Skip to content
GewoonGers
Voor welke ruimte in huis zoek je een deur of wand?

Montagevoorwaarden van GewoonGers

Leuk, we komen bij je monteren!

We komen binnenkort bij jou langs om jouw bestelling te monteren! Om de montage zo correct mogelijk te laten verlopen, hebben we een aantal voorwaarden om aan te voldoen. Scroll snel verder voor de montagevoorwaarden.

Tot dan!

werken bij GewoonGers

Montagevoorwaarden

  • Zorg dat de plek waar jouw GewoonGers product komt leeg is, zodat de monteurs ongehinderd hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.

  • Voor start van montage, controleren we samen de werkplek en looproute.

  • Bij het betreden van de woning kan de monteurs niet verzocht worden hun schoenen uit te doen. Dit zijn namelijk veiligheidsschoenen die hen beschermen tegen zware materialen.

  • Bij aanvang en oplevering van het product dient er een persoon aanwezig te zijn om onze monteur naar de aangewezen plek te wijzen en de betaling te voldoen.

Montage van een Gers deur

Benieuwd hoe de deur bij jou gemonteerd wordt? Bekijk deze video eens. Weet je meteen waar je aan toe bent. Binnen een handomdraai heb jij namelijk een gerse blikvanger in huis. Jij kiest je deur uit in de webshop óf in de showroom in Vlaardingen, Rotterdam. Wij komen de stalen deur of wand vrijblijvend bij je inmeten. Ben jij net zo enthousiast als wij? Dan maken wij je deur helemaal op maat én komen 'm bij je monteren. En dát voor een vaste prijs, dus geen gedoe of onverwachte kosten achteraf.

Veel gestelde vragen over montage