Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?

Onbegrensd

Unieke ontwerpen en eindeloos veel oplossingen

Kun je jouw wensen niet terugvinden in de webshop? Wil je liever zelf je deur of wand helemaal ontwerpen? Of zijn er voor jouw woning of werkplek toch andere oplossingen nodig? Dan is daar onze Onbegrensd-productlijn perfect voor. Hierin gaan we samen met jou aan de slag om een uniek ontwerp tot stand te brengen. Denk hierbij aan de vorm en het ontwerp van je wand, deur of zelfs kasten, maar ook aan oplossingen voor schuine plafonds, geluiddemping en extra hoge wanden. Jouw bestelling krijgt dan een geheel eigen productieproces en de mogelijkheden zijn eindeloos... eh, Onbegrensd dus. We sturen je graag een vrijblijvende offerte toe.

Laat je inspireren door alles onbegrensd

rond glas stalen schuifdeur Gers

Ronde glaswand, scharnierdeur en schuifdeuren

Een combinatie van webshop deuren en een ronde wand naar eigen ontwerp.

Bekijk binnenkijker
interieur design ronde glaswand

Luxe appartement in hartje Rotterdam

Verschillende maatwerk én handgemaakte aluminium wanden en deuren voor dit unieke interieur.

Bekijk binnenkijker

Creëer jouw wand of deur samen met GewoonGers

Heb jij een uniek ontwerp in gedachten of gewoon een woning waar wat creatievere oplossingen voor nodig zijn? Ben je op zoek naar een superdeluxe (vitrine)kast óf wil je gewoon een glaswand met extra geluiddemping? In de Onbegrensd productlijn is vrijwel alles mogelijk. Laat ons je wensen weten en wij denken graag met je mee. Of het nu gaat om het ontwerp, de kleur of bijvoorbeeld figuurglas.

De productlijnen van de GewoonGers deuren

Concept Collectie

Hieronder vallen onze voorgeselecteerde modellen in de webshop. Wij leggen het concept neer, jij vult het in. Kies uit 3 glasindelingen, 12 kleuren, 6 glassoorten en verschillende deurbeslagen. Jij kiest je deur uit, wij doen de rest. Alle Concept producten worden op maat gemaakt voor een vaste prijs.

Eigenwijs Collectie

Eigenwijs is een uitbreiding op onze Concept Collectie. Ben jij lekker eigenwijs? Dan kun je ook zelf de indeling van je deur bepalen. Dit doe je in onze webshop. Is je ontwerp helemaal naar wens? Nodig GewoonGers dan bij je thuis uit voor een gratis inmeetafspraak, dan bespreken we de wensen samen ter plaatse en gaan we direct voor je aan de slag.

Onbegrensd

Kun je jouw wensen niet terugvinden in de webshop? Of zijn er voor jouw woning of werkplek toch andere oplossingen nodig?  Dan is daar onze Onbegrensd productlijn. Hierin gaan we samen met jou aan de slag om een uniek ontwerp tot stand te brengen. Denk hierbij aan de vorm en het ontwerp van je wand, deur óf zelfs kasten, maar óók aan oplossingen m.b.t. schuine plafonds, geluiddemping en extra hoge wanden. Jouw bestelling krijgt dan een geheel eigen productieproces en de mogelijkheden zijn eindeloos... eh, Onbegrensd dus.

Ontwerp jouw deur

Wist je dat

Je in onze webshop jouw favoriete deur zelf kunt samenstellen? Ontwerp helemaal naar wens? Dan nodig je GewoonGers direct op locatie uit voor een gratis inmeet- en adviesafspraak. We kijken dan samen hoe jouw wensen kunnen worden gerealiseerd!

Begin met ontwerpen
vtwonen schuifwand werkkamer gewoon gers

Onze producten

In onze webshop vind je zowel deuren en wanden van aluminium en glas als akoestische panelen.
Staat hier niet tussen wat je zoekt? Geen probleem, wij houden wel van een uitdaging. Laat ons je wensen weten en wij zorgen voor een passende, vrijblijvende offerte.

Een foto van onze fantastische mensen in de fabriek in Vlaardingen

Waarom GewoonGers?

Allereerst maken wij gewoon héle gerse blikvangers voor jouw interieur. Met onze ruim 18 jaar ervaring kun je wel stellen dat we veel uitdagende projecten hebben uitgevoerd.

Nieuwsgierig? Kom gezellig een 'bakkie doen', vinden we gezellig en dan vertellen we je er alles over.

Onze werkwijze

Uit eigen fabriek in Vlaardingen

Wij maken alles zelf. Nieuwsgierig? Bezoek onze showroom in Vlaardingen en neem meteen een kijkje in de fabriek. Vinden we gezellig!

Gratis advies en inmeetservice

Nodig GewoonGers vrijblijvend thuis uit voor advies op maat. Geen zorgen: je zit nergens aan vast!

Levering en montage binnen 2 maanden

Vanuit onze eigen fabriek leveren wij door heel Nederland en altijd binnen twee maanden op een dag naar jouw keuze.

Altijd inclusief professionele montage

Onze eigen monteurs zorgen dat jouw bestelling vakkundig en snel wordt gemonteerd. Wist je dat ze zelfs nog even stofzuigen na afloop?

Specifieke wensen? Ontwerp het zelf!

Wij maken wat jouw brein bedenkt, dus heb je speciale wensen? Deel je ontwerp met ons. Wij houden wel van een uitdaging!

Ruim 18 jaar ervaring

Daarmee durven we wel te stellen dat jouw project bij ons in goede handen is.

Veelgestelde vragen over Onbegrensd