Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

5 januari, 2021 Wooninspiratie | Deuren

Staal look deuren

Ruimte, licht en verbondenheid: dit zijn dé pijlers van het succes van een staal look deur. Een staallook binnendeur heeft veel voordelen ten opzichte van een standaard binnendeur óf een stalen deur. Benieuwd waarom een staal look deur zo populair is en waarom onze aluminium deuren een goed alternatief zijn voor jouw interieur? Je leest en ziet het in dit artikel.

zwarte taatsdeur met glas gewoon gers zwarte taatsdeur met glas gewoon gers

Waarom een staallook binnendeur?

Een staal look deur met glas zorgt ervoor dat je ruimtes met elkaar verbindt, zonder licht te verliezen. Je zal verbaasd zijn over het extra licht dat binnenkomt dankzij het glas in de deur! De staal look binnendeur is een mooie blikvanger, zonder dat hij in negatieve zin de show steelt. Het is namelijk niet alleen de verfijnde uitstraling van de deur zélf, maar ook het effect dat de deur op je huis heeft, wat de deur zo populair maakt. Een staal look binnendeur past vrijwel in ieder huis en interieur en kun je voor iedere ruimte plaatsen. Wil je bijvoorbeeld liever wat meer privacy? Dan kies je gewoon voor ander type glas in je binnendeur.

taatsdeur glaswand glazen stalen deur GewoonGers

Het materiaal van de staal look deur

Een staal look binnendeur combineert de charme van de stalen deur van toen met de technologie van nu. Een staal look deur wordt namelijk gemaakt van aluminium. Dit materiaal is licht, duurzaam en demontabel. Een staal look deur open en sluit je gemakkelijk door zijn lichte gewicht. Voor het openen van een stalen deur zijn iets meer spierballen gewenst. Aluminium als staal look materiaal is duurzaam: aluminium kan namelijk vaak gerecycled worden, zonder zijn kwaliteit te verliezen! Ook gaat aluminium lang mee, omdat het niet roest. Als laatste wordt een staal look deur gemakkelijk en snel bij je geïnstalleerd, omdat aluminium demontabel is. Een stalen deur moet vaak op locatie in elkaar gelast worden.

stalen deur in hout kozijn gewoongers
Binnenkijken bij klanten

Nieuwe binnendeuren van GewoonGers

Meer inspiratie opdoen? Onze klanten openden hun deuren speciaal voor onze fotocamera. Zo kun jij een kijkje nemen in het interieur van anderen én inspiratie opdoen.

Binnenkijken

Welk type staal look deuren zijn er?

GewoonGers biedt voor bijna ieder wat wils aan. Of je nu op zoek bent naar een enkele staal look deur, een dubbele deur, een staal look roomdivider óf zelfs een staal look binnendeur voor in je bestaande kozijn! Welk type staal look deur geschikt voor is je, ligt aan je ruimte en budget. Neem een kijkje in de webshop en beslis welke deur bij jouw situatie past.

bronzen stalen deur brons glas gewoon gers
hoekwand glaswand GewoonGers keuken kasten ombouw stalen deur
vtwonen grijze stalen deur met glas gewoongers
vtwonen keuken schuifdeur gewoongers

Bekijk ook eens