Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?

Niet tevreden geld terug bij GewoonGers

Hoe gaat dat precies in z'n werk?

Bij GewoonGers zijn we pas echt tevreden wanneer jij dat ook bent. Natuurlijk kan het weleens voorkomen dat je achteraf niet blij bent met het resultaat. De uitstraling is bijvoorbeeld anders dan verwacht of je merkt dat de door jou gekozen deur niet aansluit bij je dagelijkse handelingen thuis. Om die reden hanteren we de niet-goed-geld-terug-regeling. Dit geldt op alle producten in de webshop, ondanks het feit dat de deuren en wanden helemaal op maat worden gemaakt.

kozijn zwart schilderen gewoon gers

Niet tevreden, geld terug voor een maatwerk deur? Hoe?

We maken alle aluminium deuren op maat in eigen fabriek, dat is makkelijk want de lijntjes zijn kort en de levertijden scherp. Dat betekent ook dat je als klant één aanspreekpunt hebt voor alle vragen en opmerkingen rondom je bestelling.

Voor ons zijn kwaliteit en klantervaringen erg belangrijk. We willen je blij maken met je nieuwe wand of deur. Shoppen voor je (nieuwe) interieur moet een feestje zijn en we willen je het vertrouwen geven zodat je je keuze makkelijker durft te maken: probeer het uit!

Vind je het vooraf nog lastig om je keuzes al vast te leggen? Geen probleem! Onze adviseurs komen gratis thuis bij je langs om de wensen te bespreken en om de maten op te nemen. Ook informeren we je vooraf over alle kosten, zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Hoe werkt die regeling?

Er zijn natuurlijk een aantal dingen waar je rekening mee moet houden om in aanmerking te komen voor onze niet goed geld terug regeling. Allereerst moet de melding binnen 30 dagen na levering en installatie worden gedaan. Dit kan per e-mail of via het klachtenformulier op onze website.

Voordat we gelijk aan de slag gaan met het ophalen van jouw wand of deur, gaan we eerst het gesprek met je aan. Misschien zijn de onderwerpen waar je niet tevreden over bent namelijk eenvoudig op te lossen. Als je die oplossingen niet ziet zitten, plannen we samen een afspraak om de geleverde deur of wand op te komen halen. Meer weten? Whatsapp ons of plan een belafspraak.

Aluminium deuren op maat

Of je nu op zoek bent naar een maatwerk deur in je eigen kozijn, een aluminium taatsdeur of een hele wand met openslaande binnendeuren: bij GewoonGers ben je aan het juiste adres. Alle deuren worden speciaal voor jouw interieur op maat gemaakt. Daarbij hanteren we vaste prijzen zodat je direct weet waar je aan toe bent.

Twijfel je over het materiaal aluminium? Kom dan gerust eens langs bij GewoonGers Amsterdam of GewoonGers Vlaardingen. Hier kun je alle deuren bekijken en uitproberen. Vooraf een afspraak maken is niet nodig, maar mag natuurlijk wel. Adressen en openingstijden kun je terugvinden op onze contactpagina.

Binnen 4 stappen je Gers deur in huis

Hoe makkelijk het bestellen van een GewoonGers deur is? Nou, zo makkelijk! Jij kiest je stalen deur online uit, wij doen de rest. In de webshop personaliseer je jouw stalen deur: of je nu voor een opdekdeur, schuifdeur, taatsdeur óf roomdivider gaat. Wij komen je bestelling daarna bij je inmeten op de dag waar het jou uitkomt. De deur maken we in onze eigen werkplaats in Vlaardingen, bij Rotterdam. Jij kiest online wanneer we je bestelling bij je komen monteren en voordat je het weet, geniet je van je gerse, nieuwe deur!

Veel gestelde vragen over betalen