Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?

Stalen dubbele taatsdeuren

van GewoonGers

De stalen dubbele taatsdeuren met glas zijn razend populair. Een taatsdeur opent namelijk naar twee kanten. Bij GewoonGers spelen we daar graag op in met onze aluminium varianten. Die zijn namelijk qua uitstraling super strak en robuust, maar helemaal onderhoudsvrij. Combineer je taatsdeur bijvoorbeeld met een wand met glas. Die zijn door het gewicht ook heel prettig in gebruik.

Glaswand met openslaande dubbele taatsdeuren

Vanaf €5.746,- inclusief inmeten en montage. Taatsdeuren kunnen naar twee kanten open.

Direct naar de webshop
taatsdeuren gewoongers interieur idee

Dubbele taatsdeur met rookglas tussen hal en woonkamer

Vanaf €3.348,- inclusief inmeten en montage. Kies uit verschillende soorten veiligheidsglas.

Direct naar de webshop
gewoon gers dubbele taatsdeur rookglas

Dubbele taatsdeuren met één horizontaal profiel

Vanaf €3.298,- inclusief inmeten en montage. Veel ruimte voor doorkijk en lichtinval.

Direct naar de webshop
dubbele taatsdeuren staatsdeur openslaande deuren GewoonGers
zwarte taatsdeuren vtwonen gewoongers

Op maat gemaakt voor een vaste prijs

Je dubbele taatsdeur wordt áltijd op maat gemaakt door GewoonGers. Let bij onze webshop-modellen op de volgende afmetingen. Deze afmetingen gelden voor een dubbele taatsdeur (dus 2 onderdelen):

  • Breedte: minimaal 120 centimeter en maximaal 230 centimeter

  • Hoogte: minimaal 200 centimeter en maximaal 300 centimeter

Valt je buiten deze afmetingen? Dan kun je bijvoorbeeld voor een combinatie van een dubbele taatsdeur met vast paneel kiezen.

Dubbele taatsdeuren van GewoonGers

Op zoek naar een dubbele, stalen taatsdeur? De dubbele taatsdeuren van GewoonGers worden áltijd op maat gemaakt voor jouw sparing. En de montage? Die zit inbegrepen bij de prijs. Je hebt voor een dubbele taatsdeur van staal de keuze uit verschillende designs en indelingen. Er zit standaard een handgreep bij de deuren geleverd. Of je nu kiest voor een dubbele taatsdeur óf een dubbele taatsdeur verwerkt in een stalen pui: het wordt een ware blikvanger voor je interieur!

Wat is een taatsdeur?

Een taatsdeur is een deur die aan de onder- en bovenkant scharniert. Hij valt niet in een kozijn, maar in een afgewerkte sparing. Je kunt ‘m daarom ook aan beide kanten openen. Welk type inrichting je ook hebt: een taatsdeur zorgt voor eenheid. Waarom? Dit en meer informatie over taatsdeuren, leggen we in het artikel uit.

Echte blikvangers

voor jouw interieur

Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw interieur. Zijn de wensen duidelijk? Dan nemen we gelijk de afmetingen op. Als je dan wilt overgaan tot de aankoop, kunnen we meteen voor je aan de slag. Geen zorgen: je zit nergens aan vast!

zwarte taatsdeur rook glas GewoonGers
zwarte taatsdeur met glas gewoon gers
openslaande stalen deuren gewoon gers
zwarte taatsdeuren vtwonen gewoongers
interieur inspiratie witte taatsdeur GewoonGers

Een nieuwe dubbele stalen taatsdeur in 4 eenvoudige stappen

Kies je deur

Kies welk product, ontwerp en welke specificaties je wilt. Dit doe je op de website, via een offerte óf in onze showroom. Je krijgt direct de mogelijkheid om een vrijblijvende inmeetafspraak te maken.

Wij komen inmeten

We komen bij je langs om jouw wensen door te nemen en je ruimte op te meten. Je eerder gemaakte bestelling kan nog aangepast of geannuleerd worden. Tijdens of na de inmeetafspraak plan je een datum in voor het monteren van je bestelling en doe je een (aan)betaling.

Even wachten…

Ja, het is lastig. Je wilt je nieuwe deur natuurlijk zo snel mogelijk. Maar hij wordt eerst helemaal op maat gemaakt voor je! Dit duurt maximaal 2 maanden.

Alsjeblieft, je nieuwe deur!

Het is zover: we komen je bestelling plaatsen. Op deze dag betaal je eventueel het resterende bedrag. Geniet van je gloednieuwe, gerse deur!

bestelproces gewoongers online Inmeten en advies aan huis GewoonGers stalen deuren en wanden Eigen fabriek Vlaardingen GewoonGers GewoonGers deur montage

Dubbele taatsdeur van GewoonGers

Een dubbele, stalen taatsdeur voor binnen maakt GewoonGers van aluminium. Waarom? Aluminium is lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om zo’n glazen taats binnendeur (dubbel) toe te passen in het interieur. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw dubbele taatsdeur in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt.

Wat zijn de voordelen van een dubbele stalen taatsdeur?

  • Een dubbele, stalen taatsdeur scharniert in vloer en plafond. Je kunt een taats deur dus aan 2 kanten openen

  • Een taatsdeur (dubbel) valt altijd zachtjes achter je dicht. Geen zorgen dus over vingers die ertussen kunnen komen

  • De glazen, dubbele taatsdeur kun je ook vastzetten op 90 graden. Handig als je een aantal keer heen en weer moet lopen voor de zware boodschappen

  • Een taats deur geeft een strakke uitstraling, omdat er geen kozijn omheen zit. Fan van symmetrie? De taats ziet er aan beide kanten exact hetzelfde uit

  • Heb je vloerverwarming? Geen probleem. We zullen voor het vloerscharnier maar 8 millimeter hoeven te boren

Onzichtbaar taatssysteem

kopen zonder kijken gouden deur GewoonGers
Ontwerp 'm zelf

Wist je dat

Je in onze webshop jouw favoriete deur zelf kunt samenstellen? Ontwerp helemaal naar wens? Dan nodig je GewoonGers direct op locatie uit voor een gratis inmeet- en adviesafspraak. We kijken dan samen hoe jouw wensen kunnen worden gerealiseerd!

Begin meteen
Een foto van onze fantastische mensen in de fabriek in Vlaardingen

Waarom GewoonGers?

Allereerst maken wij gewoon héle gerse blikvangers voor jouw interieur. Met onze ruim 18 jaar ervaring kun je wel stellen dat we veel uitdagende projecten hebben uitgevoerd.

Nieuwsgierig? Kom gezellig een 'bakkie doen', vinden we gezellig en dan vertellen we je er alles over.

Onze werkwijze

Uit eigen fabriek in Vlaardingen

Wij maken alles zelf. Nieuwsgierig? Bezoek onze showroom in Vlaardingen en neem meteen een kijkje in de fabriek. Vinden we gezellig!

Gratis advies en inmeetservice

Nodig GewoonGers vrijblijvend thuis uit voor advies op maat. Geen zorgen: je zit nergens aan vast!

Op maat gemaakt voor een vaste prijs

Iedere woning of werkplek is anders. Daarom past een maatwerk oplossing altijd het beste en jij weet vooraf altijd wat het gaat kosten.

Levering en montage binnen 2 maanden

Vanuit onze eigen fabriek leveren wij door heel Nederland en altijd binnen twee maanden op een dag naar jouw keuze.

Altijd inclusief professionele montage

Onze eigen monteurs zorgen dat jouw bestelling vakkundig en snel wordt gemonteerd. Wist je dat ze zelfs nog even stofzuigen na afloop?

Specifieke wensen? Ontwerp het zelf!

Wij maken wat jouw brein bedenkt, dus heb je speciale wensen? Deel je ontwerp met ons. Wij houden wel van een uitdaging!

taatsdeur brons rookglas GewoonGers
Gerse kleuren

Kies uit verschillende gerse gekleurde deuren en wanden

De standaard kleuren die we gebruiken in de webshop is antraciet (RAL 7021) en zwart (RAL 9005) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies in de webshop uit 12 gerse RAL-kleuren, kies je favoriete glassoort en deurbeslag uit én ontwerp jouw deur.

Begin meteen

Veel gestelde vragen over stalen dubbele taatsdeuren