Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?
Terug

Vlaardingen

Wand met televisie in eigen ontwerp

Voor dit project ontving GewoonGers een wel heel ‘ongewone’ offerteaanvraag. Het verzoek was namelijk om een televisie in de wand te kunnen verwerken. Nu staan wij natuurlijk overal voor open en met onze eigen werkplaats direct gevestigd aan showroom en kantoor, experimenteren we graag met verschillende projecten en oplossingen. Het resultaat zie je hier: een hoge GewoonGers wand met creatieve indeling én een televisie.

glaswand stalen deuren cinewall GewoonGers

Roomdivider met televisie erin verwerkt

In het midden monteerden wij een blok dat ruimte geeft om de televisie te plaatsen. Dit blok is geheel voorzien van poedercoat afwerking, in dezelfde kleur als de rest van de profielen in de wand: RAL 7021. Ook aan het wegwerken van bekabeling is gedacht, door te werken met holle, aluminium kokers!

Naast de wand met televisie is een deur in dezelfde stijl geplaatst. Zo krijgt het interieur een rode draad van stoere, aluminium producten afgewisseld met kleurrijke, warme meubels en afwerkingen.

Heb je zelf een idee of ontwerp? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Óf kijk eens bij al onze voorgeselecteerde producten: altijd op maat voor een vaste prijs.

glaswand stalen deuren cinewall GewoonGers
glaswand stalen deuren cinewall GewoonGers
glaswand stalen deuren cinewall GewoonGers
glaswand stalen deuren cinewall GewoonGers

Ontwerp je eigen deur

Ieder interieur is anders. Daarom maken we alle deuren op maat per bestelling. Vooraf komen we altijd gratis thuis langs voor gericht advies en het opnemen van de maten.

Ontwerp je eigen deur online. Kies je gewenste type deur en kies uit verschillende kleuren, glassoorten en deurbeslag.

Bekijk alle binnendeuren
Inmeten en advies aan huis GewoonGers stalen deuren en wanden
Gratis afspraak aan huis

Meteen een adviseur van GewoonGers thuis?

Dat vinden we gezellig! Een inmeetafspraak aan huis is geheel vrijblijvend en onze collega's adviseren je meteen zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw interieur. Nodig GewoonGers nu thuis uit en beslis pas later of je over wilt gaan tot de aankoop.

Maak afspraak aan huis

Laat je nog meer inspireren!

vitrinekast schuifwand GewoonGers

Vitrinekast met schuifdeur en taatsdeur

Schuifdeur verwerkt in de vitrinekast en een taatsdeur tussen hal en woonkamer.

Bekijk binnenkijker