitgevoerd hebben?

FAQ

 • Veelgestelde vragen over stalen ensuite deuren

  • Hebben jullie ook stalen ensuite deuren?

   Zeker! Je kunt in de webshop jouw stalen ensuite deur helemaal zelf personaliseren en een vrijblijvende inmeetafspraak maken. Kies bijvoorbeeld voor een enkel paneel óf ga voor een ensuite met deuren erin. Wij komen je stalen ensuite deur inmeten, maken ‘m helemaal op maat én installeren ‘m voor je.

  • Ik wil een stalen ensuite op een moeilijk bereikbare plek. Kan dat?

   Zeker! GewoonGers werkt middels een modulair op te bouwen systeem. Dat wil zeggen dat alle profielen en glaspanelen apart op locatie aangeleverd kunnen worden en dan ter plekke in elkaar worden gezet. Dit maakt dat wij op vrijwel iedere locatie kunnen leveren: of je nu een kleine lift hebt en op de achtste verdieping woont of een smalle wenteltrap naar de tweede verdieping hebt. Wij bekijken tijdens de inmeetafspraak de situatie. Mochten wij je product ter plekke op moeten bouwen, rekenen we € 150,- extra per deur en/of paneel. Dit wordt tijdens de inmeetafspraak met je besproken. Bekijk alle stalen ensuite deuren.

  • Wat zijn de kosten van een stalen ensuite?

   Op onze website vind je alle prijzen van een stalen ensuite. Deze prijzen zijn inclusief inmeten, een op maat gemaakt product én de montage. Geen vervelende, onverwachte kosten achteraf dus. Wat de kosten van de stalen ensuite zijn, ligt eraan wat je wilt: je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een enkel paneel, maar ook voor een dubbele deur met zijpanelen.

  • Ik heb plinten en vloerverwarming. Kan ik toch voor een stalen ensuite kiezen?

   Dat kan! Wij hebben speciale profielen die om je plint heen lopen. Hierdoor heb je geen last van kieren tussen de stalen ensuite en de muur. Daarnaast schroeven wij tot boven de vloerverwarming en verlijmen de rest, mocht dit nodig zijn.

Schuifdeur kan helemaal open

De schuifdeuren van GewoonGers hebben een handige, platte deurgreep. Hierdoor kan de schuifdeur helemaal opengezet worden en heb je maximale doorloop. Als je de U vormige handgreep mooi vindt, kunnen we deze ook plaatsen. Let er wel op dat je deur dan niet volledig open kan.