Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?

Glasreiniger startpakket

GewoonGers glasreiniger startersset
Startersset

Bestel de GewoonGers glasreiniger

Met deze startsset van onze glasreiniger heb je 2 liter aan schoonmaakmiddel. En je hebt maar weinig van onze glasreiniger nodig om viezigheid en vette vingertjes van je glas te verwijderen!

Bestel 'm hier

Extra informatie

  • 1 schoonmaakmiddel is geschikt voor 500 milliliter water. In totaal heb je dus 2 liter aan schoonmaakmiddel. Los het middel op in de spray en schoonmaken maar!

  • Er is maar weinig van onze glasreiniger nodig om glas van z’n viezigheid en vettigheid (bijv. vette vingers) te ontdoen. Gebruik je te veel spray, dan bestaat de kans dat je juist strepen ziet

  • Zeem de spray af (het liefst met een zeem) en vergeet het glas niet goed op te wrijven met de glasdoek!

  • De glasdoek was je op 60 graden

  • Prijs startersset: € 29,95 (inclusief verzending in Nederland). De startersset is uitsluitend online verkrijgbaar. Op werkdagen besteld is binnen 2 werkdagen in huis

Heb je al een startersset? Bestel dan de losse navulling!

Hoe maak ik mijn stalen deur of wand schoon?

Er zijn verschillende manieren om jouw stalen deur of wand gemakkelijk schoon te houden. Bekijk deze video voor alle tips.

GewoonGers showroom gers deuren en wanden Woonmall Villa ArenA Amsterdam

Ontwerp 'm zelf!

Ontwerp zelf jouw deur of wand! Vaste maten kennen wij niet, vaste prijzen wel. Onze producten worden per bestelling op maat gemaakt en aangepast op jouw bestaande kozijn of sparing. Geen verbouwing, wel een nieuwe deur.

Aan de slag
zwarte stalen deuren met glas Gers binnendeuren winkel Amsterdam GewoonGers

Kom langs in Vlaardingen of Amsterdam!

Heb je altijd al een GewoonGers product willen hebben en ben je op zoek naar persoonlijk advies? Wij helpen je graag in onze showroom in Vlaardingen of Amsterdam. Maak gerust een afspraak of kom gezellig spontaan langs.

Maak showroom-afspraak