Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

28 april, 2022 Wooninspiratie | Deuren

De 5 meest populaire deuren en wanden van dit moment

De interieurtrend zet nog even door: je ziet momenteel ontzettend veel stalen deuren en stalen wanden in verschillende woonstijlen toegepast. Twijfel je om ook mee te gaan in deze woontrend, wil je weten wat op dit moment écht populair is en wil je wooninspiratie opdoen? Lees dan snel verder want we laten je hier graag de vijf meest populaire deuren en wanden van dit moment zien. Het leuke aan deze producten is dat je ze online kunt bestellen en dat inmeten vooraf áltijd gratis is.

dubbele taatsdeuren glas Gewoon gers dubbele taatsdeuren glas Gewoon gers

#1: de opdekdeur voor in je eigen kozijn

Met stip op nummer één staat de op maat gemaakte opdekdeur voor in je eigen kozijn. Logisch, want om deze deur thuis toe te passen, is een verbouwing absoluut overbodig. Binnen een handomdraai heb je een compleet nieuwe uitstraling in huis. Als extraatje kun je je kozijn verven in dezelfde kleur als je deur, zo vormt alles samen weer één nieuwe geheel.

kozijn zwart schilderen gewoon gers

#2: taatsdeur tot plafond

Een glazen deur tot je plafond zorgt natuurlijk voor meer licht in de hal en woonkamer, maar geeft natuurlijk ook een luxe uitstraling aan het interieur. De taatsdeuren van GewoonGers worden dan ook met grote regelmaat helemaal gerealiseerd tot aan het plafond. Dat kan in de meeste gevallen ook, want vrijwel alle deuren kunnen tot 300cm hoogte op maat worden gemaakt.

zwarte taatsdeur met glas gewoongers
Een glazen deur tot je plafond

#2: taatsdeur tot plafond

Meer licht in de hal en woonkamer, maar natuurlijk ook een luxe uitstraling aan het interieur. De taatsdeuren van GewoonGers worden dan ook met grote regelmaat helemaal gerealiseerd tot aan het plafond.

Bekijk taatsdeuren

#3: moderne schuifdeuren in de woonkamer

Bij een modern gezin, horen moderne schuifdeuren in huis. Waarom? Dat is onwijs handig. Met de glazen schuifwanden wordt er vaak gekozen om keuken en woonkamer van elkaar te scheiden. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld lekker ongestoord tv kijken en kunnen de ouders even rustig bijpraten aan de keukentafel. Nog een leuk extraatje: onze schuifdeuren worden voorzien van softclose.

stalen schuifdeuren keuken woonkamer GewoonGers

Schuifwand tussen keuken en woonkamer

#4: plafondhoge opdekdeur met kozijn

De GewoonGers opdekdeur tot het plafond is uniek in zijn soort. Deze maatwerk opdekdeur kan namelijk helemaal tot aan je plafond op maat worden gemaakt. De meeste standaard opdekdeuren worden tot een maximale hoogte van 231,5 centimeter gemaakt, terwijl de GewoonGers variant een hoogte haalt van 275 centimeter! Kies voor een deur met traditionele deurkruk óf voor een stoere U-vorm greep met magneetsluiting.

stalen deur tot plafond gers

#5: roomdivider van glas en staal

Heb je een vrij grote woonruimte en vind je het lastig indelen? Dan is een maatwerk roomdivider wellicht de ideale oplossing voor jouw interieur. Met behulp van deze scheidingswand zonder deuren splits je een grote woonruimte op, om er vervolgens gezellige, knusse hoekjes te kunnen creëren.  Ontwerp je zelf een unieke glaswand? Dan kan dit een ware eyecatcher voor jouw interieur worden. Bij GewoonGers ben je helemaal vrij in het ontwerp, dus daag ons uit en deel je ideeën met ons! Natuurlijk kun je ook kiezen één van onze voorgeselecteerde modellen. Binnen onze nieuwste productlijn, Eigenwijs, kun je aan de slag met je eigen ontwerp. Heb jij het plaatje al compleet voor ogen? Nodig ons dan bij je thuis uit voor een gratis inmeetafspraak.

roomdivider GewoonGers stalen wand glaswand

Team Gers
Geschreven door

Lisa van Sintmaartensdijk

Lees meer over Lisa

Bekijk ook eens