Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?

Ruim 500m² aan wooninspiratie Showroom Amsterdam

Bezoek GewoonGers Amsterdam

Hier vind je alle wooninspiratie onder één dak. We zijn namelijk gevestigd in woonmall Villa ArenA, omringd door mooie woonmerken. Maak er meteen een leuk dagje woonshoppen van!

Plan je bezoek

aan onze showroom in Amsterdam. We zijn 7 dagen per week geopend.

GewoonGers showroom gers deuren en wanden Woonmall Villa ArenA Amsterdam
GewoonGers showroom Woonmall Villa ArenA Amsterdam stalen deuren wanden akoestische panelen
zwarte stalen deuren Gers deuren GewoonGers showroom Villa ArenA Amsterdam
Gouden taatsdeur met glas GewoonGers gers deuren Amsterdam

Openingstijden Showroom Amsterdam

Zondag
11:00 17:00
Maandag
13:00 17:30
Dinsdag
10:00 17:30
Woensdag
10:00 17:30
Donderdag
10:00 21:00
Vrijdag
10:00 17:30
Zaterdag
10:00 17:30

GewoonGers Amsterdam

1e verdieping Woonmall Villa ArenA Johan Cruijff Boulevard 98 1101 DJ Amsterdam

Bereikbaarheid

  • Met de auto

    Parkeren op P4 of P5

  • Met het OV

    Reis naar treinstation Bijlmer ArenA en loop binnen een paar minuten naar onze winkel

GewoonGers Amsterdam Gewoon Gers Vlaardingen showroom koffie coffee

Kom bij ons langs in Woonmall Villa ArenA

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen óf vind je het gewoon fijn om even te overleggen? Breng dan eens een bezoekje aan onze showroom. Onze collega's staan voor je klaar met gericht advies. Een gers bakkie koffie is inbegrepen.

Plan je bezoek
Een foto van onze fantastische mensen in de fabriek in Vlaardingen

Waarom GewoonGers?

Nou hierom! Onze maatwerk producten worden gemaakt voor vaste prijzen. Lekker transparant. Geen kleine lettertjes, geen addertjes onder het gras of een spook achter de deur. Dat vinden wij niet gers.

Onze werkwijze

Uit eigen fabriek in Vlaardingen

Wij maken alles zelf. Nieuwsgierig? Bezoek onze showroom in Vlaardingen en neem meteen een kijkje in de fabriek. Vinden we gezellig!

Gratis advies en inmeetservice

Nodig GewoonGers vrijblijvend thuis uit voor advies op maat. Geen zorgen: je zit nergens aan vast!

Op maat gemaakt voor een vaste prijs

Iedere woning of werkplek is anders. Daarom past een maatwerk oplossing altijd het beste en jij weet vooraf altijd wat het gaat kosten.

Altijd inclusief professionele montage

Onze eigen monteurs zorgen dat jouw bestelling vakkundig en snel wordt gemonteerd. Wist je dat ze zelfs nog even stofzuigen na afloop?

Perfecte service tot in de puntjes

Het is jouw bestelling, dus jij staat centraal. Wil je hier meer over weten? Lees ervaringen van andere klanten op Trustpilot of op onze eigen website.

Niet tevreden? Geld terug.

We bieden een 30-dagen-geld-terug-garantie, dat geldt ook voor maatwerk producten. Want we zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Stalen deuren van GewoonGers

Met de stalen deuren van GewoonGers geven we je letterlijk en figuurlijk ruimte. Een deur zorgt voor nieuwe ruimtes in je interieur. En door het gebruik van glas behoud je lichtinval én verlies je de volgende ruimte niet uit het oog. De stalen binnendeuren van GewoonGers worden áltijd op maat gemaakt, voor een vaste prijs. En de montage? Die zit inbegrepen bij de prijs. Je hebt voor een stalen deur de keuze uit verschillende type deuren, kleuren, designs en indelingen. Welke deur je ook kiest: het wordt een ware blikvanger voor het interieur!

Gekleurde stalen deuren inspiratie

Met stalen deuren is het allemaal lang niet zo zwart/wit als je zou denken. Bij ons kies je uit veel verschillende mogelijkheden op het gebied van kleur en afwerking. Wij denken graag met je mee op het gebied van gekleurde stalen deuren. Kom naar onze showroom in Villa ArenA Amsterdam en laat je inspireren en informeren!

Bezoek onze deuren showroom in Amsterdam

Vaste maten kennen wij niet, vaste prijzen wel! Onze deuren worden per bestelling op maat gemaakt en aangepast op jouw bestaande kozijn of sparing. Geen verbouwing, wél een nieuwe deur.
Wil je onze aluminium opdekdeuren, taatsdeuren of schuifdeuren eerste even zelf komen bekijken? Kom dan gerust langs in onze GewoonGers showroom in Villa ArenA in Amsterdam.

Gratis inmeet & advies afspraak

Wij komen vrijblijvend bij je langs en combineren dit graag met het opnemen van de afmetingen. Ben je dan overtuigd en wil je bestellen, gaan wij gelijk voor je aan de slag!

Liever advies op afstand? Stuur je foto's of stel je vragen via WhatsApp.