Stalen opdekdeuren en stompe deuren

van GewoonGers

Stalen opdekdeuren en stompe deuren

Op zoek naar een stalen opdekdeur met glas? Bij GewoonGers maken we jouw deur geheel op maat, passend in je bestaande kozijn. Geen gedoe met verbouwen dus. Jij kiest alvast je favoriete stalen opdek- of stompe deur uit, wij komen vrijblijvend inmeten. En de montage? Die zit bij de prijs inbegrepen. Binnen enkele minuten een ware metamorfose, zonder dat jij daar moeite voor doet! Je hebt de keuze uit verschillende designs en indelingen. Er zit standaard een handgreep bij de deuren geleverd. Welke deur je ook kiest: het wordt een ware blikvanger voor het interieur!

Altijd inclusief inmeetservice, transport en montage

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om jouw opdekdeur of stompe deur in te meten. Zo beoordelen we direct of jouw kozijn geschikt is (SPOILER: in 99,9% van alle gevallen is het kozijn geschikt!) en helpen we je bij het bestellen van de deur wanneer je overtuigd bent. Stuur jouw voorkeuren in en laat je contactgegevens achter! Wil jij je kozijn in dezelfde kleur als de deur? Lees meer over je stalen kozijn verven.

Opdekdeur met geschilderd kozijn GewoonGers

Meer dan 10 gerse kleuren

De standaard kleur die we gebruiken in de webshop is antraciet (RAL 7021) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies in de webshop uit meer dan 10 gerse RAL-kleuren, kies je favoriete glassoort en deurbeslag uit én ontwerp eventueel je eigen glasindeling.

 • Perfect op maat gemaakt

  Iedere woning is anders. Daarom worden alle producten van GewoonGers per bestelling helemaal op maat gemaakt. Dat is wel zo speciaal.
 • Geleverd binnen 2 maanden

  Nadat jouw bestelling is ingemeten, weten wij wat ons te doen staat en gaat de levertijd van start. De montagedatum kies je helemaal zelf!

U vorm deurgreep voor opdekdeur

Onze opdekdeuren kun je kiezen met U vorm handgreep. Je klikt de deur dan open en dicht door middel van een magneet. De U vorm handgreep geeft je het gevoel van een taatsdeur. Een ideale keuze als je al een taatsdeur hebt en er een opdekdeur in dezelfde stijl bij wilt. Óf wanneer je de handgreep gewoon heel gers vindt, natuurlijk.

Opdekdeur model De Blaak GewoonGers

Benieuwd of deze deuren mogelijk zijn voor jou?

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende inmeetafspraak. (SPOILER: in 99,9% van alle gevallen is het kozijn geschikt!) Ben je overtuigd? Dan helpen we je aan huis direct met de bestelling. Voordat we bij je langskomen, willen we graag van jou weten welke deur de voorkeur heeft!

Wat is een opdekdeur?

Als je een bestaand kozijn hebt en wilt weten wat voor deur je daarin hebt, heb je 2 mogelijkheden. Er zijn opdekdeuren en stompe deuren. Een opdekdeur is een binnendeur die gedeeltelijk over het kozijn heen valt. Een stompe deur is een deur die volledig in het kozijn valt (lees het artikel Wat is een stompe deur óf Het verschil tussen opdek of stomp). Je kunt zelf gemakkelijk zien welke deur je hebt. Hoe je dit doet en meer, vind je in het artikel. Oh ja, GewoonGers maakt en levert beide deuren, voor dezelfde prijs.

Een nieuwe deur in 4 eenvoudige stappen

 • 1

  Kies je deur

  Kies welk product, ontwerp en welke specificaties je wilt. Dit doe je op de website, via een offerte óf in onze showroom. Je krijgt direct de mogelijkheid om een vrijblijvende inmeetafspraak te maken.

 • 2

  Wij komen inmeten

  We komen bij je langs om jouw wensen door te nemen en je ruimte op te meten. Je eerder gemaakte bestelling kan nog aangepast of geannuleerd worden. Tijdens of na de inmeetafspraak plan je een datum in voor het monteren van je bestelling en doe je een (aan)betaling.

 • 3

  Even wachten…

  Ja, het is lastig. Je wilt je nieuwe deur natuurlijk zo snel mogelijk. Maar hij wordt eerst helemaal op maat gemaakt voor je! Dit duurt maximaal 2 maanden.

 • 4

  Alsjeblieft, je nieuwe deur!

  Het is zover: we komen je bestelling plaatsen. Op deze dag betaal je eventueel het resterende bedrag. Geniet van je gloednieuwe, gerse deur!

Een witte, stalen deur in huis

Hou je van deuren met een stalen look en heb of wil je een fris en licht interieur? Dan is een witte, stalen deur misschien wel wat voor jou. Het voordeel van een witte, stalen deur en meer, vind je in dit artikel. Óf bekijk alle witte deuren. Toch liever de originele, zwarte deur? Bekijk alle zwarte, stalen deuren.

Laat je inspireren!

Bekijk hier de uiteenlopende woonstijlen waar GewoonGers al deuren heeft mogen toepassen

Stalen opdekdeur of stompe deur op maat

De stalen opdekdeur met glas maakt GewoonGers van aluminium. Waarom? Aluminium is lichter in gewicht dan staal, waardoor de deur in jouw bestaande kozijn geplaatst kan worden. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw opdek- of stompe deur in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt.

Wat zijn de voordelen van een stalen opdekdeur?

 • Een stalen opdekdeur van GewoonGers is toepasbaar in vrijwel elk bestaand kozijn.
 • Er hoeft geen verbouwing plaats te vinden: je huidige binnendeur vervangen we gemakkelijk door een stalen deur.
 • Een stalen opdekdeur met glas laat veel licht door.
 • Je creëert als het ware ruimte in je interieur: door een glazen, stalen deur betrek je 2 ruimtes bij elkaar.

FAQ

 • Veelgestelde vragen (en antwoorden) over stalen opdekdeuren

  • Kan een stalen deur in mijn kozijn geplaatst worden?

   Stalen deuren zijn te zwaar voor een kozijn dat al aanwezig is: daarom maakt GewoonGers deuren van aluminium. Deze zijn duurzaam en licht in gewicht. Een GewoonGers deur wordt helemaal op maat gemaakt voor jouw bestaande kozijn! Scheelt jou ook weer een verbouwing.

  • Hebben jullie ook deuren inclusief kozijn?

   Ja! We hebben een kozijn met opdekdeur in ons assortiment. Deze kan eventueel helemaal tot aan je plafond! Wil je hier meer over weten? Lees dan alles over het plafondhoge kozijn met deur.

  • Waarom kiezen voor een stalen opdekdeur met glas?

   Hou je van ruimtelijkheid en licht in huis? Dan is een stalen opdekdeur met glas een goede oplossing. Een glazen deur deelt namelijk je interieur op, zodat er nieuwe ruimtes ontstaan. Daarnaast behoud je door het gebruik van glas lichtinval én verlies je de volgende ruimte niet uit het oog.

  • Past een GewoonGers deur in elk kozijn?

   In 99% van de gevallen is het kozijn geschikt voor een GewoonGers deur: of je nu een opdek kozijn of stomp kozijn hebt! Wij komen vrijblijvend bij je inmeten en kunnen je dan meteen vertellen of jouw kozijn geschikt is.

  • Kan ik een GewoonGers opdekdeur personaliseren?

   Ja, dat kan! Kijk eens in onze webshop. Je kunt hier kiezen uit verschillende kleuren, modellen (of een eigen ontwerp), deurgrepen en glassoorten. Zo vind je zeker een deur die bij jou past. Dus óók één voor je toilet, bijvoorbeeld.