Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

5 juli, 2022 Wooninspiratie | Deuren

Aan de slag met grijze stalen deuren

Dat er veel tinten grijs bestaan, weten we inmiddels allemaal, maar hoe je ze combineert dat is een heel ander onderwerp. De kleur grijs is zo leuk omdat je hem eindeloos kunt combineren. We inspireren je hier dan ook graag om zelf aan de slag te gaan met grijze stalen deuren. Scroll snel verder.

schuifdeur lichtgrijs interieur gewoongers schuifdeur lichtgrijs interieur gewoongers

Klassiek met een moderne knipoog

Deze grijstint heet ‘Venster grijs’ en is niet voor niets al meerdere keren in het woonprogramma vtwonen weer verliefd op je huis toegepast. Zowel bij onze aluminium deuren als in meubilair en op de wand. Venster grijs is prachtige, koele tint. De kleur Venster grijs is toe te passen op alle deuren in onze webshop.

vtwonen grijze stalen deur met glas gewoongers

Grijs gekleurde stalen deuren

De grijze stalen deuren kunnen in iedere woonstijl worden toegepast. Of je thuis nu een landelijke stijl hebt neergezet een industrieel interieur hebt óf gewoon lekker houdt van modern en strak. Binnenkijken bij anderen geeft een heleboel inspiratie. Let maar eens op!

schuifdeur lichtgrijs interieur gewoongers
stalen schuifdeur rookglas GewoonGers
stalen schuifdeur lichtgrijs gewoongers
lichtgrijze binnendeur GewoonGers

Kiezel grijze maatwerk deuren

In onze webshop-collectie kun je nu ook kiezen voor de kleur Kiezel grijs. Deze warme grijstint is heel subtiel, past perfect bij verschillende natuurtinten en sluit daarom ook goed aan op de huidige woontrends (denk hierbij aan lichte kleuren, zachte materialen en natuurlijke vormen). Oók in de wat donkerdere interieurs past de kiezel grijze deur heel mooi. De lichtgrijze tint zorgt voor contrast! Wist je trouwens dat je ook allerlei andere spulletjes in huis Kiezel grijs kunt maken? Het is namelijk gewoon een RAL-kleur: 7032!

Bij deuren in het bestaande kozijn van GewoonGers wordt het kozijn vaak mee geschilderd in dezelfde kleur. Verfsets die passen bij jouw nieuwe wand of deur kun je online bij ons bestellen!

aluminium kast deur trapkast vtwonen

Stalen deuren antraciet of zwartgrijs

De meest voorkomende variant is natuurlijk de zwartgrijze of antracietkleurige deur. Bij GewoonGers behoort zwartgrijs (RAL7021) tot de standaard voorraad. De kleur is iets zachter dan bij zwarte deuren, maar toch heel stoer. Of je deze kleur nu in een licht interieur of juist een heel donker interieur toepast, er is altijd een match!

Aluminium deuren in een duurzaam interieur

Tegenwoordig staan we steeds vaker stil bij het woord ‘duurzaamheid’. Je wilt zeker weten dat het product wat je koopt op de juiste manier is geproduceerd, een goede kwaliteit heeft én lang mee gaat. Laat dat voor aluminium deuren nu nét standaard inbegrepen zijn. Aluminium is namelijk ontzettend duurzaam omdat het materiaal zich eenvoudig laat recyclen. Ook zijn de grijze stalen deuren tijdloos qua uitstraling en weet je dus zeker dat je voor de komende jaren gebakken zit!

openslaande deuren vtwonen GewoonGers
openslaande deuren vtwonen GewoonGers

Team Gers
Geschreven door

Lisa van Sintmaartensdijk

Lees meer over Lisa

Bekijk ook eens