Zwarte stalen deuren

van GewoonGers

Zwarte stalen deuren van GewoonGers

Ben je op zoek naar een zwarte, stalen deur? GewoonGers maakt binnendeuren op maat, voor een vaste prijs. Wij komen de stalen deur bij je inmeten, maken ‘m helemaal op maat én komen ‘m bij je monteren. Jij kiest je deur uit, wij doen de rest. Of je nu voor een zwarte stalen opdekdeur gaat of voor de taatsdeur.

Waarom kiezen voor een zwarte stalen deur bij GewoonGers?

Gemaakt in eigen fabriek

Van ontwerp tot productie, alles vindt plaats op één locatie. Ook voor vragen en opmerkingen heb je dus één vast aanspreekpunt. Dat is wel zo gemakkelijk.

Perfect op maat gemaakt

Iedere woning is anders. Daarom worden alle producten van GewoonGers per bestelling helemaal op maat gemaakt. Dat is wel zo speciaal.

Licht in gewicht

GewoonGers werkt uitsluitend met aluminium. Lekker licht in gewicht, dus. Ook is ons product demontabel, wij kunnen dus op vrijwel iedere locatie leveren.

Zwarte stalen deur op maat

Een zwarte stalen binnendeur maakt GewoonGers van aluminium. Aluminium is namelijk lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om deze deuren toe te passen in het interieur, in tegendeel tot stalen deuren. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw zwarte stalen deur met glas in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt.

De kleur van de zwarte stalen binnendeur

GewoonGers poedercoat de zwarte, stalen deur in de kleur RAL 7021. Deze kleur lijkt zwart, maar is nét zwart af. Deze grijs-zwarte kleur geeft de stalen deur een wat zachtere uitstraling dan wanneer je voor volledig zwart gaat. Wil je toch volledig zwart? Je hebt ook de keuze uit profielen in de kleur RAL 9005.

Opdekdeur met U vorm handgreep GewoonGers

Wat voorbeelden van de stalen deur in het zwart

We hebben al op aardig wat gerse locaties zwarte deuren mogen verzorgen. Wil je onze projecten eens bekijken?

Meer dan 10 gerse kleuren

De standaard kleuren die we gebruiken in de webshop is antraciet (RAL 7021) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies in de webshop uit meer dan 10 gerse RAL-kleuren, kies je favoriete glassoort en deurbeslag uit én ontwerp eventueel je eigen glasindeling.

FAQ

 • Veelgestelde vragen (en antwoorden) over de zwarte stalen deur

  • Welke kleur gebruiken jullie voor de deur?

   De kleur die wij standaard hanteren is RAL 7021, mat. Een zeer donkergrijze kleur voorzien van een grove structuur. Dat maakt de profielen extra robuust van uiterlijk en natuurlijk zeer krasvast. Bekijk alle zwarte deuren. Naast zwart hebben wij nog 10 andere kleuren in de webshop, zoals wit, brons, grijs, goud en groen. Heb je een andere kleur in gedachte? Vraag dan een offerte aan.

  • Kan een stalen deur in mijn kozijn?

   Aangezien GewoonGers deuren van aluminium maakt, kunnen deze deuren wél in jouw kozijn geplaatst worden. Een deur van staal is namelijk te zwaar voor een bestaand kozijn. Aluminium daarentegen is licht in gewicht én duurzaam. Er is dus geen verbouwing nodig als je een stalen deur in huis wilt.

  • Wordt een stalen deur helemaal op maat gemaakt?

   Zeker, bij GewoonGers wordt jouw deur helemaal aangepast op jouw situatie. Of je nu voor een opdekdeur, taatsdeur, schuifdeur of roomdivider gaat. Wel zo gemakkelijk.

  • Hoe zien de profielen eruit?

   Als je kiest voor onze voorgeselecteerde webshopproducten (productlijn Concept), dan wordt je product met plat profiel geleverd. Dit heet het Identiek profiel.

   Ga je voor een product geheel naar eigen wens (productlijn Onbegrensd), dan worden er profielen met neuszijde gemonteerd. Dit heet het Authentiek profiel. De achterkant van dit profiel is plat.

   Authentiek profiel GewoonGers

   Heb je een specifieke voorkeur voor een profiel? Neem dan contact met ons op.