Witte stalen deuren

speciaal op maat voor je interieur

Witte binnendeuren van staal of aluminium geven het interieur een compleet andere uitstraling dan de zwarte binnendeuren. Het zorgt voor meer licht, veel ruimte voor glasoppervlak en oogt lekker fris. De witte poedercoat afwerking is krasbestendig en geschikt voor verschillende woonsituaties. De kleur die wij gebruiken heet Zuiver wit en is vergelijkbaar met RAL9010. Stel je eigen wand of deur samen in onze webshop of kom langs in één van onze showrooms in Vlaardingen of Amsterdam.

Ontwerp jouw witte stalen deur in de webshop

Schuifwand witte stalen schuifdeur GewoonGers Thuiswerkplek inspiratie witte stalen deur

Witte stalen deuren van GewoonGers

GewoonGers maakt stalen binnendeuren op maat, voor een vaste prijs. Naast onze zwarte deuren, maken wij ook witte stalen deuren. Wij komen gratis bij je thuis inmeten en geven advies waar nodig. Vervolgens maken we je bestelling helemaal speciaal op maat en komen we alles zelf bij je thuis installeren. Jij kiest je deur uit, wij doen de rest. Of je nu voor een witte stalen opdekdeur gaat of voor de taatsdeur.

Maak je gratis afspraak aan huis

Witte aluminium deuren

Een witte stalen binnendeur maakt GewoonGers van aluminium. Aluminium is namelijk lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om deze deuren toe te passen in het interieur, in tegendeel tot stalen deuren. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw witte stalen binnendeur met glas in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt.

binnenkijken witte stalen deur GewoonGers
Schuifwand witte stalen schuifdeur GewoonGers Deur werkkamer

De kleur van de witte stalen binnendeur

GewoonGers poedercoat de witte, stalen deur in de kleur RAL 9010. Deze kleur is net wit af, dit geeft je deur een zachte uitstraling. Daarnaast zijn de kozijnen in je huis vaak in RAL 9010, waardoor je de bestaande deuren in jouw kozijnen bijvoorbeeld gemakkelijk vervangt met een witte binnendeur van GewoonGers. En als je voor een witte taatsdeur, witte schuifdeur of witte roomdivider gaat, dan past dit product bij de rest van jouw deuren en kozijnen!

Aluminium deuren

In tegenstelling tot veel andere bedrijven maakt GewoonGers gebruik van aluminium. Waarom daar ooit voor gekozen is, vertellen we je graag:

 • Aluminium is licht in gewicht. Er is dus geen verstevigde constructie nodig om dit type deuren toe te kunnen passen in jouw woning of zelfs in jouw eigen kozijn. Denk hierbij aan een opdekdeur of een stompe deur.
 • Geen lasnaden, dus strakke belijning en afwerking.
 • Demontabel dus toe te passen op vrijwel iedere verdieping en lastiger bereikbare plekken, zoals bovenaan de trap.

GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw blauwe, aluminium deur in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt.

Gemaakt in eigen fabriek

Van ontwerp tot productie, alles vindt plaats op één locatie. Ook voor vragen en opmerkingen heb je dus één vast aanspreekpunt. Dat is wel zo gemakkelijk.

Gratis inmeetservice en advies

De mooiste producten komen in samenwerking tot stand, daarom meten we gratis in en helpen we je met advies ter plaatse.

Lichtgewicht aluminium deuren

We werken uitsluitend met aluminium. Lekker licht in gewicht, dus. Ook is ons product demontabel, wij kunnen dus op vrijwel iedere locatie leveren.

Meer dan 10 gerse kleuren

De standaard kleuren die we gebruiken in de webshop is antraciet (RAL 7021) en gitzwart (RAL 9005) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies in de webshop uit meer dan 10 gerse RAL-kleuren, kies je favoriete glassoort en deurbeslag uit én ontwerp eventueel je eigen glasindeling.

FAQ

 • Kan een stalen deur in mijn kozijn geplaatst worden?

  Aangezien GewoonGers deuren van aluminium maakt, kunnen deze deuren wél in jouw kozijn geplaatst worden. Een deur van staal is namelijk te zwaar voor een bestaand kozijn. Aluminium daarentegen is licht in gewicht én duurzaam. Er is dus geen verbouwing nodig als je een stalen deur in huis wilt.

 • Welke kleuren gebruiken jullie voor de gers deuren en wanden?

  De kleuren die wij standaard hanteren zijn Zwartgrijs RAL 7021 en Gitzwart RAL 9005. Onze kleuren hebben een poedercoat afwerking in fijnstructuur met een matte finish. Een zeer donkergrijze of zwarte kleur voorzien van een grove structuur. Dat maakt de profielen extra robuust van uiterlijk en natuurlijk zeer krasvast. Bekijk alle zwarte deuren. Naast onze standaard kleuren hebben wij nog 10 andere kleuren in de webshop, zoals wit, brons, grijs, goud en groen. Heb je een andere kleur in gedachte? Neem dan contact met ons op!

 • Welke RAL kleur zijn de witte deuren van?

  Als je kiest voor een stalen witte deur bij GewoonGers, dan krijg je deze in RAL 9010. Deze kleur wordt ook wel ‘zuiver wit’ genoemd.

   

 • Ik wil een stalen deur in het wit. Kan dit?

  Ja, álle deuren van GewoonGers worden ook in het wit geleverd. Of je nu voor een opdekdeur, taatsdeur, schuifdeur of roomdivider gaat. Kijk eens bij onze inspiratiefoto’s, daar vind je wat witte projecten terug. Of lees meer over de witte, stalen deur.

 • Ik wil een gekleurde stalen deur. Kan dat?

  Ja, dat kan! In de webshop stel je jouw eigen deur samen. Bij de profielkleuren heb je de keuze uit maar liefst 12 kleuren. Denk aan een bronzen stalen deur, een gouden stalen deur, een groene stalen deur, een grijze stalen deur of witte stalen deuren. Meer inspiratie? Lees hier meer over de gekleurde stalen deuren.