Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?

Zwarte stalen deuren

van GewoonGers

Ben je op zoek naar een zwarte, stalen deur? GewoonGers maakt binnendeuren op maat, voor een vaste prijs. Wij komen de stalen deur bij je inmeten, maken 'm helemaal op maat én komen 'm bij je monteren. Jij kiest je deur uit, wij doen de rest. Of je nu voor een zwarte stalen opdekdeur gaat of voor de taatsdeur.

Zwarte binnendeuren van GewoonGers

Maatwerk deur voor in het bestaande kozijn

Vanaf €1.199,- inclusief inmeten en montage. Geschikt voor metalen- én houten kozijnen.

Direct naar de webshop
metalen deur voor houten kozijn gewoon gers binnendeur zwarte deuren

Taatsdeur met helder glas en smalle greep

Vanaf €1.599,- inclusief inmeten en montage. Vloerverwarming is geen probleem.

Direct naar de webshop
aluminium taatsdeur op maat GewoonGers

Schuifdeur met grijs rookglas en soft-close

Vanaf €1.899,- inclusief inmeten en montage. Kies uit verschillende glassoorten en kleuren.

Direct naar de webshop
stalen schuifdeur met rookglas gewoon gers kopen zonder kijken
gewoongers opdekdeuren vtwonen interieur

Zwarte stalen deur op maat

Een zwarte stalen binnendeur maakt GewoonGers van aluminium. Aluminium is namelijk lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om deze deuren toe te passen in het interieur, in tegendeel tot stalen deuren. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw zwarte stalen deur met glas in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt.

Verschillende zwarte stalen deuren

Er zijn verschillende stalen deuren (zwart). Welke je wilt of nodig hebt, ligt aan je smaak én aan je situatie.

Zwarte deuren voor in het kozijn:

Zwarte deuren voor een afgewerkte sparing:

  • Een taatsdeur is een deur die aan de onder- en bovenkant scharniert. Hij valt niet in een kozijn, maar in een afgewerkte sparing. Je kunt ‘m daarom ook aan beide kanten openen. Lees over wat is een taatsdeur.

  • Een schuifdeur is een deur die je niet draait, maar schuift. Hij wordt bij GewoonGers altijd gemonteerd met rails en softclose. Wat de voordelen van een schuifdeur zijn en waar je zo’n deur kunt plaatsen, lees je in het artikel wat is een schuifdeur.

  • Een opdekdeur met kozijn kan jouw bestaande kozijn vervangen óf kan in een afgewerkte sparing geplaatst worden. Lees meer over de plafondhoge deuren met kozijn of bekijk alle deuren met kozijn.

Zwarte roomdivider: wil je een ruimte afscheiden? Dit kan door middel van een stalen pui of stalen ensuite deuren. Kies tussen panelen en verschillende type deuren.

Heb je een kozijn dat je niet mooi meer vindt? Wij kunnen jouw metalen kozijn gemakkelijk vervangen door een stalen opdekdeur met kozijn van GewoonGers! Heb je een kozijn met bovenlicht (raam aan de bovenkant)? Dan kan jouw deur met kozijn helemaal tot aan het plafond!

Denk je over een stalen deur in het wit? Lees dan eens dit artikel of bekijk alle witte deuren. Even vergelijken met de zwarte deur? Bekijk hier alle zwarte stalen deuren.

De kleur van de zwarte stalen binnendeur

GewoonGers poedercoat de zwarte, stalen deur in de kleur RAL 7021. Deze kleur lijkt zwart, maar is nét zwart af. Deze grijs-zwarte kleur geeft de stalen deur een wat zachtere uitstraling dan wanneer je voor volledig zwart gaat. Wil je toch volledig zwart? Je hebt ook de keuze uit profielen in de kleur RAL 9005.

vt wonen woonkamer stalen deuren gewoongers
vtwonen stalen deur gersdeur
schuifdeur voor de trap gewoongers
stalen taats deur rook glas gewoon gers
kozijn zwart schilderen gewoon gers
opdekdeur magneet sluiting GewoonGers
Ontwerp 'm zelf

Wist je dat

Je in onze webshop jouw favoriete deur zelf kunt samenstellen? Ontwerp helemaal naar wens? Dan nodig je GewoonGers direct op locatie uit voor een gratis inmeet- en adviesafspraak. We kijken dan samen hoe jouw wensen kunnen worden gerealiseerd!

Begin meteen

Alles op maat voor een vaste prijs

Een foto van onze fantastische mensen in de fabriek in Vlaardingen

Waarom GewoonGers?

Allereerst maken wij gewoon héle gerse blikvangers voor jouw interieur. Met onze ruim 18 jaar ervaring kun je wel stellen dat we veel uitdagende projecten hebben uitgevoerd.

Nieuwsgierig? Kom gezellig een 'bakkie doen', vinden we gezellig en dan vertellen we je er alles over.

Onze werkwijze

Uit eigen fabriek in Vlaardingen

Wij maken alles zelf. Nieuwsgierig? Bezoek onze showroom in Vlaardingen en neem meteen een kijkje in de fabriek. Vinden we gezellig!

Gratis advies en inmeetservice

Nodig GewoonGers vrijblijvend thuis uit voor advies op maat. Geen zorgen: je zit nergens aan vast!

Op maat gemaakt voor een vaste prijs

Iedere woning of werkplek is anders. Daarom past een maatwerk oplossing altijd het beste en jij weet vooraf altijd wat het gaat kosten.

Levering en montage binnen 2 maanden

Vanuit onze eigen fabriek leveren wij door heel Nederland en altijd binnen twee maanden op een dag naar jouw keuze.

Altijd inclusief professionele montage

Onze eigen monteurs zorgen dat jouw bestelling vakkundig en snel wordt gemonteerd. Wist je dat ze zelfs nog even stofzuigen na afloop?

Specifieke wensen? Ontwerp het zelf!

Wij maken wat jouw brein bedenkt, dus heb je speciale wensen? Deel je ontwerp met ons. Wij houden wel van een uitdaging!

blauwe stalen deur gewoon gers vtwonen
Gerse kleuren

Kies uit verschillende gerse gekleurde deuren en wanden

De standaard kleuren die we gebruiken in de webshop is antraciet (RAL 7021) en zwart (RAL 9005) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies in de webshop uit 12 gerse RAL-kleuren, kies je favoriete glassoort en deurbeslag uit én ontwerp jouw deur.

Begin meteen

Veel gestelde vragen over zwarte stalen deuren