Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

9 november, 2022 Wooninspiratie | Deuren

Isolatie en verduurzamen met stalen deuren

Naast het feit dat de trendy stalen deuren qua uitstraling een mooie aanvulling zijn voor ieder interieur, hebben ze ook een functie. Je wilt bijvoorbeeld de warmte in één ruimte houden of tocht in huis tegengaan. Er zijn verschillende deuren en oplossingen waar je voor kunt kiezen en daar vertel ik je graag meer over. Ben je in de tussentijd benieuwd naar de Gers deuren? Neem dan alvast een kijkje in onze webshop!

Opdekdeur in bestaand kozijn GewoonGers vtwonen Opdekdeur in bestaand kozijn GewoonGers vtwonen

Energie besparen in huis

Verschillende oplossingen van GewoonGers dragen bij aan het besparen van energie en warmte in huis. Zo kun je in grote woonruimtes bijvoorbeeld kiezen voor een wand met openslaande binnendeuren of een glaswand met aluminium schuifdeuren. Je kunt op die manier zelf bepalen of  je één ruimte verwarmt of allebei. Naar de hal en/of voordeur toe, is het altijd fijn om een deur te hebben die goed aansluit. In dat geval kun je kiezen voor een nieuwe stalen deur in je eigen kozijn, zoals een stompe deur of opdekdeur.

Advies bij tocht of geluid

Deze winter warmte besparen

Zaken als een energielabel, duurzaamheid en isolatie worden steeds belangrijker. Er wordt kritisch gekeken naar nieuwe oplossingen om het huis te verduurzamen en vooral naar warmte besparen. Alle deuren in de webshop worden per bestelling op maat gemaakt. Dat wil dus ook zeggen dat de deuren altijd passend worden gemaakt voor jóúw woning. Dit geeft niet alleen een mooie uitstraling, maar reduceert ook tocht en draagt bij aan geluiddemping. Wil je meer weten over tocht en geluid in combinatie met deuren van GewoonGers? Hier hebben we een blog over geschreven!

Er zijn verschillende mogelijkheden om mee aan de slag te gaan. Voor sommige woonsituaties is een stalen taatsdeur of stalen schuifdeur al meer dan voldoende, maar als je echt deur wenst die rondom zo goed mogelijk afsluit, raden we een opdekdeur met kozijn tot plafond aan.

Heb je andere ideeën in gedachten? Vraag dan gerust een offerte aan voor een scharnierdeur naar eigen ontwerp. Die kun je vrijblijvend van ons toegestuurd krijgen en we geven je graag advies waar nodig.

stalen deur tot plafond GewoonGers

Tips om energie te besparen

Er zijn wel honderden tips om energie te besparen en hierin dragen wij graag ons steentje bij wat betreft aluminium deuren. Zo is het bijvoorbeeld gunstig om te kiezen voor een maatwerk exemplaar. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe deur perfect aansluit op jouw woonsituatie. Hierdoor verklein je de kans op kieren waar warmte door kan ontsnappen.

Kies je voor aluminium deuren? Dan kan dit bijdragen aan een duurzaam interieur. Wist je dat aluminium keer op keer kan worden gerecycled zonder daarbij kwaliteit te verliezen?

GewoonGers showroom gers deuren en wanden Woonmall Villa ArenA Amsterdam

Gratis advies aan huis

Wil jij weten welke warmte besparende oplossing past bij jouw interieur? Neem contact met ons op. Dit kan telefonisch, per e-mail, via WhatsApp óf in onze showrooms in Vlaardingen of Amsterdam. Wij staan voor je klaar! Wist je trouwens dat een inmeetafspraak en advies aan huis altijd gratis is?

Maak een afspraak aan huis

Team Gers
Geschreven door

Daniël Faria

Lees meer over Daniël

Bekijk ook eens