Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?

Taatsdeuren en vloerverwarming

De taatsdeur is een strakke, minimalistische deur die superhandig in gebruik is. De taatsdeur is daarom erg gewild! De scharnieren van de taatsdeur zitten niet in een kozijn, maar in vloer en plafond. Of je een taatsdeur kan plaatsen in combinatie met vloerverwarming, ligt aan het taatsdeursysteem van de deur. Kies je voor een taatsdeur bij GewoonGers? Dan is vloerverwarming geen probleem.

zwarte taatsdeuren vtwonen gewoongers

Wat is een taatsdeur?

Een taatsdeur scharniert in vloer en plafond en heeft daardoor geen kozijn nodig. Dat maakt de uitstraling van de taatsdeur modern en strak. Een ander kenmerk van de taatsdeur is dat 'ie naar twee kanten open kan en vanzelf achter je dichtvalt, ténzij je 'm op 90° open zet.

Taatsdeuren en vloerverwarming

Of je een taatsdeur kan plaatsen in combinatie met vloerverwarming, ligt aan het taatsdeursysteem van de deur. Kies je voor een taatsdeur bij GewoonGers? Dan is vloerverwarming geen probleem. GewoonGers schroeft namelijk maar 8 millimeter diep in de vloer. Vloerverwarming zit altijd dieper dan 8 millimeter. Wij bespreken dit ook altijd bij jou op locatie, tijdens onze vrijblijvende inmeetafspraak.

Scharnierpunten taatsdeur

Een taatsdeur scharniert niet in een kozijn, maar in vloer en plafond (of een verlaging van het plafond). Door deze 2 scharnierpunten kan de taatsdeur ook aan beide kanten geopend worden. Beide scharnieren worden door middel van schroefjes vastgezet, zodat de deur stevig hangt. Het ligt aan het taatsdeursysteem hoeveel schroefjes je nodig hebt en hoe diep deze schroeven gaan.

Wist je dat...

GewoonGers taatsdeuren op maat maakt voor jouw sparing? Wél een make-over, maar géén gedoe met een verbouwing!

Onzichtbaar taatsdeur systeem

Een taatsdeur systeem zorgt ervoor dat je taatsdeur netjes en zachtjes achter je sluit. Een taatsdeur kun je aan beide kanten openen: super handig! Hoewel het een fijn systeem is, is het niet erg netjes als dit in beeld is. Daarom heeft GewoonGers een onzichtbaar taatsdeursysteem ontwikkeld.

aluminium taatsdeur op maat GewoonGers

Bestel eenvoudig in de webshop

Je kunt taatsdeuren ook online bestellen. Het inmeten is altijd inbegrepen bij de prijs én vrijblijvend. We nemen jouw wensen ter plaatse met je door en bekijken meteen of jouw sparing geschikt is.

Ontwerp 'm zelf

Veel gestelde vragen over taatsdeuren