Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?

Groene stalen deur

durf jij kleur te gebruiken?

Ben je op zoek naar een stalen deur in het groen? GewoonGers biedt je de mogelijkheid om je deur of wand in de webshop zelf samen te stellen. Met maar liefst 11 kleuren, waaronder groen, maak jij je deur uniek. Stel jouw favoriete deur in het groen samen in de webshop óf vraag een offerte aan en geef aan in welke RAL-kleur jij jouw groene deur of wand zou willen.

Olijfgroene deur met deurkruk voor bestaand kozijn

Vanaf €1.499,- inclusief inmeten en montage. Kies uit 12 kleuren, zoals olijfgroen.

Direct naar de webshop
groene stalen deur rookglas vtwonen

Dubbele schuifdeur in olijfgroen met melkglas

Vanaf €4.348,- inclusief inmeten en monteren. Ideaal tussen slaapkamer en kastruimte.

Direct naar de webshop
Kopen zonder Kijken Gers deur tv schuifdeuren slaapkamer groene stalen deuren

Glaswand met openslaande deuren in olijfgroen

Vanaf €7.396,- inclusief inmeten en monteren. Kan ook worden uitgevoerd met schuifdeuren.

Direct naar de webshop
openslaande binnendeur vtwonen
groene stalen deur  vtwonen gewoongers

Groene stalen deur op maat

Een groene, stalen deur voor binnen maakt GewoonGers van aluminium. Waarom? Aluminium is lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om deze deuren toe te passen in het interieur, in tegendeel tot stalen deuren. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw groene, stalen deur met glas in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt.

Verschillende groene stalen deuren

Er zijn verschillende stalen deuren (groen). Welke je wilt of nodig hebt, ligt aan je smaak én aan je situatie.

Groene deuren voor in het kozijn:

Groene deuren voor een afgewerkte sparing:

  • Een taatsdeur is een deur die aan de onder- en bovenkant scharniert. Hij valt niet in een kozijn, maar in een afgewerkte sparing. Je kunt ‘m daarom ook aan beide kanten openen. Lees over wat is een taatsdeur.

  • Een schuifdeur is een deur die je niet draait, maar schuift. Hij wordt bij GewoonGers altijd gemonteerd met rails en softclose. Wat de voordelen van een schuifdeur zijn en waar je zo’n deur kunt plaatsen, lees je in het artikel wat is een schuifdeur.

  • Een opdekdeur met kozijn kan jouw bestaande kozijn vervangen óf kan in een afgewerkte sparing geplaatst worden. Lees meer over de plafondhoge deuren met kozijn of bekijk alle deuren met kozijn.

Groene roomdivider: wil je een ruimte afscheiden? Dit kan door middel van een stalen pui of stalen ensuite deuren. Kies tussen panelen en verschillende type deuren.

Heb je een kozijn dat je niet mooi meer vindt? Wij kunnen jouw metalen kozijn gemakkelijk vervangen door een stalen opdekdeur met kozijn van GewoonGers! Heb je een kozijn met bovenlicht (raam aan de bovenkant)? Dan kan jouw deur met kozijn helemaal tot aan het plafond!

Denk je over een stalen deur in het wit? Lees dan eens dit artikel of bekijk alle witte deuren. Even vergelijken met de zwarte deur? Bekijk hier alle zwarte stalen deuren.

GewoonGers is er voor ieder interieur

Dat komt omdat we alle producten per bestelling op maat maken. Ook bieden we ruime mogelijkheden met betrekking tot ontwerp en afwerking.

Echte blikvangers

voor jouw interieur

Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw interieur. Zijn de wensen duidelijk? Dan nemen we gelijk de afmetingen op. Als je dan wilt overgaan tot de aankoop, kunnen we meteen voor je aan de slag. Geen zorgen: je zit nergens aan vast!

groene stalen deur rookglas vtwonen
groene stalen deur  vtwonen gewoon gers
kopen zonder kijken melkglas hal deur
olijfgroene deur met glas Gewoon Gers VT Wonen
Inmeten en advies aan huis GewoonGers stalen deuren en wanden
Gratis inmeetservice door heel NL

Wist je dat

Je in onze webshop jouw favoriete deur zelf kunt samenstellen? Ontwerp helemaal naar wens? Dan nodig je GewoonGers direct op locatie uit voor een gratis inmeet- en adviesafspraak. We kijken dan samen hoe jouw wensen kunnen worden gerealiseerd!

Deuren webshop

Alles op maat voor een vaste prijs

Een foto van onze fantastische mensen in de fabriek in Vlaardingen

Waarom GewoonGers?

Allereerst maken wij gewoon héle gerse blikvangers voor jouw interieur. Met onze ruim 18 jaar ervaring kun je wel stellen dat we veel uitdagende projecten hebben uitgevoerd.

Nieuwsgierig? Kom gezellig een 'bakkie doen', vinden we gezellig en dan vertellen we je er alles over.

Onze werkwijze

Uit eigen fabriek in Vlaardingen

Wij maken alles zelf. Nieuwsgierig? Bezoek onze showroom in Vlaardingen en neem meteen een kijkje in de fabriek. Vinden we gezellig!

Gratis advies en inmeetservice

Nodig GewoonGers vrijblijvend thuis uit voor advies op maat. Geen zorgen: je zit nergens aan vast!

Op maat gemaakt voor een vaste prijs

Iedere woning of werkplek is anders. Daarom past een maatwerk oplossing altijd het beste en jij weet vooraf altijd wat het gaat kosten.

Levering en montage binnen 2 maanden

Vanuit onze eigen fabriek leveren wij door heel Nederland en altijd binnen twee maanden op een dag naar jouw keuze.

Altijd inclusief professionele montage

Onze eigen monteurs zorgen dat jouw bestelling vakkundig en snel wordt gemonteerd. Wist je dat ze zelfs nog even stofzuigen na afloop?

Specifieke wensen? Ontwerp het zelf!

Wij maken wat jouw brein bedenkt, dus heb je speciale wensen? Deel je ontwerp met ons. Wij houden wel van een uitdaging!

kopen zonder kijken olijfgroen schuifdeur seizoen 5 Rossum GewoonGers
Gerse kleuren

Kies uit verschillende gerse gekleurde deuren en wanden

De standaard kleuren die we gebruiken in de webshop is antraciet (RAL 7021) en zwart (RAL 9005) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies in de webshop uit 12 gerse kleuren, verschillende glassoorten en deurbeslag. Zo stel je zelf je eigen wand of deur samen.

Zelf groene stalen deur ontwerpen

Veel gestelde vragen over groene stalen deuren