Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

9 december, 2021 Deuren | Wooninspiratie

De ideale 'stalen deur' is van aluminium!

De stalen deuren trend is al weer een aantal jaar aan de gang en nog lang niet voorbij. Stoere materialen blijven terugkomen in huis en weet je waarom? We vinden het een uitdaging om iets wat rauw en ruw oogt om te toveren in iets warms en huiselijks. Dat geeft voldoening! Maar wat als ik je nu zeg dat de meest ideale stalen deur van aluminium worden gemaakt? Dat lijkt misschien raar, maar is eigenlijk heel logisch…

taatsdeur glaswand glazen stalen deur GewoonGers taatsdeur glaswand glazen stalen deur GewoonGers

Lichtgewicht deuren zijn fijn!

Sommige materialen, zoals staal, zijn  helemaal niet zo prettig in gebruik thuis. Makkelijk gezegd: een echt stalen binnendeur die je dagelijks meermaals gebruikt is ontzettend zwaar! Je wilt iets praktisch, onderhoudsvriendelijk en natuurlijk: het oog wil ook wat!

Dan komen de aluminium deuren toch echt heel goed van pas. De deuren van GewoonGers zijn verkrijgbaar als aluminium scharnierdeur met kozijn, aluminium taatsdeur en aluminium schuifdeur. De staallook is er natuurlijk wel, maar de gebruiksvriendelijkheid van aluminium blijft. Denk er bijvoorbeeld aan dat aluminium binnendeuren lichtgewicht deuren zijn. Daarnaast hebben deze  deuren geen verstevigde constructie rondom nodig om te worden geplaatst. Ze kunnen nota bene zelfs in jouw eigen kozijn worden gemonteerd! Met stalen deuren ligt dat vaak anders.

glaswand stalen frame Gewoon Gers
glaswand stalen frame Gewoon Gers

Een maatwerk deur voor iedere woonstijl

Het maakt niet uit of je nu kiest voor een luxe interieur, organisch interieur, landelijk interieur of retro interieur. De stalen deur vindt aansluiting bij allerlei woonstijlen. Dit komt omdat je de aluminium deur van GewoonGers zelf kunt samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan rookglas, melkglas of een witte stalen deur.

dubbele scharnierdeuren GewoonGers stalen deuren glaswand industrieel
Offertes zijn altijd vrijblijvend

Op zoek naar nieuwe deuren?

Ervaar het verschil tussen aluminium deuren en stalen deuren zelf, bijvoorbeeld in de showroom van GewoonGers. Gegarandeerd dat jij na bezoek vol nieuwe inspiratie de showroom verlaat. Liever vooraf wat info ontvangen per e-mail of telefonisch? Neem dan contact met ons op.

Maak showroomafspraak

Bekijk ook eens