Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

24 juni, 2021 Wooninspiratie | Deuren

Nieuwe op maat gemaakte binnendeuren

Ga je verbouwen, verhuizen óf wil je wat items in huis veranderen? Leuk! Een nieuw interieur staat vaak hoog op het lijstje, maar heb je weleens aan nieuwe binnendeuren gedacht? Met nieuwe deuren in huis creëer je snel meer licht, ruimte en luxe in huis. Benieuwd naar de mogelijkheden?

zwarte binnendeuren met glas gewoongers zwarte binnendeuren met glas gewoongers

Niet verbouwen, wél een nieuwe binnendeur?

De taatsdeur en schuifdeur zijn beide geschikt voor strak afgewerkte deuropeningen zonder kozijn. Grote kans dat de deuren in jouw woning voornamelijk opdekdeuren of stompe deuren zijn. Dit zijn deuren met een kozijn. Vind je deze deuren niet mooi meer? Het kozijn kun je erin laten en kun je eventueel opknappen door ‘m een likje verf te geven. Wist je dat GewoonGers nieuwe binnendeuren maakt voor in jouw kozijn? Zo heb je geen verbouwing nodig, maar heb je wel binnen een handomdraai nieuwe deuren in huis met een frisse uitstraling. Heb je bijvoorbeeld een kozijn met bovenlicht en wil je graag een deur tot aan het plafond? Jouw huidige, metalen kozijn kan ook vervangen worden door een nieuw kozijn mét binnendeur.

zwarte deur met rookglas

Ga je verbouwen of heb je al een gestucte wand?

Als je gaat verbouwen of als je een nieuwbouwproject hebt gekocht, heb je meer mogelijkheden voor nieuwe binnendeuren. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een kozijn eruit te (laten) halen en de muur af te werken. Óf misschien heb je al een afgewerkte muur. Hiermee heb je veel mogelijkheden voor nieuwe deuren in huis! Kies bijvoorbeeld voor een taatsdeur, schuifdeur óf plaats een nieuw kozijn over de afgewerkte muur heen als je graag een scharnierdeur wilt.

stalen deur tot plafond GewoonGers
Binnenkijken bij klanten

Nieuwe binnendeuren van GewoonGers

Meer inspiratie opdoen? Onze klanten openden hun deuren speciaal voor onze fotocamera. Zo kun jij een kijkje nemen in het interieur van anderen én inspiratie opdoen.

Binnenkijken

Heb je een grote ruimte die je wilt kunnen afsluiten?

Als je nog geen deuren hebt, maar je wilt graag een ruimte afscheiden, is dat ook mogelijk. Heb je bijvoorbeeld een grote woonkamer, waar je eettafel ook staat? Kijk dan eens naar een pui. Dit is vaak een schuifdeur of taatsdeur gecombineerd met panelen. Géén verbouwing nodig, wél binnen een handomdraai een nieuwe ruimte, zonder ruimte en licht te verliezen.

Schuifdeur kan helemaal open

Bekijk ook eens