skip to Main Content

Stalen Deuren

#aluminiumdeuren

Met de industriële deuren van GewoonGers willen we je ruimte geven. Letterlijk en figuurlijk Een deur deelt namelijk je interieur op, zodat er nieuwe ruimten ontstaan. Doordat wij gebruik maken van glas, oogt het geheel juist groot ondanks dat een grote ruimte wordt opgesplitst.

Industriële deuren van GewoonGers worden in de volksmond ook wel stalen deuren genoemd. Maar met welk materiaal creëren wij onze Gerse nu deuren eigenlijk? Dat lees je verderop!

Onze standaard producten

Webfoto opdekdeur

Opdekdeur

v.a. €899,- incl. BTW

Deze deuren worden toegepast in het huidige opdekkozijn. Geen verbouwing nodig, dus!

Webfoto standaard deur

Stompe deur

v.a. €899,- incl. BTW

Deze deuren worden toegepast in het huidige stompe kozijn. Geen verbouwing nodig, dus!

004

Taatsdeur

v.a. €1.249,- incl. BTW

De standaard taatsdeur wordt in een afgewerkte deuropening geplaatst. Deze deur scharniert in een vast draaipunt in vloer en plafond. Kozijnen zijn overbodig.

Onze maatwerk producten

Webfoto scharnierdeur

Scharnierdeur

v.a. €3.000,- incl. BTW

Scharnierdeuren worden standaard voorzien van een slotkast, deurkruk en op maat gemaakte, bijpassende kozijnen.

Webfoto

Taatsdeur

v.a. €3.200,- incl. BTW

De taatsdeur kan naar twee zijden openen en scharniert in vloer en plafond. Een kozijn is daarom niet aan de orde.

verkleind GewoonGers woonhuis Heemstede l 008

Schuifdeur

v.a. €2.800,- incl. BTW

Onze schuifdeur wordt standaard geleverd inclusief railsysteem met softclose.

Stalen Deuren
Stalen Deuren
Stalen Deuren
Stalen Deuren

Stalen deuren op maat

Het doorvoeren van robuuste materialen in het interieur is al een tijdje aan de gang. Zowel in woningen als kantoorpanden wordt deze stijl doorgevoerd. Wij begrijpen het wel! Stoere elementen afgewisseld met huiselijke decoraties en materialen vinden wij fantastisch en kan op veel verschillende manieren worden uitgevoerd.

Als voorbeeld worden natuurlijke elementen vaak afgewisseld door metaal. De industriële producten van GewoonGers sluiten hier mooi op aan en zijn ook nog eens geheel naar eigen wijze vorm te geven. Laat jouw creativiteit de vrije loop!

 

Offerte voor maatwerk Bereken jouw deur

Stalen deuren implementeren in jouw interieur

Hoe pas je deze zogeheten ‘’stalen’’ deuren eigenlijk toe binnen jouw interieur?

 

Allereerst wordt er bij GewoonGers gebruikgemaakt van aluminium producten, afgewerkt met een poedercoat met grove structuur. Hierdoor ogen de deuren en wanden erg robuust, maar zijn ze veel lichter in gewicht dan stalen deuren.

 

Vaak zijn extra verstevigingen in wanden en plafonds overbodig. Ook worden de producten van GewoonGers opgebouwd vanuit een modulair systeem. Dit wil zeggen dat alle ruiten en profielen apart van elkaar kunnen worden aangeleverd en op locatie worden opgebouwd. Zo kunnen wij op vrijwel iedere locatie leveren.

Laat je inspireren

Hier zie je welke locaties inmiddels helemaal GewoonGers zijn gemaakt.

 

Bekijk eerdere projecten

Toepassen van de GewoonGers opdekdeur

De opdekdeuren van GewoonGers worden afgestemd op jouw huidige kozijn. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om GewoonGers te laten inmeten en monteren, maar je kunt dit ook eenvoudig zelf doen! Bekijk de video om een  indruk te krijgen van de werkzaamheden die hierbij komen kijken. Benodigdheden: potlood, rolmaat, schrijfblok en een goede dosis zelfvertrouwen. Je kunt het!

 

Genoeg gezien? Stel jouw deur online samen via onze configurator!

 

Stel eigen deur samen

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top