Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

10 maart, 2023 Wooninspiratie | Deuren

GewoonGers deuren op televisie

Misschien heb je al eens gehoord van de binnendeuren van GewoonGers. Dat is namelijk heel goed mogelijk want sinds een aantal jaar zijn de aluminium deuren te zien in verschillende woonprogramma’s zoals vtwonen Weer verliefd op je huis en Kopen zonder kijken. Ook heb je ons al eens voorbij kunnen zien komen in het programma Van Woonvilla Naar Droomvilla. Wist je dat voor tv altijd deuren worden toegepast die je heel eenvoudig in onze webshop kunt ontwerpen en bestellen?

gouden stalen deuren kopen zonder kijken gewoon gers gouden stalen deuren kopen zonder kijken gewoon gers

Binnenkijken met GewoonGers deuren

Je hebt GewoonGers dus al kunnen spotten in verschillende binnenkijkers op televisie. Vooral de stalen opdekdeuren of stompe deuren voor het bestaande kozijn zijn populair. Deze deuren kun je namelijk zonder enige moeite toepassen in jouw houten- of aluminium kozijn. Verder worden dichte deuren dus vaak vervangen door een stalen deur met glas waardoor je vanuit de hal al het nieuwe interieur in kunt kijken én meer daglicht binnen krijgt.

vt wonen woonkamer stalen deuren gewoongers

GewoonGers stalen deuren en vtwonen

Sinds een paar jaar is GewoonGers hoofdsponsor van het programma Weer verliefd op je huis. Het is voor de stylisten iedere aflevering weer een uitdaging om de woonwensen van beide partners te combineren. De deuren van GewoonGers kunnen op iedere woonstijl worden aangepast. Je kunt namelijk zelf je deur ontwerpen in onze ontwerpstudio en kiezen uit verschillende designs, kleuren en glassoorten.

GewoonGers en Kopen Zonder Kijken

Ook Kopen Zonder Kijken wordt onder andere gesponsord door GewoonGers. Deze spannende make-overs kunnen alleen maar plaatsvinden wanneer de juiste woning kan worden aangekocht. Niet alleen het interieur wordt aangepakt, soms wordt een woning compleet verbouwd om het aan te laten te sluiten op de wensen van de deelnemers. Dit geeft voor GewoonGers ook de mogelijkheid om uit te pakken met bijvoorbeeld stalen taatsdeuren of stalen schuifdeuren.

bronzen stalen deuren vtwonen gewoongers
kopen zonder kijken schuifdeur melkglas
schuifdeur voor de trap gewoongers

Bestel aluminium deur van tv online

Het leuke aan al die woonprogramma’s is natuurlijk dat je allerlei ideeën meekrijgt om je eigen interieur aan te passen of een opfrisbeurt te geven. Ideaal want je kunt altijd terugvinden waar die mooie meubelstukken of accessoires vandaan komen. Dat geldt dus ook voor de aluminium deuren. De deuren worden helemaal op maat gemaakt voor een vaste prijs en de prijzen in de webshop zijn altijd inclusief inmeetservice, transport en montage. Dan weet je dus in één keer waar je aan toe bent.

Kom je er niet helemaal uit? Dan helpen we je graag tijdens een gratis adviesafspraak aan huis of in één van onze showrooms: GewoonGers Amsterdam of GewoonGers Vlaardingen.

Het verschil tussen een opdekdeur en stompe deur

stalen deur tot plafond GewoonGers
Neem een kijkje bij onze klanten

Wil je meer wooninspiratie?

Dat hebben wij voor je! Bekijk meer dan 100 woonstijlen met gers-deuren online of kom naar een van onze showrooms!

Alle binnenkijkers

Team Gers
Geschreven door

Lisa van Sintmaartensdijk

Lees meer over Lisa

Bekijk ook eens