Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

Hoofddorp

Dubbele scharnierdeuren met figuurglas

Deze deuren zijn, in overleg met onze klant, speciaal op maat gemaakt binnen onze Onbegrensd lijn. Het figuurglas wat we voor deze deuren gebruikt hebben, heet Byzantijn glas. Wil je meer zien van dit project? Scroll dan snel verder.

openslaande binnendeur figuurglas GewoonGers
openslaande deuren met figuurglas

Dubbele scharnierdeuren naar eigen ontwerp

Voor deze woning mochten de bewoners zelf aan de slag met het ontwerp voor hun deuren. In deze deuren is gebruik gemaakt van Byzantijn glas. Dit figuurglas heeft een speels patroon en zorgt daarnaast ook voor wat privacy. Verder zijn de deuren voorzien van slank, stomp kozijn, lange U-vorm handgrepen op maat en een magneetsluiting.

Deuren naar eigen ontwerp worden volgens een speciaal productieproces op maat gemaakt. Vooraf worden de deuren aan huis ingemeten en vervolgens gaat onze tekenaar aan de slag met de specificaties voor productie. In tegenstelling tot onze webshop deuren, wordt een groot deel van de productie voor deze deuren handmatig opgepakt. Enkele weken later worden de deuren op locatie geïnstalleerd.

stalen deur geribbeld glas GewoonGers

Ontwerp je eigen deur

Heb je interesse in soortgelijke deuren of heb je een compleet ander ontwerp? Deel het met ons! We kijken graag met je mee, geven je advies en een vrijblijvende offerte.

Vraag offerte aan
openslaande deuren met figuurglas
zwart stalen deur figuurglas GewoonGers
openslaande deuren gewoongers
openslaande deuren met figuurglas
Inmeten en advies aan huis GewoonGers stalen deuren en wanden
Gratis afspraak aan huis

Meteen een adviseur van GewoonGers thuis?

Dat vinden we gezellig! Een inmeetafspraak aan huis is geheel vrijblijvend en onze collega's adviseren je meteen zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw interieur. Nodig GewoonGers nu thuis uit en beslis pas later of je over wilt gaan tot de aankoop.

Maak afspraak aan huis

Laat je nog meer inspireren!

groene stalen deur Gewoon Gers

Deuren in olijf met melkglas en ribglas

Eigen ontwerp deuren in olijf kleur en verschillende glassoorten.

Bekijk binnenkijker