Stalen deuren: de trend zet door in 2021

Heb jij de stalen deuren al een keer voorbij zien komen bij je vrienden, familie of op televisie? Grote kans van wel, want deuren van staal zijn al een tijdje razend populair. Óók in 2021 is de vraag naar de stalen deur groot en er wordt verwacht dat de trend nog wel even doorzet. Er zijn namelijk ontzettend veel mogelijkheden met deze deur in het interieur. Ik zet de voordelen van een stalen deur op een rij.

Taatsdeur GewoonGers

Stalen deuren creëren licht

Stel je voor dat je een stalen deur met glas tussen woonkamer en hal plaatst. Jouw hal pakt waarschijnlijk in dit geval een stuk meer licht dan voorheen. Het licht van de woonkamer vangt jouw hal namelijk ook op.

Stalen deuren zorgen voor meer ruimte

Naast dat je ruimtes die gescheiden worden door stalen deuren meer licht vangen, wordt er als het ware ook meer ruimte gecreëerd. Jouw hal kijkt bijvoorbeeld niet meer uit op een dichte, witte deur, maar op de woonkamer! Mede door het glas in de deur en het toegevoegde licht, wordt je ruimte optisch gezien vele malen groter.

Opdekdeur met kozijn en magneetsluiting GewoonGers

Stalen deuren passen in ieder interieur

Door middel van stalen deuren vangen ruimtes meer licht én lijken ze ruimer. Maar een stalen deur is op zichzelf al een blikvanger voor het interieur. Of je nu een landelijk, industrieel of modern interieur hebt: een stalen deur past áltijd.