Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?

Opdekdeur met handgreep en magneetsluiting

Wel de looks van een taatsdeur, maar liever niet verbouwen? We hebben de oplossing! Onze opdekdeuren zijn te verkrijgen met een U vormige handgreep en magneetsluiting. Je klikt de deur gemakkelijk open en dicht door middel van een magneet. De U vorm handgreep geeft je het gevoel van een taatsdeur. Een ideale keuze als je al een taatsdeur hebt en er een opdekdeur in dezelfde stijl bij wilt. Of wanneer je de handgreep gewoon heel gers vindt, natuurlijk. En het fijne is, dat je er helemaal geen moeite voor hoeft te doen. Geen verbouwing, alleen GewoonGers. Jij kiest je deur uit, wij doen het werk. Hoe je deze deur in huis krijgt, lees je hieronder.

stalen deur in hout kozijn gewoongers

Hoe krijg je deze deur in huis?

  1. Ga naar de opdekdeuren (bestaand kozijn) in onze webshop 

  2. Klik één van de modellen aan

  3. Personaliseer je deur: kies je favoriete vakverdeling, glassoort, enzovoorts

  4. Kies bij Deurgreep U vormige deurgreep voor een stalen of houten kozijn

Je kunt ons natuurlijk ook even bellen of mailen: dan maken wij het voor je in orde. En wist je dat je tot en met je inmeetafspraak je bestelling kunt wijzigen? Vraag voor of tijdens de inmeetafspraak onze collega voor meer informatie!

Wist je dat...

Je de U vorm handgreep ook kunt toevoegen aan je taatsdeur? Zo creëer je nóg meer eenheid in huis wanneer je verschillende GewoonGers deuren hebt. Je voegt de handgreep hetzelfde toe als bij de opdekdeur: kies bij extra opties in de configurator voor U vormige deurgreep.

U vormige deurgreep

Veel gestelde vragen over opdekdeuren