Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?

Stalen deuren op maat

van GewoonGers

Welke stalen deur je ook kiest: alles wordt bij GewoonGers op maat gemaakt voor jouw situatie. Onze voorgeselecteerde modellen kies je in de webshop. Wij komen de gers stalen deur daarna bij je inmeten, maken 'm op maat én monteren 'm bij je. En dat allemaal voor de prijs die je ziet. Heb je zelf een idee of ontwerp óf heb je een unieke situatie waar je een stalen deur op maat wilt? Dan denken we ook graag met je mee!

vt wonen woonkamer stalen deuren gewoongers

Stalen binnendeuren op maat

Ben je op zoek naar een stalen deur op maat? Een deur of wand met glas geeft je kamer ruimte. Het maximale lichtinval wordt behouden. Een Gers deur of wand wordt áltijd op maat gemaakt en bij je gemonteerd, voor een vaste prijs. Geen gekke kosten achteraf dus. 

Welke deur past in jouw interieur?

Stalen deuren op maat voor in het kozijn

  • Een opdekdeur is een binnendeur die gedeeltelijk over het kozijn heen valt.

  • Een stompe deur is een deur die volledig in het kozijn valt.

  • Meer informatie over deze deuren vind je in onze FAQ wat is een opdekdeur.

Stalen deuren op maat voor een afgewerkte sparing

  • Een taatsdeur is een deur die aan de onder- en bovenkant scharniert. Hij valt niet in een kozijn, maar in een afgewerkte sparing. Je kunt ‘m daarom ook aan beide kanten openen. Lees hier meer over in onze FAQ wat is een taatsdeur

  • Een schuifdeur is een deur die je niet draait, maar schuift. Hij wordt bij GewoonGers altijd gemonteerd met rails en softclose. Wat de voordelen van een schuifdeur zijn en waar je zo’n deur kunt plaatsen, lees je in onze FAQ wat is een schuifdeur.

  • Een opdekdeur met kozijn kan jouw bestaande kozijn vervangen óf kan in een afgewerkte sparing geplaatst worden. Lees meer over  plafondhoog kozijn met deur.

Stalen deuren op maat

Een stalen deur op maat maakt GewoonGers van aluminium. Waarom? Aluminium is lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om deze deuren toe te passen in het interieur, in tegendeel tot stalen deuren. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw stalen deur met glas in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt.

bronzen deur met glas vtwonen GewoonGers
vtwonen gewoongers binnendeuren met glas
vtwonen GewoonGers bronzen stalen deuren Gers deur binnendeur van staal
stalen deur met glas vtwonen
zwarte opdekdeur voor eigen kozijn gewoon gers

Alles op maat voor een vaste prijs

schuifwand woonkamer werk kamer GewoonGers
Ontwerp 'm zelf

Wist je dat

Je in onze webshop jouw favoriete deur zelf kunt samenstellen? Ontwerp helemaal naar wens? Dan nodig je GewoonGers direct op locatie uit voor een gratis inmeet- en adviesafspraak. We kijken dan samen hoe jouw wensen kunnen worden gerealiseerd!

Begin meteen
Een foto van onze fantastische mensen in de fabriek in Vlaardingen

Waarom GewoonGers?

Allereerst maken wij gewoon héle gerse blikvangers voor jouw interieur. Met onze ruim 18 jaar ervaring kun je wel stellen dat we veel uitdagende projecten hebben uitgevoerd.

Nieuwsgierig? Kom gezellig een 'bakkie doen', vinden we gezellig en dan vertellen we je er alles over.

Onze werkwijze

Uit eigen fabriek in Vlaardingen

Wij maken alles zelf. Nieuwsgierig? Bezoek onze showroom in Vlaardingen en neem meteen een kijkje in de fabriek. Vinden we gezellig!

Gratis advies en inmeetservice

Nodig GewoonGers vrijblijvend thuis uit voor advies op maat. Geen zorgen: je zit nergens aan vast!

Op maat gemaakt voor een vaste prijs

Iedere woning of werkplek is anders. Daarom past een maatwerk oplossing altijd het beste en jij weet vooraf altijd wat het gaat kosten.

Levering en montage binnen 2 maanden

Vanuit onze eigen fabriek leveren wij door heel Nederland en altijd binnen twee maanden op een dag naar jouw keuze.

Altijd inclusief professionele montage

Onze eigen monteurs zorgen dat jouw bestelling vakkundig en snel wordt gemonteerd. Wist je dat ze zelfs nog even stofzuigen na afloop?

Specifieke wensen? Ontwerp het zelf!

Wij maken wat jouw brein bedenkt, dus heb je speciale wensen? Deel je ontwerp met ons. Wij houden wel van een uitdaging!

groene stalen deur Gewoon Gers
Gerse kleuren

Kies uit verschillende gerse gekleurde deuren en wanden

De standaard kleuren die we gebruiken in de webshop is antraciet (RAL 7021) en zwart (RAL 9005) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies in de webshop uit 12 gerse RAL-kleuren, kies je favoriete glassoort en deurbeslag uit én ontwerp jouw deur.

Begin meteen

Veel gestelde vragen over stalen stalen deuren op maat