Stalen opdekdeuren- en stompe deuren

Jóúw kozijn als basis voor onze deuren

Iedere bestelling helemaal op maat gemaakt, passend in jouw kozijn zodat je zelf niets meer hoeft te doen. GewoonGers meet jouw nieuwe glazen deur vrijblijvend in en ben je overtuigd? Dan helpen we meteen bij het plaatsen van de bestelling. Geen gedoe met verbouwen, we wisselen de oude deur gewoon om voor een nieuw exemplaar van GewoonGers. Binnen enkele minuten een ware metamorfose: Dát is wat je bereikt met het toepassen van een GewoonGers deur in jouw kozijn.

Altijd inclusief inmeetservice, transport en montage

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om jouw opdekdeur of stompe deur in te meten. Zo beoordelen we direct of jouw kozijn geschikt is (SPOILER: in 99,9% van alle gevallen is het kozijn geschikt!) en helpen we je bij het bestellen van de deur wanneer je overtuigd bent. Stuur jouw voorkeuren in en laat je contactgegevens achter!

 • Betaal thuis met PIN

  Bestellingen van GewoonGers kun je betalen vanuit huis met PIN. Wel zo veilig en gemakkelijk. Gewoon in jouw eigen omgeving.
 • Perfect op maat gemaakt

  Iedere woning is anders. Daarom worden alle producten van GewoonGers per bestelling helemaal op maat gemaakt. Dat is wel zo speciaal.
 • Geleverd binnen 2 maanden

  Nadat jouw bestelling is ingemeten, weten wij wat ons te doen staat en gaat de levertijd van start. De montagedatum kies je helemaal zelf!

Benieuwd of deze deuren mogelijk zijn voor jou?

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende inmeetafspraak. (SPOILER: in 99,9% van alle gevallen is het kozijn geschikt!) Ben je overtuigd? Dan helpen we je aan huis direct met de bestelling. Voordat we bij je langskomen, willen we graag van jou weten welke deur de voorkeur heeft!

Een nieuwe deur in 5 eenvoudige stappen

 • 1

  First things first: bekijk welke mogelijkheden wij bieden

  Laat ons weten welke stalen opdekdeur (of stompe deur) en welk ontwerp jouw voorkeur heeft. Maak je keuzes in onze online configurator óf natuurlijk in onze showroom.

 • 2

  Je hebt jouw favoriet gekozen, maar hoe nu verder?

  Nu je toch in de configurator bezig bent: nodig ons uit op locatie! Dan nemen we de bestelling met je door en meten we de deur ook direct nauwkeurig in. Laat je adresgegevens achter en plan zelf een afspraak.

 • 3

  Hallo, daar zijn we dan!

  Wij komen op de door jou gekozen datum. We helpen je de bestelling compleet te maken en de (aan)betaling kun je direct thuis doen door met PIN te betalen. Wel zo veilig.

 • 4

  Hoera! Jouw glazen deur is ingemeten en besteld.

  Fijn, je keuzes zijn gemaakt en doorgegeven zodat de productie van start kan. In maximaal 2 maanden tijd kun jij gaan genieten van je nieuwe glazen deur. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is zelf een montagedatum plannen. Hiervoor ontvang je een mail.

 • 5

  Ding, dong: daar is je nieuwe stalen deur!

  Jouw bestelling wordt geleverd op de dag die je zelf hebt uitgekozen. De metamorfose kan gaan beginnen, het duurt nu écht niet lang meer! Vergeet vooral niet te genieten van je gloednieuwe, gerse deur.

Laat je inspireren!

Bekijk hier de uiteenlopende woonstijlen waar GewoonGers al deuren heeft mogen toepassen

Het toepassen van de GewoonGers ‘Eenvoud’ is… eenvoudig natuurlijk!

De deuren uit de GewoonGers ‘Eenvoud’ lijn zijn speciaal gemaakt voor het bestaande kozijn. Per bestelling geheel op maat gemaakt en toe te passen zónder verbouwen. Kortom: Een metamorfose binnen no-time. Hier zie je hoe makkelijk het eigenlijk is om een deur uit te wisselen. Natuurlijk hoef je dit niet zelf te doen, deze service is áltijd bij de prijs inbegrepen!