De ideale 'stalen deur' is van aluminium!

Dat lees je goed, hieronder vertel ik je graag waarom.

De stalen deuren trend is al weer een aantal jaar aan de gang en nog lang niet voorbij. Stoere materialen blijven terugkomen in huis en weet je waarom? We vinden het een uitdaging om iets wat rauw en ruw oogt om te toveren in iets warms en huiselijks. Dat geeft voldoening! Maar wat als ik je nu zeg dat de meest ideale stalen deur van aluminium worden gemaakt? Dat lijkt misschien raar, maar is eigenlijk heel logisch…

Dubbele taatsdeuren

Lichtgewicht deuren zijn fijn!

Sommige materialen, zoals staal, zijn  helemaal niet zo prettig in gebruik thuis. Makkelijk gezegd: een echt stalen binnendeur die je dagelijks meermaals gebruikt is ontzettend zwaar! Je wilt iets praktisch, onderhoudsvriendelijk en natuurlijk: het oog wil ook wat!

Dan komen de aluminium deuren toch echt heel goed van pas. De deuren van GewoonGers zijn verkrijgbaar als aluminium scharnierdeur met kozijn, aluminium taatsdeur en aluminium schuifdeur. De staallook is er natuurlijk wel, maar de gebruiksvriendelijkheid van aluminium blijft. Denk er bijvoorbeeld aan dat aluminium binnendeuren lichtgewicht deuren zijn. Daarnaast hebben deze  deuren geen verstevigde constructie rondom nodig om te worden geplaatst. Ze kunnen nota bene zelfs in jouw eigen kozijn worden gemonteerd! Met stalen deuren ligt dat vaak anders.

detail stalen wanden gewoongers
detail stalen deur met glas deurkruk

Een maatwerk deur voor iedere woonstijl

Het maakt niet uit of je nu kiest voor een luxe interieur, organisch interieur, landelijk interieur of retro interieur. De stalen deur vindt aansluiting bij allerlei woonstijlen. Dit komt omdat je de aluminium deur van GewoonGers zelf kunt samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan rookglas, melkglas of een witte, stalen deur.

Op zoek naar nieuwe deuren?

Ervaar het verschil tussen aluminium deuren en stalen deuren zelf, bijvoorbeeld in de showroom van GewoonGers. Gegarandeerd dat jij na bezoek vol nieuwe inspiratie de showroom verlaat. Liever vooraf wat info ontvangen per e-mail of telefonisch? Neem dan contact met ons op.

Woerden GewoonGers roomdivider scharnier

FAQ

 • Hebben jullie ook aluminium puien?

  Zeker! Je kunt in de webshop jouw aluminium pui helemaal zelf personaliseren en een vrijblijvende inmeetafspraak maken. Kies bijvoorbeeld voor een enkel paneel óf ga voor een pui met deuren erin. Wij komen je pui inmeten, maken ‘m helemaal op maat én installeren ‘m voor je.

 • Kan een aluminium deur in mijn huidige kozijn?

  Aangezien GewoonGers deuren van aluminium maakt, kunnen deze deuren wél in jouw kozijn geplaatst worden. Een deur van staal is namelijk te zwaar voor een bestaand kozijn. Aluminium daarentegen is licht in gewicht én duurzaam. Er is dus geen verbouwing nodig als je een aluminium deur in huis wilt. GewoonGers maakt de deur namelijk op maat voor jouw kozijn.

 • Wat zijn de kosten van een aluminium pui?

  In onze webshop vind je alle prijzen van een aluminium pui. Deze prijzen zijn inclusief inmeten, een op maat gemaakt product én de montage. Geen vervelende, onverwachte kosten achteraf dus. Wat de kosten van de aluminium pui zijn, ligt eraan wat je wilt: je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een enkel paneel, maar ook voor een dubbele deur met zijpanelen.

 • Waarom gebruiken jullie aluminium?

  Aluminium heeft 3 voordelen: de producten zijn ten eerste demontabel. Dit is handig voor grotere projecten, want deze kunnen we op locatie in elkaar zetten. Ten tweede is aluminium licht (in gebruik), waardoor bijvoorbeeld de deur in jouw bestaande kozijn óók vervangen kan worden. Ten derde is aluminium duurzaam. Meer weten over aluminium? Lees meer over de 3 voordelen van een aluminium deur óf over een staal look deur. Ben je enthousiast? Bekijk alle zwarte aluminium deuren of alle aluminium puien.