Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

25 april, 2023 Wooninspiratie | Deuren

3x een populaire interieurstijl combineren met een witte gers deur

Denk jij aan een witte stalen deur in jouw huis, maar weet je niet goed hoe je het kunt combineren? Ik wil jou graag laten zien dat een witte taatsdeur, witte schuifdeur of witte opdekdeur bij veel verschillende stijlen past. In dit blog heb ik 3 populaire interieurstijlen gekozen om je witte stalen deuren inspiratie te geven. Maar ook kan een witte deur een rustig accent zijn en balans geven in een kleurrijk interieur. De mogelijkheden zijn eindeloos!

stalen deur creme wit GewoonGers stalen deur creme wit GewoonGers
moodboard witte stalen deur interieur GewoonGers
perfecte imperfectie

1: Wabi Sabi

Wabi Sabi staat bekend om een aards kleurpalet met pure materialen. Het interieur heeft neutrale kleurtinten als zand, bruin en grijs.  Dit wordt aangevuld met onvolmaakte elementen als ruwe randen en ongelijkmatige oppervlakken. Een witte stalen deur kleurt perfect bij deze serene woonstijl.

Bekijk opdekdeuren
moodboard witte stalen deur interieur GewoonGers

Bohemian

Een licht interieur met wit als basis
Bij een bohemian chic interieur draait alles om aankleding. Grafische prints, rotan, kralen en franjes. Het wordt gekenmerkt door lichtere houtsoorten met gekleurde accessoires. Planten maken het helemaal af. De basis in een boho interieur is wit.

Bekijk taatsdeuren
moodboard witte stalen deur interieur GewoonGers
licht, minimalistisch en ruimtelijk

3: Scandinavisch

Een glazen deur met een wit profiel gaat goed samen met een Scandinavisch interieur. De basis van dit interieur ligt bij eenvoud en neutrale tinten. Lijnen zorgen voor een strakke uitstraling. Het kleurgebruik is licht en zacht. Een witte deur met helder glas past hier perfect bij.

Bekijk schuifdeuren

Liever iets anders dan wit?

Geen probleem! Bij GewoonGers kun je uit 12 gerse kleuren kiezen! Wil je alle gekleurde stalen deuren bekijken of meer weten over welke oplossing past bij jouw situatie of interieur? Neem gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch, per e-mail, via WhatsApp of tijdens een persoonlijk gesprek in onze showroom in Vlaardingen of Amsterdam.

Waarom kiezen voor GewoonGers

Waarom zou je kiezen voor een deur van GewoonGers? Dat leggen we je graag uit: Allereerst komen we gratis op locatie langs om de wensen te bespreken én in te meten. Je zit niet direct aan een bestelling vast. Onze levertijd is maximaal 2 maanden omdat we alles per bestelling op maat maken. Lees er meer over:

Team Gers
Geschreven door

Lisa van Sintmaartensdijk

Lees meer over Lisa