Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?

Eigenwijs

Pas jouw webshop deur aan zoals jij hem hebben wilt

Ontwerp je eigen deur in de webshop! Eigenwijs is een uitbreiding op onze Concept-productlijn. Ben jij lekker eigenwijs? Dan kun je ook zelf de indeling van je deur bepalen. Dit doe je in onze webshop. Is je ontwerp helemaal naar wens? Nodig GewoonGers dan bij je thuis uit voor een gratis inmeetafspraak, dan bespreken we de wensen samen ter plaatse en gaan we direct voor je aan de slag.

Laat je inspireren

Waarom de naam Eigenwijs?

Deze productlijn is voor de mensen die nét wat anders willen. Waar we bij de productlijn Concept een plan hebben neergelegd, heb je bij Eigenwijs nét wat meer ruimte voor eigen ideeën, glasindelingen en kleuren. Lekker eigenwijs, lekker uniek!

Productlijn Eigenwijs

In de webshop stel jij jouw eigen deur samen: je kiest zelf de glasindeling uit. Daarnaast heb je de keuze uit wel 12 kleuren. De Eigenwijs productlijn is als het ware een uitbreiding op Concept, waarbij je meer keuzes en eigen invulling hebt. De prijs is zoals je 'm online ziet. Jij stelt jouw deur samen, wij doen de rest.

Deur voor in het kozijn

Wist je dat jouw deur in het kozijn gemakkelijk vervangen kan worden door een Gers deur? Geen verbouwing nodig, dus. Kies ervoor om je kozijn in dezelfde kleur als de deur te verven óf behoud de originele kleur.

Taatsdeur (+ combinaties)

De taatsdeur: gemakkelijk in gebruik én een echte blikvanger voor je interieur. De taatsdeur past in een afgewerkte sparing of opening en scharniert aan de onderkant en bovenkant. Hierdoor kan hij naar 2 kanten open. Daarnaast kun je de deur op 90 graden vastzetten.

Schuifdeur (+ combinaties)

Heb je een smalle kamer, maar wel plek naast de deuropening? Dan is een schuifdeur misschien wel wat voor jou. Je zet de schuifdeur gemakkelijk open, zonder ruimte in je kamer te verliezen. Met een paneel (of meerdere) naast de schuifdeur, creëer je een handige roomdivider!

Wanden en panelen (+ combinaties)

Met een paneel deel je je ruimte gevoelsmatig op. Ook kun je een grotere deuropening bijvoorbeeld opvullen met een paneel én een deur. Wil je bijvoorbeeld je eetkamer en woonkamer scheiden, dan kun je een roomdivider plaatsen. Deze stel je ook helemaal zelf samen: wil je een roomdivider met een taatsdeur of schuifdeur en met 1 of 2 panelen? Jij zegt het.

Stalen deuren op maat

Ben je op zoek naar een stalen deur op maat? Alle producten van GewoonGers worden op maat gemaakt. Ga je voor productlijn Concept,dan heb je de keuze uit verschillende glasindelingen, glassoorten en deurbeslagen. De producten uit beide productlijnen, Onbegrensd en Concept, worden áltijd op maat gemaakt voor jouw situatie.

Je gers deur wordt op maat gemaakt van aluminium. Waarom? Aluminium is lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om deze aluminium deuren toe te passen in het interieur, in tegendeel tot stalen deuren. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw stalen deur op maat in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt.

Onbegrensd

Wist je dat

Je ook helemaal zelf jouw droomdeur kunt ontwerpen?

Vraag een offerte
stalen deur creme wit GewoonGers
vtwonen stylist marianne gers deur
vtwonen schuif deur met glas gewoon gers
schuifdeur brons vtwonen gewoongers
gouden taatsdeur vtwonen gewoongers
Een foto van onze fantastische mensen in de fabriek in Vlaardingen

Waarom GewoonGers?

Nou hierom! Onze maatwerk producten worden gemaakt voor vaste prijzen. Lekker transparant. Geen kleine lettertjes, geen addertjes onder het gras of een spook achter de deur. Dat vinden wij niet gers.

Onze werkwijze

Deuren, wanden en akoestische panelen

Deuren met of zonder kozijn, taatsdeuren, schuifdeuren, deur-wandcombinaties en akoestische panelen.

Uit eigen fabriek in Vlaardingen

Wij maken alles zelf. Nieuwsgierig? Bezoek onze showroom in Vlaardingen en neem meteen een kijkje in de fabriek. Vinden we gezellig!

Perfecte service tot in de puntjes

Het is jouw bestelling, dus jij staat centraal. Wil je hier meer over weten? Lees ervaringen van andere klanten op Trustpilot of op onze eigen website.

Ongekende kwaliteit

Met onze geavanceerde productiemethoden en automatisering zorgen we voor een stabiele productie. Zo kunnen we de kwaliteit garanderen die we beloven.

Niet tevreden? Geld terug.

We bieden een 30-dagen-geld-terug-garantie, dat geldt ook voor maatwerk producten. Want we zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Bekend van tv

Je kunt ons kennen van vtwonen Weer verliefd op je huis en Kopen Zonder Kijken.

Veelgestelde vragen over Eigenwijs