Stalen deuren: de trend zet door in 2021

Inmiddels zijn we al een jaar verder. Ben jij benieuwd wat de woontrend doet met stalen deuren in 2022? Lees onze meest recente blog!

Heb jij de stalen deuren al een keer voorbij zien komen bij je vrienden, familie of op televisie? Grote kans van wel, want deuren van staal zijn al een tijdje razend populair. Óók in 2021 is de vraag naar de stalen deur groot en er wordt verwacht dat de trend nog wel even doorzet. Er zijn namelijk ontzettend veel mogelijkheden met deze deur in het interieur. Ik zet de voordelen van een stalen deur op een rij.

Plafondhoge deur stalen Taatsdeur GewoonGers

Stalen deuren creëren licht

Stel je voor dat je een stalen deur met glas tussen woonkamer en hal plaatst. Jouw hal pakt waarschijnlijk in dit geval een stuk meer licht dan voorheen. Het licht van de woonkamer vangt jouw hal namelijk ook op.

Stalen deuren zorgen voor meer ruimte

Naast dat je ruimtes die gescheiden worden door stalen deuren meer licht vangen, wordt er als het ware ook meer ruimte gecreëerd. Jouw hal kijkt bijvoorbeeld niet meer uit op een dichte, witte deur, maar op de woonkamer! Mede door het glas in de deur en het toegevoegde licht, wordt je ruimte optisch gezien vele malen groter.

Zwart stalen opdekdeur met kozijn GewoonGers Gers deur

Stalen deuren passen in ieder interieur

Door middel van stalen deuren vangen ruimtes meer licht én lijken ze ruimer. Maar een stalen deur is op zichzelf al een blikvanger voor het interieur. Of je nu een landelijk, industrieel of modern interieur hebt: een stalen deur past áltijd.

FAQ

 • Stalen deuren in 2023, kan dat nog wel?

  Oh, jazeker! Zelfs in 2023 blijft de stalen deuren trend gewoon doorgaan. In onze blog over woontrends 2023 lees je er meer over. Spoiler alert: er verandert een heleboel maar óók de zwarte deuren blijven populair. Lees snel verder!

 • Ik wil een stalen deur op maat. Kan dat?

  Dat kan! Al onze deuren worden op maat gemaakt, of je nu voor een webshop product gaat (productlijn Concept) of voor een geheel eigen ontwerp kiest (productlijn Onbegrensd). De deuren van GewoonGers kunnen op maat gemaakt worden voor jouw bestaande kozijn, maar je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een deur met kozijn. Daarnaast heb je de keuze uit stalen taatsdeuren en stalen schuifdeuren.

 • Hebben jullie ook deuren inclusief kozijn?

  Ja! We hebben een kozijn met opdekdeur in ons assortiment. Deze kan eventueel helemaal tot aan je plafond! Wil je hier meer over weten? Lees dan alles over het plafondhoge kozijn met deur.

 • Kan een stalen deur in mijn kozijn geplaatst worden?

  Aangezien GewoonGers deuren van aluminium maakt, kunnen deze deuren wél in jouw kozijn geplaatst worden. Een deur van staal is namelijk te zwaar voor een bestaand kozijn. Aluminium daarentegen is licht in gewicht én duurzaam. Er is dus geen verbouwing nodig als je een stalen deur in huis wilt.

 • Wat worden de woontrends in 2023

  Daarover kunnen we je meer uitleggen op onze blogpagina. Speciaal om de woontrends 2023 uit te lichten hebben wij een blog geschreven. Wat hebben de interieurtrends in 2023 voor invloed op de stalen deuren? Hierin vertellen we je er meer over.