Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?

Wat kost een stalen deur plaatsen?

Je wilt thuis een stalen deur plaatsen, wat kost dat?

Zwarte stalen deuren zijn bijna niet meer weg te denken in het hedendaagse interieur. Logisch dat je er misschien over nadenkt een nieuwe stalen deur te laten plaatsen. Het aanbod is groot, maar wat kost het nu om zo’n binnendeur ook echt te laten plaatsen? Wij vertellen je graag meer over onze eigen deuren en de bijbehorende kosten zodat je prijzen en producten goed met elkaar kunt vergelijken.

GewoonGers deur montage

Wat kost het plaatsen van een stalen deur

Bij GewoonGers werken we met all-in prijzen voor maatwerk deuren. Dat betekent dat alle deuren en wanden in de webshop op maat worden gemaakt voor een vaste prijs. Die prijs is altijd inclusief inmeetservice, transport en montage. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent, dus geen verrassingen achteraf. En het voordeel van aluminium? Je haalt hiermee de uitstraling van een stalen deur in huis zonder daar al te veel moeite voor te hoeven doen. Voor sommige stalen deuren is er namelijk een aangepaste constructie nodig óf kan er niet gewerkt worden met stalen deuren voor in het bestaande kozijn vanwege het gewicht.

Wil je weten wat onze deuren kosten? Scroll dan iets verder naar beneden of bekijk alle producten in de webshop.

Stalen deur laten plaatsen

Twijfel je om een nieuwe binnendeur te laten plaatsen? Dan kun je bij GewoonGers terecht voor gericht advies. Zo kun je bijvoorbeeld foto’s delen via onze WhatsApp service zodat we mee kunnen kijken welke deursoort het meest geschikt is voor jouw woonsituatie. Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij GewoonGers Amsterdam of GewoonGers Vlaardingen om te overleggen met één van onze verkoopadviseurs.

Natuurlijk is een gratis afspraak thuis ook in te plannen. Zo kunnen meedenken in passende oplossingen en direct de maten opnemen.

Hoe lang duurt het plaatsen van een stalen deur?

De tijd die het installeren van een nieuwe binnendeur in beslag neemt, verschilt per deurtype. Zo kun je bij een deur in het bestaande kozijn uitgaan van minder dan een half uur, maar een deur tot plafond met heel nieuw kozijn kan zo’n twee tot tweeënhalf uur in beslag nemen.

Afhankelijk van de deur die je kiest, informeren we je natuurlijk over de montageduur. Zo weet je wanneer en hoe lang je thuis moet blijven voor de installatie van je nieuwe deur.

witte stalen deur Gewoon Gers
opdekdeur magneet sluiting GewoonGers
GewoonGers stalen deur met glas kopen zonder kijken
Team Gers
Geschreven door

Rick van Houwelingen

Lees meer over Rick

Veel gestelde vragen over stalen deuren

Opdekdeur met glas voor in bestaand kozijn

Vanaf €1.199,- incl. BTW. Nodig GewoonGers thuis uit voor gratis inmeetservice en advies.

Bekijk in de webshop
vtwonen stalen deur gersdeur

Opdekdeur met kozijn tot plafond, in verschillende kleuren

Vanaf €2.349,- incl. BTW. Nodig GewoonGers thuis uit voor gratis inmeetservice en advies.

Bekijk in de webshop
opdekdeur binnendeur tot plafond zwarte deuren deur met glas

Zwarte taatsdeur met handgreep en helder glas

Vanaf €1.849,- incl. BTW. Nodig GewoonGers thuis uit voor gratis inmeetservice en advies.

Bekijk in de webshop
webshop online shopping interior design taatsdeur gewoongers stalen deur