Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?

Rick van Houwelingen

Hoi! Mijn naam is Rick van Houwelingen.

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij GewoonGers. Dat is tevens het jaar waarin het bedrijf werd opgericht. Je kunt mij vooral vinden in onze winkel in woonmall Villa ArenA, Amsterdam. Ik hou mij vooral bezig met de verschillende verkoopprocessen en het overbrengen van technische kennis op mijn collega’s in de showrooms. Zo kunnen we altijd de beste, maatwerk oplossing bieden voor onze klanten.

Daarnaast vind ik het erg leuk om me te verdiepen in manieren hoe we continu kunnen blijven ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan het bedenken van manieren om meer mensen te motiveren onze showrooms te bezoeken én om hen daar vervolgens te voorzien van de juiste informatie en te enthousiasmeren over ons product.

Team Gers

De favoriete projecten van Rick

stalen schuifdeuren gewoongers interieur

Extra brede schuifdeur en meer...

Eenheid in je interieur met verschillende soorten deuren

Bekijk binnenkijker

Wil je het zelf proberen?

In de webshop kun je zelf aan de slag met het ontwerpen van jouw deur of wand. Niets is te gek! Maak je ook geen zorgen over je gemaakte keuze, want vooraf worden jouw wensen altijd nog op locatie besproken en ingemeten. Dit is trouwens helemaal vrijblijvend!

Samen een bakkie doen?

Dat kan, wij maken namelijk héérlijke koffie. Ondertussen laten we je graag alle mogelijkheden zien op het gebied van wanden en deuren. Kom gezellig langs bij GewoonGers Amsterdam of GewoonGers Vlaardingen.

Maak kennis met onze bloggers

Rick van Houwelingen

Onze Rick is vooral te vinden in onze winkel in Amsterdam. Hij deelt zijn technische productkennis via blogs.

Naar blogs
Team Gers

Lisa van Sintmaartensdijk

Je kunt Lisa vooral in Vlaardingen vinden. In haar blogs voorziet zij je van wooninspiratie en tips om de juiste deur te kiezen.

Naar blogs
Team Gers

Daniël Faria

Daniël is werkzaam bij GewoonGers in Vlaardingen. Hij deelt zijn kennis op het gebied van onze producten én het gebruik daarvan.

Lees meer over Daniël
Team Gers