Staal look deuren

Ruimte, licht en verbondenheid: dit zijn dé pijlers van het succes van een staal look deur. Een staal look binnendeur heeft veel voordelen ten opzichte van een standaard binnendeur óf een stalen deur. Benieuwd waarom een staal look deur zo populair is en waarom het een goede optie is voor jouw huis? Je leest en ziet het in dit artikel.

Stalen taatsdeur De Meent GewoonGers

Waarom een staal look binnendeur?

Een staal look deur met glas zorgt ervoor dat je ruimtes met elkaar verbindt, zonder licht te verliezen. Je zal verbaasd zijn over het extra licht dat binnenkomt dankzij het glas in de deur! De staal look binnendeur is een mooie blikvanger, zonder dat hij in negatieve zin de show steelt. Het is namelijk niet alleen de verfijnde uitstraling van de deur zélf, maar ook het effect dat de deur op je huis heeft, wat de deur zo populair maakt. Een staal look binnendeur past vrijwel in ieder huis en interieur en kun je voor iedere ruimte plaatsen. Wil je bijvoorbeeld liever wat meer privacy? Dan kies je gewoon voor ander type glas in je binnendeur.

Het materiaal van de staal look deur

Een staal look binnendeur combineert de charme van de stalen deur van toen met de technologie van nu. Een staal look deur wordt namelijk gemaakt van aluminium. Dit materiaal is licht, duurzaam en demontabel. Een staal look deur open en sluit je gemakkelijk door zijn lichte gewicht. Voor het openen van een stalen deur zijn iets meer spierballen gewenst. Aluminium als staal look materiaal is duurzaam: aluminium kan namelijk vaak gerecycled worden, zonder zijn kwaliteit te verliezen! Ook gaat aluminium lang mee, omdat het niet roest. Als laatste wordt een staal look deur gemakkelijk en snel bij je geïnstalleerd, omdat aluminium demontabel is. Een stalen deur moet vaak op locatie in elkaar gelast worden.

Stompe deuren + geschilderd kozijn + U greep GewoonGers

Staal look deuren van GewoonGers

Meer inspiratie opdoen? Bekijk een greep uit onze staal look deuren projecten!

Welk type staal look deuren zijn er?

GewoonGers biedt voor bijna ieder wat wils aan. Of je nu op zoek bent naar een enkele staal look deur, een dubbele deur, een staal look roomdivider óf zelfs een staal look binnendeur voor in je bestaande kozijn! Welk type staal look deur geschikt voor is je, ligt aan je ruimte en budget. Neem een kijkje in de webshop en beslis welke deur bij jouw situatie past.

Waarom een staal look deur bij GewoonGers?

 • Altijd op maat gemaakt

  Iedere woning is anders. Daarom worden álle producten van GewoonGers op maat gemaakt. Wij komen de deur bij je opmeten. Hoef jij niks voor te doen.
 • Alles onder één dak

  Van ontwerp tot productie, alles vindt plaats op één locatie. Ook voor vragen en opmerkingen heb je dus een vast aanspreekpunt. Dat is wel zo gemakkelijk.
 • Licht in gewicht

  GewoonGers werkt uitsluitend met aluminium. Lekker licht in gewicht én duurzaam. Ook is ons product demontabel: wij kunnen dus op vrijwel iedere locatie leveren.

FAQ

 • Ik wil een deur voor de badkamer. Wat is er mogelijk?

  Wat betreft type deur ligt het eraan wat jouw huidige situatie is én wat je wensen zijn. Wil je de deur bijvoorbeeld op slot kunnen doen? Dan heb je de keuze uit een opdekdeur of stompe deur voor het huidige kozijn óf een opdekdeur met kozijn. Verder heb je de keuze uit verschillende glassoorten, die je meer privacy bieden. Denk aan matglas of rook matglas voor gedeeltelijke privacy (hierbij zie je contouren wanneer de ruimte verlicht is en je dicht op de deur staat) of aan aluminium beplating in dezelfde kleur als het profiel voor 100% privacy. Lees het artikel Stalen wc- en badkamer deuren voor meer informatie.

 • Ik wil een deur voor mijn wc. Kan dat?

  Ja, GewoonGers biedt ook deuren aan die geschikt zijn voor een toilet. Denk aan toiletbeslag en matglas of aluminium beplating voor volledige privacy. Lees het artikel Stalen wc- en badkamer deuren voor meer informatie.

 • Ik wil een stalen deur op maat. Kan dat?

  Dat kan! Al onze deuren worden op maat gemaakt, of je nu voor een webshop product gaat (productlijn Concept) of voor een geheel eigen ontwerp kiest (productlijn Onbegrensd). De deuren van GewoonGers kunnen op maat gemaakt worden voor jouw bestaande kozijn, maar je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een deur met kozijn. Daarnaast heb je de keuze uit stalen taatsdeuren en stalen schuifdeuren.