Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

30 april, 2024 Deuren | Advies

Wat kost een stalen deur

Natuurlijk wil je een stalen binnendeur hebben! Een Gers deur deelt je interieur op, waardoor er nieuwe ruimtes ontstaan. En door het gebruik van glas behoud je lichtinval en verlies je de volgende ruimte niet uit het oog. Maar wat zijn de kosten van een stalen deur? Dat vertel ik je graag.

Wat kost een stalen deur GewoonGers prijs stalen deur Wat kost een stalen deur GewoonGers prijs stalen deur

Wat kost een stalen deur met glas

Een stalen binnendeur met glas voegt niet alleen een blikvanger toe aan je interieur, maar kan ook helpen bij het creëren van een gevoel van ruimte en licht in huis. Standaard worden onze deuren op maat gemaakt met helder glas. Maar wil je liever matglas of rookglas? Ook dat is geen probleem. Je kunt jouw stalen deuren met glas helemaal zelf ontwerpen in onze webshop. De prijs van een stalen deur met glas van GewoonGers is daardoor afhankelijk van het glassoort en de kleur die jij kiest.

Stalen deur prijs

De grote vraag, wat kost zo’n mooie deur? De prijzen van onze deuren variëren afhankelijk van je wensen en specificaties, maar één ding is zeker: met een stalen deur van GewoonGers investeer je in kwaliteit, vakmanschap en esthetiek. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of kom langs in een van onze showrooms om onze prachtige collectie deuren en akoestische panelen te bekijken. We helpen je graag verder!

Wat kost een stalen deur GewoonGers prijs stalen deur

Wat kost een stalen deur inclusief montage

Bij sommige aanbieders is het als een verborgen verrassing. Na aanschaf van een stalen deur komen er nog extra kosten bij, zoals inmeten en montage. Vandaar dat de kosten van een binnendeur inclusief montage kunnen verschillen. Kies je voor een Gers deur, dan kom je niet voor verrassingen achteraf te staan. Bij ons is de prijs die je ziet, ook écht de prijs die je betaalt. Dus ja, dat betekent dat inmeten én montage zijn inbegrepen!

vtwonen stalen deuren mahonie deur met glas GewoonGers stalen deur prijs

Wat kost een stalen binnendeur op maat

Wij streven ernaar transparant te zijn over onze prijzen. De prijs van een stalen deur op maat is afhankelijk van het type deur dat je kiest.

  • Een opdekdeur of stompe deur in bestaand kozijn

  • Een opdekdeur met een nieuw kozijn

  • Een taatsdeur, enkel of dubbel en met of zonder glaswanden

  • Een schuifdeur, enkel of dubbel en met of zonder glaswanden

Maar ook is de prijs afhankelijk van het glas dat je uitkiest voor je deur, welke deurgreep je het mooiste vindt en uiteraard de kleur.
Je kunt bij ons kiezen voor een zwarte deur, maar wat denk je van brons, wit of goud? In onze webshop heb je de keuze uit maar liefst 12 kleuren!

Om een prijs van een stalen binnendeur te berekenen, kunnen wij je een indicatie geven dat onze op maat gemaakte deuren vanaf 1.199,- euro inclusief BTW, inmeten en montage te bestellen zijn.

Waarom kies je voor een Gers deur?

GewoonGers maakt haar deuren van aluminium. Een aluminium deur is niet alleen licht in gewicht en kan daardoor geplaatst worden in bijna alle kozijn en situaties. Daarnaast is aluminium duurzamer dan staal.

Een Gers deur wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Vlaardingen. Zo kunnen wij perfect helemaal zelf de kwaliteit van deur in de gaten houden. Als kers op de taart zijn onze prijzen van de deuren inclusief inmeten en montage. Geen verborgen kosten en geen gedoe. Kortom, de kosten van het plaatsen van een binnendeur zijn bij GewoonGers altijd inclusief.

Bij ons vind je gegarandeerd een binnendeur die bij jouw stijl en portemonnee past. Bovendien staan onze experts klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes, zodat je jarenlang kunt genieten van je nieuwe deur.

Echte blikvangers

In onze webshop vind je zowel deuren en wanden van aluminium en glas als akoestische panelen. Staat hier niet tussen wat je zoekt? Geen probleem, wij houden wel van een uitdaging. Laat ons je wensen weten en wij zorgen voor een passende, vrijblijvende offerte.

Bekijk ook eens