Witte stalen deuren

van GewoonGers

Witte stalen deuren van GewoonGers

GewoonGers maakt stalen binnendeuren op maat, voor een vaste prijs. Naast onze zwarte deuren, maken wij ook witte stalen deuren. Wij komen de stalen deur bij je inmeten, maken ‘m helemaal op maat én komen ‘m bij je monteren. Jij kiest je deur uit, wij doen de rest. Of je nu voor een witte stalen opdekdeur gaat of voor de taatsdeur.

Waarom kiezen voor een witte stalen deur bij GewoonGers?

Gemaakt in eigen fabriek

Van ontwerp tot productie, alles vindt plaats op één locatie. Ook voor vragen en opmerkingen heb je dus één vast aanspreekpunt. Dat is wel zo gemakkelijk.

Perfect op maat gemaakt

Iedere woning is anders. Daarom worden alle producten van GewoonGers per bestelling helemaal op maat gemaakt. Dat is wel zo speciaal.

Licht in gewicht

GewoonGers werkt uitsluitend met aluminium. Lekker licht in gewicht, dus. Ook is ons product demontabel, wij kunnen dus op vrijwel iedere locatie leveren.

Witte stalen deur op maat

Een witte stalen binnendeur maakt GewoonGers van aluminium. Aluminium is namelijk lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om deze deuren toe te passen in het interieur, in tegendeel tot stalen deuren. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw witte stalen binnendeur met glas in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt.

De kleur van de witte stalen binnendeur

GewoonGers poedercoat de witte, stalen deur in de kleur RAL 9010. Deze kleur is net wit af, dit geeft je deur een zachte uitstraling. Daarnaast zijn de kozijnen in je huis vaak in RAL 9010, waardoor je de bestaande deuren in jouw kozijnen bijvoorbeeld gemakkelijk vervangt met een witte binnendeur van GewoonGers. En als je voor een witte taatsdeur, witte schuifdeur of witte roomdivider gaat, dan past dit product bij de rest van jouw deuren en kozijnen!

Wat voorbeelden van de stalen deur in het wit

We hebben al op aardig wat gerse locaties witte stalen deuren mogen verzorgen. Wil je onze projecten eens bekijken?

FAQ

 • Veelgestelde vragen (en antwoorden) over de witte stalen deur

  • Welke kleur gebruiken jullie voor de deur?

   De kleur die wij standaard hanteren is RAL 7021, mat. Een zeer donkergrijze kleur voorzien van een grove structuur. Dat maakt de profielen extra robuust van uiterlijk en natuurlijk zeer krasvast. Bekijk alle zwarte deuren. Naast zwart hebben wij nog 10 andere kleuren in de webshop, zoals wit, brons, grijs, goud en groen. Heb je een andere kleur in gedachte? Vraag dan een offerte aan.

  • Kan een stalen deur in mijn kozijn?

   Aangezien GewoonGers deuren van aluminium maakt, kunnen deze deuren wél in jouw kozijn geplaatst worden. Een deur van staal is namelijk te zwaar voor een bestaand kozijn. Aluminium daarentegen is licht in gewicht én duurzaam. Er is dus geen verbouwing nodig als je een stalen deur in huis wilt.

  • Wordt een stalen deur helemaal op maat gemaakt?

   Zeker, bij GewoonGers wordt jouw deur helemaal aangepast op jouw situatie. Of je nu voor een opdekdeur, taatsdeur, schuifdeur of roomdivider gaat. Wel zo gemakkelijk.

  • Hoe zien de profielen eruit?

   Als je kiest voor onze voorgeselecteerde webshopproducten (productlijn Concept), dan wordt je product met plat profiel geleverd. Dit heet het Identiek profiel.

   Ga je voor een product geheel naar eigen wens (productlijn Onbegrensd), dan worden er profielen met neuszijde gemonteerd. Dit heet het Authentiek profiel. De achterkant van dit profiel is plat.

   Authentiek profiel GewoonGers

   Heb je een specifieke voorkeur voor een profiel? Neem dan contact met ons op.

Meer dan 10 gerse kleuren

De standaard kleuren die we gebruiken in de webshop is antraciet (RAL 7021) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies in de webshop uit meer dan 10 gerse RAL-kleuren, kies je favoriete glassoort en deurbeslag uit én ontwerp eventueel je eigen glasindeling.