Hoe hou ik mijn aluminium deur of wand schoon?

Gers, je hebt een aluminium deur of wand in huis! Omdat de materialen van een aluminium deur of pui anders zijn dan de standaard opdekdeuren, maak je deze producten ook anders schoon. In dit artikel geef ik je een paar tips om jouw aluminium wand of deur weer als nieuw te laten blinken.

Styling Huys GewoonGers dubbele taatsdeur

De GewoonGers glasreiniger

Als je een GewoonGers deur of pui hebt aangeschaft, dan heb je bij de montage van jouw product een GewoonGers glasreiniger én glasdoek gekregen. Met de doek en glasreiniger maak je gemakkelijk jouw deur of wand schoon. Zowel het glas als de profielen kunnen schoongemaakt worden met deze schoonmaakset.

Een sopje met lauwwarm water en afwasmiddel

Heb je geen glasreiniger (meer) in huis, dan zijn er ook andere middelen om het glas en de profielen van jouw deur of wand schoon te maken. Maak bijvoorbeeld een sopje van lauwwarm water en een drupje afwasmiddel en zeem daarmee het glas én maak de profielen schoon. Let erop dat je geen afwasmiddel gebruikt met citroen erin verwerkt. Dit kan de coating van de profielen aantasten.

Hoe maak ik mijn stalen deur of wand schoon?

Er zijn verschillende manieren om jouw stalen deur of wand gemakkelijk schoon te houden. Bekijk deze video voor alle tips.

Een sopje met lauwwarm water en allesreiniger

Naast de GewoonGers glasreiniger én een sopje met lauwwarm water en afwasmiddel, kan je ook allesreiniger in het sopje doen. Let er weer op dat in de allesreiniger geen citroen verwerkt zit.

Elke willekeurige glasreiniger of schoonmaakmiddelen

Natuurlijk is de GewoonGers glasreiniger een supermiddel om je deur of wand schoon te houden. Maar je kan natuurlijk élke willekeurige glasreiniger of schoonmaakmiddelen gebruiken om jouw aluminium deur of pui schoon te houden. Gebruik géén schoonmaakazijn, spiritus, bleek of middelen waarin citroen verwerkt is.