Stalen opdekdeuren en stompe deuren

voor in je eigen kozijn

Bij GewoonGers maken we jouw opdekdeur of stompe deur geheel op maat, passend in je bestaande kozijn. Geen gedoe met verbouwen dus. Jij kiest alvast je favoriete stalen opdek- of stompe deur uit, wij komen vrijblijvend inmeten. En de montage? Die zit bij de prijs inbegrepen. Binnen enkele minuten een ware metamorfose, zonder dat jij daar moeite voor doet! Je hebt de keuze uit verschillende designs en indelingen. Er zit standaard een handgreep bij de deuren geleverd. Welke deur je ook kiest: het wordt een ware blikvanger voor het interieur!

Stel jouw stalen deur samen in de webshop

Zwart stalen opdekdeur GewoonGers stalen scharnierdeur

Wat is een opdekdeur?

Als je een bestaand kozijn hebt en wilt weten wat voor deur je daarin hebt, heb je 2 mogelijkheden. Er zijn opdekdeuren en stompe deuren. Een opdekdeur is een binnendeur die gedeeltelijk over het kozijn heen valt. Een stompe deur is een deur die volledig in het kozijn valt (lees het artikel Wat is een stompe deur óf Het verschil tussen opdek of stomp). Je kunt zelf gemakkelijk zien welke deur je hebt. Hoe je dit doet en meer, vind je in het artikel. Oh ja, GewoonGers maakt en levert beide deuren, zonder dat je daarvoor je kozijn hoeft aan te passen!

Maak een belafspraak en wij bellen je terug voor persoonlijk advies

Wat zijn de voordelen van een stalen opdekdeur?

 • Een stalen opdekdeur van GewoonGers is toepasbaar in vrijwel elk bestaand kozijn.
 • Er hoeft geen verbouwing plaats te vinden: je huidige binnendeur vervangen we gemakkelijk door een stalen deur.
 • Een stalen opdekdeur met glas laat veel licht door.
 • Je creëert als het ware ruimte in je interieur: door een glazen, stalen deur betrek je 2 ruimtes bij elkaar.
Opdekdeur vtwonen GewoonGers kiezel grijs
Opdekdeur vtwonen GewoonGers kiezel grijs

Stalen opdekdeur op maat

Een stalen opdekdeur of stompe deur voor binnen maakt GewoonGers van aluminium. Waarom? Aluminium is lichter in gewicht dan staal. Er zijn dus geen extra verstevigingen nodig in vloer of plafond om aluminium puien toe te passen in het interieur, in tegendeel tot stalen puien. Daarnaast is aluminium duurzamer materiaal dan staal. GewoonGers komt altijd eerst thuis langs om jouw stalen pui met glas in te meten, voordat deze geheel op maat wordt gemaakt. 

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende inmeetafspraak. (SPOILER: in 99,9% van alle gevallen is het kozijn geschikt!) Ben je overtuigd? Dan helpen we je aan huis direct met de bestelling. Voordat we bij je langskomen, willen we graag van jou weten welke deur de voorkeur heeft!

U vorm deurgreep voor opdekdeur

Onze opdekdeuren kun je kiezen met U vorm handgreep. Je klikt de deur dan open en dicht door middel van een magneet. De U vorm handgreep geeft je het gevoel van een taatsdeur. Een ideale keuze als je al een taatsdeur hebt en er een opdekdeur in dezelfde stijl bij wilt. Óf wanneer je de handgreep gewoon heel gers vindt, natuurlijk.

Kies uit verschillende gerse gekleurde deuren

De standaard kleuren die we gebruiken in de webshop is antraciet (RAL 7021) en zwart (RAL 9005) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies in de webshop uit 12 gerse RAL-kleuren, kies je favoriete glassoort en deurbeslag uit én ontwerp eventueel je eigen glasindeling.

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om jouw opdekdeur of stompe deur in te meten. Zo beoordelen we direct of jouw kozijn geschikt is (SPOILER: in 99,9% van alle gevallen is het kozijn geschikt!) en helpen we je bij het bestellen van de deur wanneer je overtuigd bent. Stuur jouw voorkeuren in en laat je contactgegevens achter! Wil jij je kozijn in dezelfde kleur als de deur? Lees meer over je stalen kozijn verven.

Gouden stalen deuren GewoonGers

FAQ

 • Veelgestelde vragen over stalen opdekdeuren

  • Kan een stalen deur in mijn kozijn geplaatst worden?

   Aangezien GewoonGers deuren van aluminium maakt, kunnen deze deuren wél in jouw kozijn geplaatst worden. Een deur van staal is namelijk te zwaar voor een bestaand kozijn. Aluminium daarentegen is licht in gewicht én duurzaam. Er is dus geen verbouwing nodig als je een stalen deur in huis wilt.

  • Hebben jullie ook deuren inclusief kozijn?

   Ja! We hebben een kozijn met opdekdeur in ons assortiment. Deze kan eventueel helemaal tot aan je plafond! Wil je hier meer over weten? Lees dan alles over het plafondhoge kozijn met deur.

  • Waarom kiezen voor een stalen opdekdeur met glas?

   Hou je van ruimtelijkheid en licht in huis? Dan is een stalen opdekdeur met glas een goede oplossing. Een glazen deur deelt namelijk je interieur op, zodat er nieuwe ruimtes ontstaan. Daarnaast behoud je door het gebruik van glas lichtinval én verlies je de volgende ruimte niet uit het oog.

  • Past een GewoonGers deur in elk kozijn?

   In 99% van de gevallen is het kozijn geschikt voor een GewoonGers deur: of je nu een opdek kozijn of stomp kozijn hebt! Wij komen vrijblijvend bij je inmeten en kunnen je dan meteen vertellen of jouw kozijn geschikt is.

  • Kan ik een GewoonGers opdekdeur personaliseren?

   Ja, dat kan! Kijk eens in onze webshop. Je kunt hier kiezen uit verschillende kleuren, modellen (of een eigen ontwerp), deurgrepen en glassoorten. Zo vind je zeker een deur die bij jou past. Dus óók één voor je toilet, bijvoorbeeld.