Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

21 april, 2020 Wooninspiratie | Deuren

Een witte stalen deur in huis

Bij een verbouwing - klein of groot - zien mensen vaak de deur over het hoofd. Jammer, want je deur kan een enorme impact hebben op de sfeer in huis! Hou je van deuren met een stalen look en heb of wil je een fris en licht interieur? Dan is een witte, stalen deur misschien wel wat voor jou. Het voordeel van een witte stalen deur en meer, vind je hier.

witte stalen deur taatsdeur Gewoon Gers witte stalen deur taatsdeur Gewoon Gers

Een witte binnendeur of zwarte binnendeur?

Hoewel je de robuustheid van het staal behoudt, geeft de witte deur een zachte en frisse uitstraling. Wat je mooier vindt, ligt aan je smaak en aan je inrichting. Wil je een stoere, industriële deur die écht uit je interieur springt? Dan is een zwarte deur wel wat voor jou. Heb je een licht, fris interieur en wil je dat je deuren meegaan in die stijl? Kies dan voor een stalen deur in het wit.

schuifwand woonkamer werk kamer GewoonGers

Het voordeel van een witte stalen deur

Waarom zou je een stalen deur in plaats van een standaard witte binnendeur kiezen? Ten eerste laat een stalen deur met glas meer licht door. En wie wil er nou niet meer licht in huis? Daarnaast creëer je met een glazen, witte deur meer ruimte, omdat je 2 kamers bij elkaar betrekt. Wil je overal in huis dezelfde deuren? Een stalen deur kun je ook met matglas of aluminium beplating nemen. Zo gebruik je ‘m ook als badkamer- of wc-deur. Als laatste is een witte deur weer eens wat anders dan een standaard deur: het is een echte blikvanger voor je interieur!

witte stalen deur taatsdeur Gewoon Gers
witte stalen deur taatsdeur Gewoon Gers

Stalen deur zonder te verbouwen

De witte stalen deur van GewoonGers is binnen een handomdraai geplaatst. Omdat GewoonGers met aluminium als materiaal werkt, kunnen de deuren gewoon in het bestaande kozijn geplaatst worden. Aluminium is licht in gewicht en duurzaam. Je deuren gaan daardoor soepel open en dicht én gaan lang mee. Voor de kleur wit wordt RAL 9010 gebruikt: een veelvoorkomende kleur in huizen en op kozijnen. 

Wist je dat…

Onze taatsdeuren ook in het wit verkrijgbaar zijn? Kies je favoriete ontwerp uit in de webshop en selecteer de witte uitvoering bij het samenstellen van jouw witte taatsdeur.

Bekijk ook eens