Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

20 juli, 2023 Wooninspiratie | Deuren | Glassoorten

5x binnenkijken in interieurs

De zwarte deuren tussen hal en woonkamer kennen we al heel goed. Daarom gaan we in dit blog focussen op verschillende woonstijlen met licht gekleurde deuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een witte aluminium deur of lichtgrijs? We vertellen je graag hoe je deze deuren kunt combineren. Bereid je voor op een blog vol wooninspiratie. Wist je dat je alle deuren eenvoudig in onze webshop kunt ontwerpen en bestellen? Ook in alle onderstaande lichte kleuren!

aluminium kast deur trapkast vtwonen aluminium kast deur trapkast vtwonen

1: Witte stalen deuren voor in je eigen kozijn

De staallook deuren zijn bijna niet meer weg te denken in het moderne interieur. Niet zo gek want ze bieden optisch vaak meer licht en ruimte. De zwarte deuren kunnen soms erg opvallen en misschien wil je wel aan de slag met een subtieler exemplaar. Dan is de witte stalen opdekdeur een mooi alternatief. In combinatie met witte kozijnen heb je in een handomdraai een nieuwe uitstraling thuis zonder er zelf al te veel werk in te steken.

witte deur rookglas gewoongers

2: Glazen schuifdeur in kiezelgrijze afwerking

Wil je nét iets meer kleur gebruiken en past onze witte kleur daarom niet helemaal in je straatje? Dan is kiezelgrijs misschien de perfecte oplossing voor jou. Deze lichte, frisse kleur is net even iets anders en heel goed te combineren met verschillende tinten. Wat dacht je bijvoorbeeld van donkergroen, salie, oud roze of grijs? De aluminium schuifdeur is prettig in gebruik want licht in gewicht en bij GewoonGers kun je altijd uitgaan van een softclose schuifdeur. Zo kun je de deur niet per ongeluk te hard dicht doen. Natuurlijk zijn niet alleen schuifdeuren verkrijgbaar in kiezelgrijs. Iedere deur in de webshop kan worden uitgevoerd in deze kleur!

schuifdeur lichtgrijs interieur gewoongers

3: Witte deur met grijs rookglas

Wil je een fris en licht interieur maar toch ook warmte creëren in huis? Dan is een witte stalen deur met rookglas de perfecte combinatie. Je kunt kiezen uit grijs rookglas of brons rookglas. Het grijs getinte glas geeft een luxe uitstraling, maar heeft een iets koelere tint ten opzichte van het brons gekleurde rookglas. Vind je het lastig om glas uit te kiezen? Kijk dan onderstaande video eens.

Het effect van rookglas

4: Olijfkleurige aluminium deurn

Dit lijkt misschien heel spannend om toe te passen in je woning, maar we willen je graag inspireren. Wanneer deze groene stalen deur goed wordt gecombineerd met de rest van het interieur, is het een echte blikvanger. Het kan zelfs zijn dat je deze kleur al eens voorbij hebt zien komen op televisie. De kleur is namelijk al meerdere keren toegepast bij programma’s als Kopen Zonder Kijken en vtwonen Weer verliefd op je huis.

vtwonen stylist marianne gers deur
groene stalen deur Gewoon Gers
groene stalen deur  vtwonen gewoon gers

5: Stalen deur in lichtgrijs

Heb je onze kleur Venstergrijs al ontdekt in de webshop? Dit is één van de 12 kleuren die we aanbieden. Venstergrijs is een lichtgrijze tint die heel subtiel kan worden verwerkt in een interieur met koele kleuren. Ontwerp online je eigen grijze stalen deur of kom deze kleur bekijken bij GewoonGers Amsterdam.

stalen deur tot plafond GewoonGers
Neem een kijkje bij onze klanten

Wil je meer wooninspiratie?

Dat hebben wij voor je! Bekijk meer dan 100 woonstijlen met gers-deuren online of kom naar een van onze showrooms!

Alle binnenkijkers

Team Gers
Geschreven door

Lisa van Sintmaartensdijk

Lees meer over Lisa