Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?

De GewoonGers glasreiniger

Je bestelt 'm hier!

Met deze glasreinigerset houd je je GewoonGers deur of wand blinkend schoon! De bijgeleverde doek is speciaal ontwikkeld voor gladde oppervlakten, zoals glas, en zorgt voor een streeploos resultaat. Het schoonmaakmiddel wordt aangeleverd in poedervorm en dient te worden aangelengd met water. Dat maakt de GewoonGers glasreiniger ook nog eens heel milieuvriendelijk! De glasreiniger is online verkrijgbaar als startersset of navulverpakking en wordt na bestelling verzonden binnen 2 werkdagen.

GewoonGers glasreiniger startersset

Ik wil glasreiniger bestellen!

Wil jij je GewoonGers product ook blinkend schoon houden? Bestel de GewoonGers glasreiniger! Kies uit 2 pakketten:

  1. Volledig pakket, dat bestaat uit: 1 fles, 1 glasreinigerdoek, 4 vullingen voor de fles

  2. Navulpakket, dat bestaat uit: 4 vullingen. Meer weten over het navulpakket?

De duurzame glasreiniger van GewoonGers gebruik je gemakkelijk door een vulling met 500 ml aan te maken in de fles. De fles is herbruikbaar en de vullingen bestel je gemakkelijk los in onze webshop.

Retourneren van je bestelling

Wil je je bestelling retourneren? Op de bijgevoegde pakbbon zie je de instructies voor het retourneren. Let op: retourneren aan de GewoonGers showroom is niet mogelijk. De glasreinigersets worden namelijk verzonden door derden.

Je GewoonGers deur of wand schoonmaken

Als je een GewoonGers deur of pui hebt aangeschaft, dan heb je bij de montage van jouw product een GewoonGers glasreiniger én glasdoek gekregen. Met de doek en glasreiniger maak je gemakkelijk jouw deur of wand schoon. Zowel het glas als de profielen kunnen schoongemaakt worden met deze schoonmaakset.

Veel gestelde vragen over de glasreiniger