Stalen Deuren?

Met de industriële deuren van GewoonGers willen we je ruimte geven. Letterlijk en figuurlijk Een deur deelt namelijk je interieur op, zodat er nieuwe ruimten ontstaan. Doordat wij gebruik maken van glas, oogt het geheel juist groot ondanks dat een grote ruimte wordt opgesplitst.

Industriële deuren van GewoonGers worden in de volksmond ook wel stalen deuren genoemd. Maar met welk materiaal creëren wij onze Gerse nu deuren eigenlijk? Dat lees je verderop!

Stalen deuren op maat

De terugkomst van industriële inrichting en aankleding van woningen en kantoren is al een tijdje aan de gang en spreekt veel mensen aan. Wij snappen het wel! Het robuuste en rauwe karakter afgewisseld met huiselijke elementen vinden wij fantastisch en kan op veel afwisselende manieren worden overgebracht.

Natuurlijke elementen zoals hout worden gecombineerd met beton en metaal. De industriële producten van GewoonGers sluiten hier mooi op aan en zijn ook nog eens naar eigen wijze in te delen. Zo geven wij je de mogelijkheid om jouw creativiteit de vrije loop te laten. Heb je liever een minimalistisch ontwerp? Geen probleem, er zijn mogelijkheden genoeg.

Zwart stalen deuren en kozijnen met ramen droegen vroeger bij aan een statige entourage bij monumentale panden. GewoonGers zet deze sfeer door. Met de looks van stalen kozijnen / stalen deuren en de baten van aluminium, zijn de industriële puien van GewoonGers voor iedere woning binnen handbereik.

 

Stalen deuren implementeren in jouw interieur

Maar hoe pas je deze zogeheten ‘’stalen’’ deuren toe binnen jouw interieur?

Stalen deuren en kozijnen zijn over het algemeen erg kostbaar en stug in gebruik. Woningen of kantoren op hogere etages kunnen hierdoor vaak niet worden voorzien van een product van staal.

De GewoonGers producten worden in aparte onderdelen op de gewenste locatie aangeleverd en door onze speciaal opgeleide monteurs in elkaar gezet. Standaard werken wij met hoogwaardig aluminium. Omdat we onze eigen productielijn hebben, kunnen we veel techniek in onze producten

 

Langskomen bij GewoonGers?

Een spontaan bezoekje vinden wij altijd gezellig, je bent ook van harte welkom! Echter raden wij je aan een afspraak te maken. Zo hebben wij de mogelijkheid alle tijd voor je te nemen en je van alle informatie te voorzien die je nodig hebt.

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.