Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

23 augustus, 2021 Deuren | Onderhoud

Hoe hou ik mijn aluminium deur of wand schoon?

Gers, je hebt een aluminium deur of wand in huis! Omdat de materialen van een aluminium deur of pui anders zijn dan de standaard opdekdeuren, maak je deze producten ook anders schoon. In dit artikel geef ik je een paar tips om jouw aluminium wand of deur weer als nieuw te laten blinken.

zwarte taatsdeur rook glas GewoonGers zwarte taatsdeur rook glas GewoonGers

Hoe maak ik mijn stalen deur of wand schoon?

Er zijn verschillende manieren om jouw stalen deur of wand gemakkelijk schoon te houden. Bekijk deze video voor alle tips.

Zo hou je je aluminium deur schoon

1. Gebruik de glasreiniger en schoonmaakdoek van GewoonGers

Deze glasreiniger en schoonmaakdoek krijg je cadeau bij de installatie van je nieuwe deur(en). Wil je een startersset of navulling schoonmaakmiddel voor onze aluminium deuren bestellen? Dat kan online.

2. Volg de instructies voor het schoonmaken van je deur

De basis van het schoonmaakmiddel wordt geleverd in poedervorm. Dit leng je in met water waardoor je een halve liter schoonmaakmiddel kunt maken. Gebruik bij voorkeur mineraalwater om te voorkomen dat er kalk in het schoonmaakmiddel terechtkomt.

3. Spray en poetsen maar

Spray het schoonmaakmiddel direct op je aluminium deur. Gebruik niet te veel schoonmaakmiddel, daardoor kun je namelijk strepen op het glas krijgen. Gebruik altijd de bijgeleverde glasdoek voor het beste resultaat.

4. Tijd om te pronken met je glazen deur!

Helemaal opgepoetst? Dan kun je weer genieten van je glazen deur. Bewaar het schoonmaakmiddel op een donker plekje, bijvoorbeeld in de kast en gebruik wanneer nodig. Is het schoonmaakmiddel op? Bestel dan de navulling online.

GewoonGers glasreiniger startersset GewoonGers glasreiniger startersset GewoonGers glasreiniger startersset GewoonGers aluminium deuren showroom Vlaardingen

De GewoonGers glasreiniger

Als je een GewoonGers deur of pui hebt aangeschaft, dan heb je bij de montage van jouw product een GewoonGers glasreiniger én glasdoek gekregen. Met de doek en glasreiniger maak je gemakkelijk jouw deur of wand schoon. Zowel het glas als de profielen kunnen schoongemaakt worden met deze schoonmaakset.

gewoon gers schoonmaakmiddel glas reiniger
Glasreiniger is na te bestellen

Als je een GewoonGers deur of pui hebt aangeschaft, dan heb je bij de montage van jouw product een GewoonGers glasreiniger én glasdoek gekregen. Met de doek en glasreiniger maak je gemakkelijk jouw deur of wand schoon. Zowel het glas als de profielen kunnen schoongemaakt worden met de schoonmaakset.

Glasreiniger navulset
GewoonGers navulling glasreiniger voor je stalen deur of wand

Een sopje met lauwwarm water en afwasmiddel

Geen GewoonGers reiniger meer? Geen probleem. Je kunt ook andere middelen gebruiken. Maak bijvoorbeeld een sopje van lauwwarm water en een drupje afwasmiddel. Neem hiermee het glas en de profielen af.

Naar de webshop

Elke willekeurige glasreiniger of schoonmaakmiddelen

Natuurlijk is de GewoonGers glasreiniger een supermiddel om je deur of wand schoon te houden. Maar je kan natuurlijk élke willekeurige glasreiniger of schoonmaakmiddelen gebruiken om jouw aluminium deur of pui schoon te houden. Gebruik géén schoonmaakazijn, spiritus, bleek of middelen waarin citroen verwerkt is.

Team Gers
Geschreven door

Rick van Houwelingen

Lees meer over Rick

Bekijk ook eens