Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

26 januari, 2022 Wooninspiratie | Deuren

De productlijnen van GewoonGers

GewoonGers verbetert continu haar producten en service. Om voor iedereen een passende oplossing te hebben, zijn er in totaal 3 productlijnen ontwikkeld: Concept, Eigenwijs en Onbegrensd. Ik vertel je in dit blog wat meer over de productlijnen van GewoonGers en hun mogelijkheden.

vtwonen stylist marianne gers deur vtwonen stylist marianne gers deur

Productlijn Concept

Kies je voor Concept, dan kies je voor onze 3 voorgeselecteerde modellen: De Kaap, De Blaak en De Meent. De deuren die je in onze webshop ziet, die kan je in de 3 glasindelingen kiezen. Hoewel de modellen klaar staan voor je, kies je zelf in welke kleur óf glassoort je jouw deur of wand wilt. Kies bijvoorbeeld voor een opdekdeur in het brons mét brons rookglas. Daarnaast heb je per deur de keuze uit verschillende deurbeslagen. Het concept staat klaar, jij vult het in!

vt wonen woonkamer stalen deuren gewoongers
opdekdeur met rookglas vtwonen
Ontwerp je eigen deur

Productlijn Eigenwijs

Eigenwijs is een uitbreiding op Concept. Deze productlijn is voor degenen die hun deur of wand op eigen wijze willen samenstellen. Jij ontwerpt dus je eigen deur en maakt geen gebruik van de 3 voorgeselecteerde modellen. Verder kies je ook hier uit meerdere kleuren en glassoorten.

Meer over Eigenwijs

Productlijn Onbegrensd

Kies je voor Onbegrensd, dan kies je voor een deur of wand zonder grenzen. Je hebt bijvoorbeeld een bijzondere situatie, zoals een hoog of scheef plafond. Óf je hebt een specifieke glassoort of RAL-kleur voor je product in gedachten, die je niet in onze webshop vindt. Óf je hebt een product voor ogen die wij niet in de webshop hebben, zoals een wijnkast. We denken graag met je mee. Je kan voor Onbegrensd een offerte aanvragen. We denken graag met je mee!

japandi interieur deuren GewoonGers

Team Gers
Geschreven door

Daniël Faria

Lees meer over Daniel

Bekijk ook eens