Stalen ensuite deuren

van GewoonGers

Ben je op zoek naar een stalen ensuite deur? Een ensuite deur geeft je kamer ruimte. Het deelt namelijk je interieur op, zodat er nieuwe ruimtes ontstaan. Én je behoudt maximale lichtinval. Met een ensuite deur wordt vaak een (dubbele) schuifdeur bedoeld. Het voordeel van deze deur is dat hij geen ruimte inneemt bij de draai. Heb je die ruimte wel en ben je op zoek naar een alternatief? Kijk dan eens bij de taatsdeuren. Een ensuite van GewoonGers wordt áltijd op maat gemaakt en bij je gemonteerd, voor een vaste prijs. Geen gekke kosten achteraf dus. We hebben de keuze uit een aantal voorgeselecteerde puien en scheidingswanden. En heb je een eigen idee? Dan kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Welke ensuite je ook kiest: het wordt een ware blikvanger voor je interieur.

Stel jouw stalen ensuite deur samen in de webshop

GewoonGers stalen schuifdeuren roomdivider

Stalen ensuite deuren op maat

Stalen ensuite deuren maakt GewoonGers van aluminium. Waarom? Aluminium is lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om aluminium ensuites toe te passen in het interieur, in tegendeel tot stalen puien. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw stalen ensuite deur in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt. 

Maak een belafspraak en wij bellen je terug voor persoonlijk advies

Maak een belafspraak en wij bellen je terug voor persoonlijk advies

Maak een belafspraak

Afmetingen stalen ensuite deuren

Jouw ensuite deuren (staal) worden áltijd op maat gemaakt door GewoonGers. Let bij onze voorgeselecteerde modellen op de volgende afmetingen. Deze afmetingen gelden voor een enkele wand:

 • Breedte: minimaal 15 centimeter en maximaal 115 centimeter (standaard prijs)
 • Hoogte: minimaal 50 centimeter en maximaal 300 centimeter

Val je buiten deze afmetingen? Vraag dan een offerte aan voor een gerichte prijsindicatie van een stalen ensuite deur.

Wat zijn de voordelen van stalen ensuite deuren?

 • Stalen ensuite deuren delen je ruimte op, zonder licht te verliezen.
 • Je kunt je ensuite deur (staal) helemaal zelf indelen: wil je een dubbele schuifdeur, dubbele taatsdeur of wil je een deur in combinatie met een wand? De keuze is aan jou.
 • Je hebt de keuze uit verschillende glassoorten. Hiermee creëer je 100% lichtdoorval óf meer privacy.
 • Met een stalen ensuite deur creëer je gemakkelijk extra kamers in huis.
GewoonGers stalen schuifdeuren roomdivider
GewoonGers stalen schuifdeuren roomdivider

Schuifdeur kan helemaal open

De schuifdeuren van GewoonGers hebben een handige, platte deurgreep. Hierdoor kan de schuifdeur helemaal opengezet worden en heb je maximale doorloop. Als je de U vormige handgreep mooi vindt, kunnen we deze ook plaatsen. Let er wel op dat je deur dan niet volledig open kan.

Kies uit verschillende gerse gekleurde deuren

De standaard kleuren die we gebruiken in de webshop is antraciet (RAL 7021) en zwart (RAL 9005) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies in de webshop uit 12 gerse RAL-kleuren, kies je favoriete glassoort en deurbeslag uit én ontwerp eventueel je eigen glasindeling.

GewoonGers blauwe stalen deur, blauwstaal, binnendeur

FAQ

 • Veelgestelde vragen over stalen ensuite deuren

  • Hebben jullie ook stalen ensuite deuren?

   Zeker! Een ensuite bestaat meestal uit een dubbele schuifdeur. Deze vind je terug in onze webshop: de deur wordt altijd op maakt gemaakt voor jouw situatie. Bij een ensuite deur kies je ervoor om ‘m weg te laten vallen in een muur óf voor of achter de muur te plaatst, zodat de deur altijd in zicht is. Het tweede is gebruikelijker bij ons. Wil je liever voor de eerste optie gaan? Neem dan contact met ons op, hier zijn namelijk een aantal voorwaarden voor van toepassing. Verder heb je ook de keuze om voor een slanke, dubbele taatsdeur te gaan: deze deur kan aan 2 kanten opengezet worden. Wij komen je stalen ensuite deur inmeten, maken ‘m helemaal op maat én installeren ‘m voor je.

  • Ik wil een stalen deur of wand op een moeilijk bereikbare plek. Kan dat?

   Zeker! GewoonGers werkt middels een modulair op te bouwen systeem. Dat wil zeggen dat alle profielen en glaspanelen apart op locatie aangeleverd kunnen worden en dan ter plekke in elkaar worden gezet. Dit maakt dat wij op vrijwel iedere locatie kunnen leveren: of je nu een kleine lift hebt en op de achtste verdieping woont of een smalle wenteltrap naar de tweede verdieping hebt. Wij bekijken tijdens de inmeetafspraak de situatie. Mochten wij je product ter plekke op moeten bouwen, rekenen we € 150,- extra per deur en/of paneel. Dit wordt tijdens de inmeetafspraak met je besproken. Bekijk alle stalen ensuite deuren.

  • Wat zijn de kosten van een stalen ensuite of pui?

   In onze webshop vind je alle prijzen van een stalen ensuite. Deze prijzen zijn inclusief inmeten, een op maat gemaakt product én de montage. Geen vervelende, onverwachte kosten achteraf dus. Wat de kosten van de stalen ensuite, pui of schuifdeuren zijn, ligt eraan wat je wilt: je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een enkel paneel, maar ook voor een dubbele deur met zijpanelen.